Cinsel Yaşam Karınıza yatakta ne söylersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Karınıza yatakta ne söylersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Fatmagns Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 70% 1 yıl Gerek yok bizde ya ben sarılır elime alırım başlar ya da o sarılıp avuçlar öyle başlar bizde 1 2 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Avuçlamakla he Yorumla Gabriel_Pasternak 1 yıl Güreş mi tutuyorsunuz? Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle demem. Fiili olarak sekse hazırlarım ve yaparım. Ama seks esnasında olduk. a küfürbaz ılurum doğru. Pisleşebilirim... 0 0 Yorumla
dorukmentes Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Benim eşim de söyler bunu ben de söylerim dahasini da söyleriz 1 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Bu böyle denmez ki gel tren gelecek gibi bir şey bu sjjsjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Cinselliği böyle sözler katarak yaşamak kadar slkça bir kavram olamazZevklerden anlayan sözlerle değil yapacaklarıyla mutlu eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Karıma bir şey söylemem ama sevgilime sexting yaptığım kişiye her şey söylerim sınır yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bunu ben de söylerim eşime 6 18 Yorumla sk_34 1 yıl Si. kilmek ister misin diye? 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 😂😂😂 çok zekisin dimi Yorumla sk_34 1 yıl Zeka ile bi alaka kuramadım ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 eşimin kulagına beklemedigi anda sklmek istiyorum diyorum Yorumla sk_34 1 yıl Allah a şükür Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Bu çok iyiymiş 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 burada anlaşılmayacak bir şey yoktu da neyse yorma kafanı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Bendesorcam1şey tesekkurler ))) Yorumla sk_34 1 yıl Kafamı yormuyorum zaten. Tahrik edici bişey. Hiç bir yemekteyken dışarıda söyledin mi kulağına bunu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 evet çok oldu dışarıda aile yemeginde falan söyledim Yorumla sk_34 1 yıl Aşırı seksi. O ne yapıyor duyunca bayrağı dikiyodur 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 uyanıyor ya kurban oldugum 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl **utanıyor kızarıyor )) Yorumla sk_34 1 yıl :) kalkmıyor mu direk? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 kalkıyor rahatsız oluyor belli etmemek için kıvranıyor 😂 Yorumla sk_34 1 yıl Sen de zevkten kuduruyon demi zalımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sk_34 aynen öyle 😂😂 Yorumla sk_34 1 yıl Selam, yeni gördüm. Napıyon kız yine kudurtuyon muu Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ne söyleyelim öpüşme başlarız işe 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evli olsam fazlasını da derim. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. D. llemek isitoyrum seni diyorum 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl O ve daha fazlası kirli konuşmayı seviyorum 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. öyle söylemezdim. Seni istiyorum denilebilir 0 0 Yorumla
bakirejderha Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Seni becermek istiyorum diye fısıldarım kulagina 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorganı çekme 😐 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gizli bilgi 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Sert ve küfürlü olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gerek yok bizde ya ben sarılır elime alırım başlar ya da o sarılıp avuçlar öyle başlar bizde
Avuçlamakla he
Güreş mi tutuyorsunuz?
Öyle demem. Fiili olarak sekse hazırlarım ve yaparım. Ama seks esnasında olduk. a küfürbaz ılurum doğru. Pisleşebilirim...
Benim eşim de söyler bunu ben de söylerim dahasini da söyleriz
Bu böyle denmez ki gel tren gelecek gibi bir şey bu sjjsjs
Cinselliği böyle sözler katarak yaşamak kadar slkça bir kavram olamaz
Zevklerden anlayan sözlerle değil yapacaklarıyla mutlu eder
Karıma bir şey söylemem ama sevgilime sexting yaptığım kişiye her şey söylerim sınır yok
yat uyu sana s*kismeyi yasaklıyorum kadın derim
Bunu ben de söylerim eşime
Si. kilmek ister misin diye? 🤔
@sk_34 😂😂😂 çok zekisin dimi
Zeka ile bi alaka kuramadım ama
@sk_34 eşimin kulagına beklemedigi anda sklmek istiyorum diyorum
Allah a şükür
Bu çok iyiymiş 😁
@sk_34 burada anlaşılmayacak bir şey yoktu da neyse yorma kafanı
@Bendesorcam1şey tesekkurler )))
Kafamı yormuyorum zaten. Tahrik edici bişey. Hiç bir yemekteyken dışarıda söyledin mi kulağına bunu?
@sk_34 evet çok oldu dışarıda aile yemeginde falan söyledim
Aşırı seksi. O ne yapıyor duyunca bayrağı dikiyodur 😂
@sk_34 uyanıyor ya kurban oldugum 😂
**utanıyor kızarıyor ))
:) kalkmıyor mu direk?
@sk_34 kalkıyor rahatsız oluyor belli etmemek için kıvranıyor 😂
Sen de zevkten kuduruyon demi zalımm
@sk_34 aynen öyle 😂😂
Selam, yeni gördüm. Napıyon kız yine kudurtuyon muu
Ne söyleyelim öpüşme başlarız işe
Evli olsam fazlasını da derim.
D. llemek isitoyrum seni diyorum