şimdi benim spor salonundan tanıştığım bi adam var o 29 ben 22 yasındayım ve ilk tanıştığımız zamanlarda aramız iyiydi birlikte oluyorduk konuşuyorduk ilaçlarımı falan hatırlatıyordu spor cıkısı da eve bırakıyordu falan falan. ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren etkilenmeye basladım ve şu an aşığım bile diyebiliriz. ama şöyle de bi durum var ben bu adamın çevresi ile arkadaş oldum ve yaptım gereği kolay iletişim kurabiliyorum o da onun çevresiyle yakınlaşmama tepki gösterdi ama yakınlaşmak dediğim de maks aynı ortamda sohbet etmek şakalaşmak falan ve herhangi bi yerden takiplesmiyoruz vesaire sadece o ortamla kısıtlı yani samimiyetimiz. aramız biraz açıldı hatta tartıştık ama sonra ben hatamı anladım (ben açıklama yaparak cözebileceğimi düşünüyodum ama benimki bayaaaaa olgun o yüzden çözüm yolu o değil davranışlarıma dikkat etmemdi) ben de telafi etmek için çabalıyorum. Buna dair bi konuşma yapınca toparladık biraz, ama bu süreçte beni eve bırakmayı hic ihmal etmedi. Tartışma sonrasında da geçen gün birlikte olduk, yan yanayken çok iyiyiz, dertleşiyoruz konuşuyoruz asırı samimiyiz falan ama sürekli ben ilişki istemiyorum sen üzülüyorsun bu son olsun deyip duruyor ama etkilendiğini de aramızdaki şeyin bi süre daha devam edeceğini biliyorum. Ben yan yana olan samimiyetimizden cesaret alıp mesaj atıyorum ama yok adam zorla cevap veriyor sanki ya da cevap vermiyor. Sonuç olarak sormak istediğim noktaya geliyorum, ben bu adamı eski haline döndürebilir miyim, elde edebilir miyim etmek için ne yapmam gerekli olgun biri bunu göz önünde bulundurun lütfennn
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sen öncelikle o arkadaş ortamindan uzaklaşman lazım ve bunu ona inandırıp ikna etmen lazım. Senden memnunsa ilişkide devam edecektir. Senden istediğini tam olarak akamadiysa ne yapsan boş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kızlar harbi mal la İADSKLİFSFİKAA
Yaşa gör ya ben sonunu söylemeyeceğim, tadı kaçıyo ŞİDSKLALFDSASD
16 Yorumla
Soran1 yılinsan gibi bi şey sorduk ya amaaaaan zaten kalbim sürekli kırılıyo niye dalga geciyosun ki
Soran1 yılkim olduğumu nerden bilebilirsin…. çıkmam bir daha karşına
Soran1 yılazıcık yardımcı olsan ölür müydün ya
1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Tartışmadan öncede birlikte olmuş muydun
05 Yorumla
Soran1 yılyess baya hem de
- 1 yıl
İstediğini elde etti gitti diyecektim ama daha önce de birlikte olduysan bu olasılık olmaz. burada çevresine önem veriyor demekki bu biraz zor olacak
- 1 yıl
Burdan taktik yazmıyacağım
Soran1 yılyav neden
- 1 yıl
Sen çözüm istiyorsan beni bul yardımcı olacağım söz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin ona verdiğin kıymet kadar o sana kıymet vermiyor da olabilir
03 Yorumla
Soran1 yıltamam ben de nasıl toparlarım diyorum
- 1 yıl
Bu işin sonu ciddi bitmeyebilir diyorum aynı gözle bakmıyordur seninle ilişkiye
Soran1 yıladam zaten ilişki istemiyorum diyor ben de ilişki olmasın ama değer verdiğini bileyim en azından bunu nasıl sağlarım diyorum sen soruyu hiç anlamamışsın ki abicim
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni hayatında istemiyor ki kullanmak istiyor sadece
08 Yorumla
Soran1 yıltamam da ben sevdiğim için cinsel iliski de olsa hayatımın bi noktasında olmasına okeyim, kademe kademe ilerlemeyi istiyorum eski haline dönse yeterli
Soran1 yılaramızda adı konulmuş bi şey olmasa da olur olsa çok güzel olur ama değer versin yeterli
Cevap sahibi1 yılYani kimsenin hayatında kendine zorla yer açamazsın ama tecrübesel olarak söylüyorum üstüne düşme başkalarıyla görüş o zaman değere binersin
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız kaç
Soran1 yılyok abla ben bu yolu sevsen tercih etmem adam olgun arkadaşlarıyla o varken sohbet ediyorum diye aramız bozuldu başkası olsa direkt siler atar biliyorum o ihtimali eledik
Soran1 yılben 22 o 29
Cevap sahibi1 yılAçıkça konuş o zaman
Soran1 yılne diycem
Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Seni yollu olarak kafaya kodladıysa zor ama imkansız değil
02 Yorumla
Soran1 yılrahat birisin bu karakterin bana ters dedi ama yollu da değilim aq arkadaşlarıyla sadece onun olduğu ortamda sohbet ediyorum bu kadar
Sen adamı hiç anlamamışsınki
22 Yorumla
Soran1 yılne istiyor da anlamadım ki
1 yılKullanmış atmış daha ne yapsın
08 Yorumla
Soran1 yıltek seferlik değil?
