Cinsel Yaşam Oraldan neden iğreniyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapmayı geçtim yapılmasından bile iğrenen var Oraldan neden iğreniyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. At, sahibine göre kisner. Erkek iyi olursa, kız da iştahlı olur bu konuda 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bence yapılması da yapması da zevk verir baya 4 10 Yorumla Soran 1 yıl Bence de ama sanki yapılmasını istemiyorlar gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapılması da baya iyidir ya Yorumla Soran 1 yıl Daha önce deneyimledin mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok deneyimlemedim Yorumla Soran 1 yıl Bende hiç deneyimlemedim ama oral yapmak isterdim yani eski sevgilime söylediğimde iğreniyordu o yanaşmıyordu pek bazı kızlar yapılmasını da istemiyor işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben isterdim Yorumla Soran 1 yıl Keşke senin gibi bir kız arkadaşım olsaydı da bende deneyimleseydim tadını merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet güzel olurdu Yorumla Soran 1 yıl Gizliden cikabilir misin Yorumla Soran 1 yıl orada mısın Yorumla
PERIII144 Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Kendine saygısi olmayan yapar Anca 0 2 Yorumla aerolite 1 yıl Libidosu düşükler bunu bilmedikleri gibi ilişkilerinde de mutlu olma şansları olmaz. Yorumla PERIII144 1 yıl Gerek yok zaten Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olabilir herkes sevmek zorunda değil 😌💅🏻 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Sevende var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl küçük bibileriniz olduğu için 1 15 Yorumla Emre0308 1 yıl Valla bu zamana kadar küçük diyeni hiç duymadım ☺️☺️☺️ Yorumla etyiyeninek06 1 yıl Genelleme yapmayalım lütfenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl küçük olan varsa yazsın bana sohbete Yorumla etyiyeninek06 1 yıl Sporla ilgineniyorum yag oranım az olduğu için ben genellemeye tabi değilim hahaha Yorumla Emre0308 1 yıl Şimdi sana göre küçüktür başkasına göre büyüktür buna nasıl karar verecez sohbet için Yorumla Adsiz666 1 yıl Bakim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Emre0308 kaç seninki Yorumla Emre0308 1 yıl Kaç kurtarır seni max Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Emre0308 sende max 13tür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o bile yoktur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ezik Yorumla Adsiz666 1 yıl 😂😂😂bu ne kin nefret ya😂 Yorumla Emre0308 1 yıl İstersen gel watsapa bi bak 13 mü 13 ten fazla mı Yorumla Emre0308 1 yıl Hatta gel özele sen bana yerini söyle ben gelirim problem yok bakalım alabilecek misin Yorumla Adsiz666 1 yıl Cetvel de gotur kendinle😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yooo çok güzel 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Deneyimledin mi Yorumla etyiyeninek06 1 yıl Helal beee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
At, sahibine göre kisner. Erkek iyi olursa, kız da iştahlı olur bu konuda
bence yapılması da yapması da zevk verir baya
Bence de ama sanki yapılmasını istemiyorlar gibi
Yapılması da baya iyidir ya
Daha önce deneyimledin mi?
Yok deneyimlemedim
Bende hiç deneyimlemedim ama oral yapmak isterdim yani eski sevgilime söylediğimde iğreniyordu o yanaşmıyordu pek bazı kızlar yapılmasını da istemiyor işte
Ben isterdim
Keşke senin gibi bir kız arkadaşım olsaydı da bende deneyimleseydim tadını merak ediyorum
Evet güzel olurdu
Gizliden cikabilir misin
orada mısın
Bende anlam veremiyorum cidden
Kendine saygısi olmayan yapar Anca
Libidosu düşükler bunu bilmedikleri gibi ilişkilerinde de mutlu olma şansları olmaz.
Gerek yok zaten
Olabilir herkes sevmek zorunda değil 😌💅🏻
Pislik cikan yerlerr yapildigi icin
Yalan
Sevende var
küçük bibileriniz olduğu için
Valla bu zamana kadar küçük diyeni hiç duymadım ☺️☺️☺️
Genelleme yapmayalım lütfenn
küçük olan varsa yazsın bana sohbete
Sporla ilgineniyorum yag oranım az olduğu için ben genellemeye tabi değilim hahaha
Şimdi sana göre küçüktür başkasına göre büyüktür buna nasıl karar verecez sohbet için
Bakim
@Emre0308 kaç seninki
Kaç kurtarır seni max
@Emre0308 sende max 13tür
o bile yoktur
ezik
😂😂😂bu ne kin nefret ya😂
İstersen gel watsapa bi bak 13 mü 13 ten fazla mı
Hatta gel özele sen bana yerini söyle ben gelirim problem yok bakalım alabilecek misin
Cetvel de gotur kendinle😂😂
Yooo
Kim demiş onu dimi 🙂
Yapması zevkli ki
Yooo çok güzel
Deneyimledin mi
Helal beee