- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl18 yaşından sonra normal. Cinselliğe büyük büyük anlamlar yüklemeyin. Kutsallaştırılacak bir şey değil, bekaret de öyle. Her önüne gelenle yap demiyorum, ama beğendiğin, arzuladığın erkeklerle seks yapmak seni kirletmez. Kirleneceğin, sadece dinin iddiasıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayatım ilişkide yaşanabilecek o kadar çok şey var ki hani İnan hep seni yaşama ya zamanınız bile yetmez O yüzden keyfine bak rahat ol
010 Yorumla
Soran1 yılBirlikte oldugum kisiyi sevmiyorum
Soran1 yılAma bunca sey yasadigimiz icin baglandim ve ona mecbur hissediyorum. Cok pismanim napicam ya
Soran1 yılHicbir zaman yasitlarim gibi olamayacagimi dusunuyorum surekli. Onlar gibi heyecanlı olamicam. Cunku o benimle herseyi yapti ve ben kendimi kirlenmis hissediyorum. Ondan baskasiyla konusamam bile benim o kadar özgüvenimi kirdi ki. Ve cok baglandim ona mecbur hissediyorum
Soran1 yılSadece birlesmedik onun disinda hersey var. Ve birlesmemize d ben izin vermedim o hala yapmak istediğini dile getiriyor
Soran1 yılBen 17 yasindayken o 23tu
Soran1 yılBuradan konusabiliriz
Her şeyi değil. Bazı şeyler var ki erkenden yaşamak insana olgunluk tecrübe katar. Ama cinsellik bunlardan biri değil.
02 Yorumla
Soran1 yılKastettigim de cinsellikti. Neden değil
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Demir tavında dövulurse iyi şekil alır tavina geldiyse yaşamak iyi olur. Erken olunca nadirde olsa sorun olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet iyi değildir. Sonuçta tatminsizlik olur. Hedef olmaz çünkü
02 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
- 1 yıl
Robotlaşırsın duygu kalmaz Sadece hayvani içgüdü
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılErkenden yaşadığın şeylerin ne olduğunu bilmeden sağlıklı yorum yapamayız.
00 Yorumla
1 yılevlilik düşğnüyorsan hiçbir şeyi erken yaşama yoksa evlenince tadı kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYaşın kaç Bilmiyorum ama herşeyi yaşar insan anın tadı başkadır o an mutlu isen sorun yoktır
00 Yorumla Evet her şey baktinde ve gerektiği gibi yasanmali detay veriseniz daha çok fikir yazarim
00 Yorumla
1 yılEvlilik öncesini yaşamış birini asla istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevet aşk ölüyor duygusuz oluyorsun
00 Yorumla Yoo ne zaman istersen o zaman yaşamalısın
00 YorumlaErkenden kucakta zıplamak dışında sayılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılZamanında yaşamak iyidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılErken derken kaç yaş mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yaşarsan yaşa. Ama pişmanlık yaşama...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİleride daha farklı şeyler aramaya başlıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamayı mı düşünüyosun
00 Yorumladeğil
116 Yorumla
Soran1 yılHisler olmez mi sence
Soran1 yılBir erkekle yakinlasmaktan bahsediyorum.. hem de yasca buyuk biriyle. m
Soran1 yılYasadik cogu seyi. Tam olarak cinsellik olmasa da 2 senelik bir iliskimiz var. 2 sene once daha 17 yasindaydim. Ve evet Şu an cok pismanim. Hicbir zaman yasitlarim gibi olamicak gibi hissediyorum. Ve kendimi o adama mecbur hissediyorum..