- 1 yıl
Olabilir doymuş sana farklı tatlara yöneliyor
Soran1 yılyönelmediğini biliyorum istese birlikte olacak bir sürü kız var ama istemiyorum diyor
- 1 yıl
Sende inandın 😂
Soran1 yılama biliyoruuuuum ortak arkadaşlarımız var sürekli aynı ortamdayız
- 1 yıl
Sen arkadaşlarına ben tatlım diyor musun mesela bu nasıl akıl
Soran1 yılya desin demesin adam her gün ise gidiyo iş çıkışı da spora geliyo gelmediği gün de öğreniyorum ne yaptığını
- 1 yıl
Aynen 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuyu sen daha iyi degerlendirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullanılmış alacağını almış hayal kurma
01 Yorumla
Soran1 yılreis bayadır düzenli ilişkimiz var benden başkasıyla birlikte olmuyor bunu biliyorum ben de aynı şekilde başkasını istemiyorum diyor istese elde edebileceği bir sürü kız var kendi gözümle görüyorum
İlkinmiydi?
02 Yorumla
Soran1 yılhayır
1 yılkazanamazsın, o gitti artı
06 Yorumla
Soran1 yılyav gitmedi daha iki gün önce kollarındaydım abartma
- 1 yıl
aynen erkek den iyi biliyosun erkeği o yüzden soruyosun
Soran1 yılgeri nasıl kazanırım yok mu bi yolu
- 1 yıl
var ama ücretli seans
Soran1 yılreis öğrenciyim param yok 😂
- 1 yıl
tamam tamam, dmgel
1 yılOlabilir neden olmasin
01 Yorumla
Soran1 yıltamam ama nasıl yani
1 yılyazık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılf*ck body başka bir şey değil
02 Yorumla
Soran1 yılöyle olsa hissederdim o kadar duygusuz değil
Cevap sahibi1 yılİlişki istemiyor. Erkekler çok uyanıktır şu an senden keyif alıyor olabilir ama ilişki istemiyorsa takılmalık olarak bakıyor sana. Gitmeni de istemiyor çünkü arada seninle vakit geçirmek hoşuna gidiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden önüne bakmıyorsun
012 Yorumla
Soran1 yılaşığım?
Cevap sahibi1 yılDeğilsin
Soran1 yılkdnsşsmdld nerden biliyorsun ne hissettiğimi ben anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılÇocukça hareket ediyorsun hepsi bu
Soran1 yılçocuğum çünkü? 22 yasındayım adam 29
Cevap sahibi1 yılO yüzden sana abi tavsiyesi önündeki penislere bak jdksk
Soran1 yılistemiyorum başkasını ben bunu istiyorum
Cevap sahibi1 yılSen çok üzülüyorsun yavrusu
Soran1 yılüzülüyorum cidden o yüzden bi şeyler yapmamız lazım
Cevap sahibi1 yılÖnüne bakmazsan daha çok üzüleceksin desem