Düzenli birlikte olduğum birini geri kazanabilir miyim?

şimdi benim spor salonundan tanıştığım bi adam var o 29 ben 22 yasındayım ve ilk tanıştığımız zamanlarda aramız iyiydi birlikte oluyorduk konuşuyorduk ilaçlarımı falan hatırlatıyordu spor cıkısı da eve bırakıyordu falan falan. ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren etkilenmeye basladım ve şu an aşığım bile diyebiliriz. ama şöyle de bi durum var ben bu adamın çevresi ile arkadaş oldum ve yaptım gereği kolay iletişim kurabiliyorum o da onun çevresiyle yakınlaşmama tepki gösterdi ama yakınlaşmak dediğim de maks aynı ortamda sohbet etmek şakalaşmak falan ve herhangi bi yerden takiplesmiyoruz vesaire sadece o ortamla kısıtlı yani samimiyetimiz. aramız biraz açıldı hatta tartıştık ama sonra ben hatamı anladım (ben açıklama yaparak cözebileceğimi düşünüyodum ama benimki bayaaaaa olgun o yüzden çözüm yolu o değil davranışlarıma dikkat etmemdi) ben de telafi etmek için çabalıyorum. Buna dair bi konuşma yapınca toparladık biraz, ama bu süreçte beni eve bırakmayı hic ihmal etmedi. Tartışma sonrasında da geçen gün birlikte olduk, yan yanayken çok iyiyiz, dertleşiyoruz konuşuyoruz asırı samimiyiz falan ama sürekli ben ilişki istemiyorum sen üzülüyorsun bu son olsun deyip duruyor ama etkilendiğini de aramızdaki şeyin bi süre daha devam edeceğini biliyorum. Ben yan yana olan samimiyetimizden cesaret alıp mesaj atıyorum ama yok adam zorla cevap veriyor sanki ya da cevap vermiyor. Sonuç olarak sormak istediğim noktaya geliyorum, ben bu adamı eski haline döndürebilir miyim, elde edebilir miyim etmek için ne yapmam gerekli olgun biri bunu göz önünde bulundurun lütfennn

Düzenli birlikte olduğum birini geri kazanabilir miyim?