Olgun bir adam lütfen okuyup beni yönlendirebilir mi?

üç aydır biriyle konuşuyorum. ve bir aydır sürekli görüşüyoruz. Benden yaşça büyük ve son ilişkisi 1.5 sene önce kadının onu aldatmasıyla bitmiş. önceki ilişkisine dair hâlâ kin beslediğini düşünüyorum. Her neyse, biz birbirimizden gerçekten hoşlandık ve çok güzel sohbet Edip muhabbet ediyorduk. Cinsellikle alakalı şeyler de yaşadık. Ama son zamanlarda benden uzaklaştığını hissediyorum. Hala görüşsek bile uzak gibi.

bir ilişkiye başlamak için çok erken olduğunu düşündük ve henüz hazır olmadığımıza karar verdik ve birbirimizi tanıyalım dedik. Ama o benim yanıma her geldiğinde sanki kafasındaki kadın ben değilmişim gibi cümleler kuruyor. “ de kafamdaki insana rastlasam ona yapışırdım” “ bekar bir adamım zaten” gibi gibi konu arasında geçen cümleler. ve başka kadınlarla da görüştüğünü ima ediyor sanırım. Ben aramızdaki durumun bir ilişkiye döneceğine inanmıyorum. Akışına bırakalım dedik ama bu sağlıklı bir akışına hiç sanmıyorum. Bu yüzden aramızdaki sohbeti tamamen bitireceğim. Sizce doğru olanı mı yaparım?

Olgun bir adam lütfen okuyup beni yönlendirebilir mi?