Soran1 yılNapmaliyim sence
- 1 yıl
niye mecbur hissediyorsun? Olan olmuş. pişmanlıkta hüzünde pek işe yaramaz. Sonuç olarak 2 sene sürse bile o hala bir yabancı. demek istediğim KOCAN falan değil. Bu yüzden çokta takma. evlilerin bile sevgilisi var derler. sen niye buna mecbur kaldın ki? benim tavsiyem evlenmeden bu tür şeyler asla yapılmaz. kurallar çiğnenince aşırı pişmanlık ve büyük bir yük sırtımızda hissederiz. Bence ne bir insanın sizden yararlanmasına izin verin. ne de onları mutlu edecek kadar iyimser olun. Gerek var mı knk? ailenin bilmediği gizli bir ilişki senin için ne kadar doğru? hadi ailen umrunda değil diyelim. peki gizli saklı olması içini rahatsız eden kemiren bir duygu yok mu? illaki vardır. Bak bir erkek her yerde o tür kızlardan nulabilir. onlar için öenmli olan vucüttur. yüzler değil. her kim olursa olsun. yine yaparlar. kızların duygusu yokmuşçasına yaparlar yani. sonra iş ciddiyete bağlanınca bakıyorsun ki gitmişler. ve bu anı yıllar sonra içinde çok büyük bir yangın olarak kalır. ve şunu da unutma seven insan kadınına dokunmaya kıyamaz. her şeyi görmezden gelir bu konuları açamaz bile. gözünden sakınır. şimdi bunları düşün. o adam 2 sene boyunca neden yanımdaydı diye düşün. biraz düşününce anlıyorsun. sen ona karşılık vermezsen nasıl tepki vereceğini de düşün. hatta izin vermezsen ne kadar zaman süreceğini de düşün. eminim 1 yıldan az olurdu. sen yine de düşün. kendi geleceğin senin elinde. yangına sürüklenme.
Soran1 yılBenimle evlenmek istedigini soyluyor surekli. Ama ben uni sinavina hazirlaniyorum ve evlenemicegimi soyluyorum ama hep soyluyor seneye evlenelim falan diye. Bi de ben cinsellik konusamaylim deyince benim amacim cinsellik degil sen istemiyorsan konusmayiz diyor. İstersem cinsellik yasicagim bir suri kiz bulurum ama ben seni seviyorum seni stiyorum diyor
Soran1 yılBunlar da benim kafami karıştırıyor. Beni gercekten seviyor gibi ve ben onla boyle yakinlastiktan sonra cok baglandim konusmadan duramiyorum. Biz surekli konusuyoruz
Soran1 yılAma icimdeki ses hep bitirmen lazim diyor ve icim icimi kemiriyor. Bu dusunceden cok bunaldim. Cevremdeki kimse onu yanima yakistirmiyor bebek gibi kizsin o cok büyük diyorlar. Of bilmiyorum ya
Soran1 yılOnu seviyorum
Soran1 yılAma uyumlu oldugumuzu düşünmüyorum. Ne dusunce olarak ne fiziksel olarak
- 1 yıl
duygusal olarak sadece sana bağlandığını göstermeye çalışmış ama bu bir manipüle cümlesi. Yani benim tavsiyem uzak durmak en iyisi. Bir kere bir sürü kız bulurum derken bile demek istediği amacını ortaya koymuş. sen bu adamla evlensen bile seni aldatmaya meyilli biri. nerden biliyorsun diye soracaksan eğer zamanında ben böyle diyen birinden çok zor kurtulmayı başardım. psikolojik olarak çok iyi manipüle ederler saf kızları. sakın inanma buna. o cümlesi bile aşırı rahatsız edici. tabii sana normal gelmiştir. Fakat aklın varsa uzak dur. sınavına odaklan. okumak ve hayatını düzene sokmak istiyorsan bunları yap. evliliği istersen 5 sene sonra da 6 veya 7 sene sonra da yapabilirsin. ama okumayı başka zamana bırakma şansın yok. önüne bak onu dinleme.
Soran1 yılBenimle evlenince de okuyabilirsin falan diyor. Bilmiyorum bana iyi davrandigi icin de ona guveniyorum. Sen nasil bişey yasadin? Sorun olmazsa konusabilirmiyiz
Soran1 yılİstek gonderdim
1 yılAksine iyidir, tecrübe katar
02 Yorumla
Soran1 yılAma o hisler erkenden olmez mi heyecani hissiyati
- 1 yıl
Hayır hiç bir zaman ölmez. Yaşamasını bilirsen daha da çoğalır
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik yasanmamali zaman geçmesi lazım
00 YorumlaYasadinmi? Yoksa yasamakmi istiyorsun?
00 Yorumla
1 yılYani ilerde sonuçları kötü olabilir
00 YorumlaNe gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pekte değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet kötü
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)1 yılHeyecanı kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılMesela neler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar