1,5 senelik ilişkimiz var. Sadece öpüştük. Yaşlar 30-38. Seni çok istiyorum deyip duruyor. Devamlı cinsellikten laf atıyor. Bu aralar hep böyle seni arzuluyorum diyor. Bunlar normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılmaalesef sadece cinsellik peşin amaçı bu sakın bu tipler ilişki yaşarsın yaptıktan sonra evlenmez çekip gitter.. yanlız niye anlaşılıyorki dediğine göre hedefi seni sevmek değil daha çok yapmak bu işi.. ayrılırsan senin için daha iyi olur muhtemelen temiz bir kişi değil.. kim bilir kaç kişiyle oldu temiz kişi bulmalısın bundan adam olmaz.. kendine biraz saygısı olsa evlenmeden yapma konulara girmez...
014 Yorumla
Soran1 yıl1,5 sene oldu
- 1 yıl
anladım olabilir de yaptık dan sonra bırakıp bırakmayacağın bilemesin yine evlenmeden yapma çünkü bakirelik önemli bu olmazsa başkasıyla evleneceğin de sorun yaşarsın yani bir çok sorun olur yani
Soran1 yılYok yapmam zaten
- 1 yıl
tmmdır dikkat et yani senin gibiler azalıyor her geçen gün.. sınırların olduğu ve evlenmeden olmaz diğe söyle
Soran1 yılSöyledim son aylarda sana karşı yerimde duramıyorum diyor
- 1 yıl
anladım olabilir nefsime hakim olması gerekiyor.. bizde de her sevgili ile yaşamıyoruz.. açıkcası bende bakirim kimseye yaşamadım istek oluyor o kişi gibi ama kendimi durdurabiliyorum ve kendi işimi kendi halediyorum... başkasına sorun çıkarmaya gerek yok... yaptık sonra sonrası olup olmayacağı garantisi olmaya girmem evlenirken anca o zaman olur
Soran1 yılBen de öyle dedim
- 1 yıl
çok iyi demişsin inşallah seni dinlerde yola gelir yani bir daha bu telifleri yapmaz eviliğe kadar
Soran1 yılDayanamıyorum yerimde duramıyorum bana ne oldu anlamadım seni çok istiyorum diyor
- 1 yıl
işte o nokta kendi işini kendi görecek o kadar çok kötü durumdaysa biraz kendine saygısı olsun yani yani bir çok bu konuda sorun yaşıyorlar burada reel de yani sevgili ayağına senin gibi kızlar dayadıyorlar birlikte falan ben seviyor diğe yapıyorlar sonra erkek bırakıyor terk ediyor.. kızlar piskolojik sorunlar yaşıyorlar.. bilen kişilerde ciddi gözle bakmıyorlar... senin yüzde 100 kendini düşünüyor.. yerinede olsa ayrılırım her konuda cinsel olacaksa içine etmek lazım çünkü bir ilişki cinsel üzerinde kurulmamalı , sevgi, saygı olmalı ama o kişi için tersine dönmüş emin ol böyle tipler adam olmaz
Soran1 yılÇok doğru
- 1 yıl
aynen öyle yani cinselik her sevgilikte yaşanacak değil ama yüzde yüz alışmış her sevgilyken olmaya kendi isteği uğruna işin için senide katmak istiyor... yani bunu yaşadıktan sonra evliliğe ne kalıyor daha ona sıra gelmeden burada yaşadın bitti yani böyle düşünmek gerekiyor.. bir ilişki de sevgi saygı önemlidir bu yoksa zaten yüzde yüz hep cinsellik olur..
Soran1 yılEvet bence de
- 1 yıl
aynen öyle yani :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılnormal tabi ne kadar zaman olmuş
02 Yorumla
Soran1 yılSapık gibi devamlı seni çok arzuluyorum diyor
Cevap sahibi1 yılniye sapık olsun abla ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani yaşlar müsait, ilişki de uzun olmuş doğal olarak söyler
07 Yorumla
Soran1 yılBayadır düşünüyordum şimdi tavan yaptı diyor
Soran1 yılYaşanış
Soran1 yılDevamlı çok arzuluyorum çok istiyorum falan diyor
Soran1 yılBi de bana yazmış ki
Çok şehvetlisin
1 yılKüçük olsanız sapik dersinde yaş da fazla yani
01 Yorumla
Soran1 yılEvet aylardır çok istiyorum diyor
Yaş kemale ermiş bisey diyemem
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden yapma
05 Yorumla- 1 yıl
Evlenin artık o yaşta ne sevgilisi qmk
Soran1 yılNe diyeyim ona
- 1 yıl
S*kyirgit evlenmeden vermem de
- 1 yıl
Seni sigip bırakır sakın kanma
Soran1 yılAynen
1 yılbakire misin
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
helal olsuh valla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
kalmadı senin gibi biri
Soran1 yılDoğrudur
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tuzak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılnormal
00 Yorumla Değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİstiyor anla ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem