Cinsel Yaşam Penis iğne gibi acıtır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Penis iğne gibi acıtır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç yemedim ama çok yedirdim acıtmıyor hangi iğneden sonra insanlar zevk alıyor ve bağırıyor ama yine öyle değil iğne bir girdiği zaman acıtmadan bırakmıyor 0 0 Yorumla
karanlik_taraf Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Penis kendi basina acitmaz. Ama ona yapisik olan kisi malin teki ise hersey olabilir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Penisle iğne acıtmadan bizdeki çuvaldız bizimki cuvaldızdir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ilk seks de aranızda uyuma senin sulanmana isteklerine baglı durum acıyıp acımamaması 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Niye acıtsın ki... kupkuru olursa ıslanmadan ilişki olursa biraz açılabilir 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Arkadan yersen çok acıtır önden yersen çok zevk aldığın için acıyı az hissedersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tabii ki hayır, sert ve sivri metal değil ki can acıtsın🤷♂️Yumuşak ve esnek dokusu ile tam aksine, kadında bağımlılık yapar😉 1 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok kız ne alaka. Biri derini deliyor. Diğeri var olan delikten giriyor. 0 0 Yorumla
GacıSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl erkeklerin hepsi yemis onceden sanirim iyi biliyorlar 2 1 Yorumla batushn0 1 yıl 😂😂 Yorumla
BÜYÜKSEVERMİSİN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Zar yırtılır Ken acıtır veya iri penisi vajinaya köklerden vajina duvarına vurdukça acıtır 0 0 Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır cok tatlı girer acıtmaz zevk verir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla teomann35 1 yıl Daha önceki partnerlerim söyledi Yorumla Soran 1 yıl Knk ditede yeni misin Yorumla Soran 1 yıl Sitede Yorumla teomann35 1 yıl Yeni sayılırım Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Batar mı da 😄 0 0 Yorumla
Erdemtekin54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl ne acıtması zevkden dört köşe olursun 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Hiç anlamazsın hart diye girer 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok acıtır. Bi de kalın ya, canını çıkartır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kuruluk ya da vajinismus yoksa acıtmaz. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Vajinismus ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vajinayı çevreleyen kaslarda istem dışı meydana gelen kas kasılmaları sonucu vajinanın daralmasıdır Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır zevk verir iyi kullanılırsa 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soruya bak mk 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi var Yorumla whysosreious 1 yıl Komedi Yorumla
sigiroglusigir Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl denememis gibi konusuyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Denemedim Yorumla sigiroglusigir 1 yıl burada konusulmaz bu konu Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. He anam he 😁 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır acıtmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hiç yemedim ama çok yedirdim acıtmıyor hangi iğneden sonra insanlar zevk alıyor ve bağırıyor ama yine öyle değil iğne bir girdiği zaman acıtmadan bırakmıyor
Penis kendi basina acitmaz. Ama ona yapisik olan kisi malin teki ise hersey olabilir.
😂😂😂😂😂😂😂
Penisle iğne acıtmadan bizdeki çuvaldız bizimki cuvaldızdir
ilk seks de aranızda uyuma senin sulanmana isteklerine baglı durum acıyıp acımamaması
Niye acıtsın ki... kupkuru olursa ıslanmadan ilişki olursa biraz açılabilir
Arkadan yersen çok acıtır önden yersen çok zevk aldığın için acıyı az hissedersin
Tabii ki hayır, sert ve sivri metal değil ki can acıtsın🤷♂️
Yumuşak ve esnek dokusu ile tam aksine, kadında bağımlılık yapar😉
Yok kız ne alaka. Biri derini deliyor. Diğeri var olan delikten giriyor.
erkeklerin hepsi yemis onceden sanirim iyi biliyorlar
😂😂
Zar yırtılır Ken acıtır veya iri penisi vajinaya köklerden vajina duvarına vurdukça acıtır
Hayır cok tatlı girer acıtmaz zevk verir
Nerden biliyorsun
Daha önceki partnerlerim söyledi
Knk ditede yeni misin
Sitede
Yeni sayılırım
İgne ile geleyim karşılaştır :)
Batar mı da 😄
ne acıtması zevkden dört köşe olursun
Benimki anakonda gibi ısırıyor 😅
Hiç anlamazsın hart diye girer
Sanırım ilk olucak?
Çok acıtır. Bi de kalın ya, canını çıkartır
Dahada fazla acıtır kuruysa
kuruluk ya da vajinismus yoksa acıtmaz.
Vajinismus ne
vajinayı çevreleyen kaslarda istem dışı meydana gelen kas kasılmaları sonucu vajinanın daralmasıdır
Hayır zevk verir iyi kullanılırsa
Soruya bak mk
Neyi var
Komedi
denememis gibi konusuyorsun
Denemedim
burada konusulmaz bu konu
He anam he 😁
Farklı şeyler
Penisten penis değişir 🤣🤣
Hayır acıtmaz
Şinik ısırdı say