Güncellemeler
1 yıl
Genelde red yedigim icin bi kiz reddetmeyince işgilleniyorum artik djdj
Güncellemeler
1 yıl
Şu an bu sarkiyi dinliyorum beni anlattigi icin 😔 https://youtu.be/eavvInx6mQM?si=bmkcH_AsZIGO4ZET
Normalde reddetmesi terslemesi gerekirdi bu işin içinde bi iş var dedim ve vermedim belki beni sikayet edecekti iyi yapmis miyim kiz da daha nonu veremiyorsun falan dedi ben sasirdim zaten terslemediyse bi iş vardir dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendisi numarasını verse bile abisinin numarasınu verir nerden biliyorsun diye sorma jdmdu
Gerçekten konuşmak istiyor da olabilir ama çok düşük bir ihtimal
Ben de oyle dusundum bu siteden bi kizdi bana daha numarani vermeye korkuyorsn beni mi sîkeceksin bu korkaklikla falan dedi anlamadim djdjd
Bilemem jdmd
Valla guzel kizdi aklimda kalmadi degil ama benim basima iş te acabilrdi guvenim kirildi bi kere
Sapık mısın durduk yere kıza cinsel içerikli mesaj atıyorsun
Evet hdhd
İşte senin gibi yapmasi gerekirdi
Belki onun da pipisi vardır ondan öyle rahattır knk
Benim aklima her sey geldi belki de abisine numarayi vercek belki dagiticak ama dedi daha numarani veremiyorsun beni nasil sîkicen falan dedi kiz da guzeldi aklimda kalmadi degil dhshh
Abisine numara vereceğini sanmam abisi der ki öyle bi sitede ne işin var ama yaymak zor değil tabi :) yayması da onun suç işlemesi anlamına geliyor gidip şikayetçi olsan haklı bulunan taraf sen olursun
Dogru keske versrydim o zaman belki kiz o an azmisti telde konusurduk en kotu 🤦
Erkek beyni işte🤷🏻♀️ nskckwnd
Hep red yeyince insan yine bi kumpas beklemiyor degil dhdd
Kanka her şey çıkabilir o işin içinden
Ben de oyle dusundum ilk mesaj olarak cinsel mesaj attim terslemesi gerekirdi
Ya fazla yollu ya da direk cinsel mesaj atınca ben bunu kafalarım diye düşündü
Ben numarami dagitir abisine verir falan sandim yollu olsa da beni reddetmesi gerekirdi beni yollular bile reddediyor
Öyle düşünme kanka ya 😃
Valla oluyor oluyor bu siteden hep akli fikri sekste kiza mesaj attigimda seni sikayet edicem deyip engellemisti hatta belicia miydi neydi adi kizin mk o kadar red yemisim ki artik reddedilmeyince afalladim belki yine bi is vardir isin icinde diye dhdjh
Kral adamsın ama bak 😃😃
Saol sen de 😡
Yanlis emoji pardon djdjd
😃😃😃
Skype üzerinden görüşelim deseydin.
Sen ver ben ararım deseydin
O da olurdu ama belki abisine vercek numarami dimi shhdh bi kiz beni reddetmediyse bi iş vardir
Kendine güvenine hayran kaldım
Verme kanka ne olur ne olmaz
Aynen guvenemedim belki basima iş acacaksin dedim o da numarani vermeye korkuyorsun bi de beni mi sîkeceksin daha anca elini sîkersin falan dedi djdh
boş ver heran her şey beklenir
Belki bana milleti musallat edecekti valla ben guvenemedim genelde red yedigim icin
Aferim knk