Dünyada sadece ben mi bu şekilde mastürbasyon yapıyorum? Türkiye'de kadınlar neden mastürbasyon yapmayı bilmiyor?

15 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum bunda herhangi bi problem yok fakat senelerdir kafamda takılı kalmış bi konu var.. Her türlü siteye baktım, araştırdım ve dünyada bir kişinin bile bu konuya değindiğini hatta bu konuyu bildiğini görmedim.

Ben mastürbasyon yapmayı ilk defa üzerimde kıyafetim varken keşfettim yani binevi pijamanın üstünden yaptım. Çünkü bu yöntemin daha hızlı, etkili olacağını düşündüm ki öyle de oldu. Gerçi ilkinde ne olduğunu anlamadım hatta biraz korktum. Sonra yaptıkça yapasım geldi derken neredeyse 4 senedir yapıyorum.

Aklıma takılan nokta şu: Dünyada hicbir kadın bu yöntemi bilmiyor. Çoğu kadından (orgazm olamiyorum, olmayi bilmiyorum) şikayetlerini duyuyorum. Sadece ülkemiz için değil dünya içinde böyle. Neden kimse ne yapacağını bilmiyor? Kadının orgazma ulaşması ancak klitoral uyarımla meydana gelir (çoğu kadının) ama bu uyarımı doğrudan çıplak haldeyken yapınca bi sonuca varılmıyor (ya da çok zor varılıyor) Bu bariz şekilde belli yani.. İllaki üstünde bi kumaşımsı bisey olması gerekiyor en basitinden çamaşır işte. Çünkü sürtünme daha kolay oluyor ancak böyle doruk noktasına ulaşılabiliyor. Bakın erkekte demiyorum cidden hicbi kadın uzman bu konuyu öğrenemedi mi deneyimlemedi mi? Anlam veremiyorum neden kolay yolu varken zor yolu seçip sonuca varamadığı halde bu yoldan devam eden kadınlar var. Hicbir kadın belkide hayatta en zevk alacağı aktiviteyi bile bilmiyor. Bi an düşündüm ki uzman olup ben yayıcam tüm dünyaya dökdkske saka biyana kadınlar bu kadar kolay bi yöntemi kesfedemedi mi yani..

Konuyu biraz daha açıcak olursam: mastürbasyon yapış şeklim şöyle, kıyafet üzerimdeyken işaret parmağımla hızlıca ileri geri yapıyorum sadece bu. Bunun pek bi olayı yok.. Fakat yaptığımda nöbet geçirir gibi kitleniyorum resmen tüm vücudum kasılıyor. Hatta sonrasında bacaklarımı birleştirip sıkıyorum kasılma 20 saniye sürüyor. Nolur bu yöntemi bilen bi kaç kişi çıksın şurda. Daha kendi vücudunu kesfedememis kadınlar var.
Güncellemeler
1 yıl
Gelip burada herkesin bedeni farklı demeyin şimdi bana. Farklıysa sen git boynundan ayağından falan tatmin ol ozaman. Kesfedemediginizi ve en doğru yöntemin bu olduğunu kabullenin artık. Bu her beden farklı diyenler ne yaşıyor? Arkadaşlar bu yöntemi uygulamadan bedenin ona nasıl tepki verceğini nerden bilecek bi kadın? Sizlere diyorum ki uygulayan daha gormedim diyorum. Uygulayıpta neden bu yöntemi tercih etmiyolar demiyorum. Yorum yapmadan önce iyi okuyup öyle yorum yapın
Dünyada sadece ben mi bu şekilde mastürbasyon yapıyorum? Türkiye'de kadınlar neden mastürbasyon yapmayı bilmiyor?