Sevgilimle hiç cinsel bir seyimiz olmuyor öpüsmedik bile ciddiyiz evlencez? Ama bazen kulağımı öpünce zevke geliyorum niye yapıyor?Anlıyor mudur hoşuma gittiğini çünkü hoşuma gidiyor demiştim ama zevke geldiğimi belli etmemeye çalışıyorum böyle hafif huylanip azıyorum kulağımı öptüğünde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
erkekler anliyorlar kizlarin hosuna giden birseyi ne kadar belli etmemeye calissan da belli olur bi bakis bile anlatabilir herseyi
Bilerek yapıyor kulaktan önce öpülecek yanak var. Alın var. Saç var buralardan öperse tahrik olmayacağını biliyor
Yani tahrik etmeye mi çalışıyor
Kulak memenden mi öpüyor?
Evet öpüp emiyor oramı bazen
Tahrik amaçlı yapıyor bu kesin
Bence de
Tam kulak mememi emiyor çünkü çok da iyi yapıyor
Öpme yerine emiyorsa? Dürtüsü tahrik olduğu için seninde tahrik olmanı istiyor
O an tahrik mi olduğu için yapmış
Beraber uzanırken yapmıştı
Ama başka ileri bir şey olmadı
Yani o an aşırı tahrik olmasa da canı çekmiştir. ve seninde onu arzulamanı istemiştir. Ama emmek masum bir davranış biçimi değil
Belli etmemeye çalıştım o an tahrik olmadigimdan
Olduğumdan yazacaktım
Bir erkek 26 yaşına kadar hiç seks yapmaması normal midir çünkü helali olarak birini istiyor ilkini onla yaşamak istiyor o kişide ben olduğunu düşünüyor evlendikten sonra istiyormus
İnsanız hepimiz tahrik olmak gayet normal. Olunmazsa bir anormallik vardır?
Ciddi muhafazakar dindar biri ise inancı gereği. Yapmamış olabilir? Yok öyle değilse? O zaman ya kadınlar ilgi göstermiyor dur? ya da içine kapanık biri olduğun dan yapmamıştır
Muhafazakar biri
Mesela film izliyoruz diyelim s*KS yapıyorlar diyelim gelip benim gözümü kapatıyor bakma diye
O zaman yapmaması normal denebilir.
Çok muhafazakar biri ise ilerde seni fazla kısıtlayabilir de bilgin olsun
şu an kısıtlıyor zaten çok kıskanç birisi
Hiç yapmadiysa evlendigimiz zaman balayında ne yapacak illa ki bilir değil mi sonuçta illa biliyordur 26 yaşında sonuçta
Seks yapmayımı bilir?
Evet bilir mi hiç yapmasa bile
Bilir canım onda sorun olmaz öğrenmiştir
İlk gece yapması gereken şey? önce ön sevişme ile seni iyice ıslatacak. Islanınca acı his etmez ya da çok az his edersin
Biliyorsa sorun yok o zaman sormaya da çekiniyorum yanlış anlar diye evlenmeden önce
Dedelerimiz büyüklerimiz 50 100 yıl önce bilmişse, Şu teknoloji çağında bilmemek için çok cahil olmak lazım
Erkekler birşeyi yapıyorsa boşa yapmaz huylandıgını görüyordur elbet
Tabiki anlıyor seni baştan çıkartmak için yapıyordur
Söyle bunu ona
Yakında başka birçok şeyler yapacak
Yatağa at sende adamı 😅
Yaşlar kaç
Neden sordun
Eğer çocuğun yaşı varsa ve tecrübeli ise bunu bilerek yapıyor olabilir
Hiç şuana kadar cinsel bir şey yaşamamış yani kimseyle birlikte olmamış bana öyle dedi çünkü gerçekten helal yoldan istiyormuş bana da helalim olmanı istiyorum o şekilde olur dedi şuana kadar öpmedi bile hiç dudagimdan o yüzden yazılarımız ben 22 o 26
İllaki bir kadının en hassas noktalarını biliyordur o da bunu bildiği için seniacak yeri belirleyip oradan sana dokunuyor ve öpüyor o da senin hoşuna gitmesi için yapıyor
Yazılarımız değil yaslarimiz olcakti
Sorun yok anladım
O yüzden mi kulağımı öpüyordur çok zevke geliyorum çünkü bide o kadar güzel öpüyor ki kulağımda o öpüş sesi bile fena yapıyor beni
Çocuk işini biliyor seni de AZDIRIYOR belki senden karşılık da bekliyor olabilir belki senden de ona dokunmanı da istiyor olabilirim çünkü yaşı belirli bir yaşa gelmiş bir insan ve karşısındaki insan ile duygusal bir bağ da varsa neden olmasın ki illaki seni azdırıp ıslatmak istiyor
Başkasıyla birlikte illa olmuş mudur mu diyorsun yani
Boynumu falan da öpüyor bazen ama kulağın çok güzel diye öpüyorum diyor bana
Başkasıyla birlikte olduğunu kesin net bir şekilde söyleyemem ama çocukta tamamen tecrübesiz olmadığını düşünüyorum
Olabilir yani belki çekinmistir soylemekten
Evet olabilir belki senin ne tür bir tepki verebileceğini kestiremediği için söylemek de istemeyebilir çocuğun amacı belki biraz daha yakınlıktır seni azdırması sebebi budur bence sen de onu azdır
Nasıl azdirim
Çekiniyorum helalim olmadan senin vücudunu görmek istemiyorum sana dokunmak istemiyorum diyor o yüzden opusmuyoruz bile
Şimdi ben buradan yazsam yorumum silinecek
Ya mesela b*yle yazıp koy anlarım ben
Bana da yazabilirsin
Burdan yazsan gizli kalmak istiyorum çekiniyorum
Çekinmeni gerektirecek bir şey yok ki sonuç olarak her insanın bir ilişkisi oluyor çünkü ben de aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum
Sevgilime bile çekiniyorum o yüzden anlatmanı istedim burdan ya lütfen burdan yaz eğer konu çok uzarsa olmadı mesajdan atarım sadece nasıl olcak merak ettim
Çok fazla iyice detaylı şeyler var konuyu illaki uzanacak ben burada yazmaya kalksam ve şu an sesli mesajla yazıyorum sana silinecek detaylı
Sence birlikte olmuş mudur biriyle bir doğulu olduğu için bazen doğulu erkekler öyle şeylere önem veriyor ya helal şeyi falan
Bence birisiyle birlikte olmuş olabilir ve o yüzden dolayı seni azdırıp senden de ona karşı bir karşı hareketlenme bekliyor olabilir senin de ona küçük dokunuşlar yapman lazım tabii ki
Yani prezervatif şeyini biliyor mesela geçen reklamı çıkınca biliyordu yapmauan bir insan illa bence bilmez yani ya da ben mi yanlış düşünüyorum
Sonucu da 26 yaşında bir insan tabii ki bilmek zorunda günümüz dünyasında yaşıyorsa bir kadının nasıl boşaltıldığına dair diyordur
O zaman ben yanlış düşünüyorum yapmayan bir insanda illa ki biliyordur
Zannetmiyorum 26 yaşındaysa bir insan illaki yaşamıştır
Gerçekten yapıp yapmadığını nasıl anlarım
İlla ki içindekileri çıkarmak istemiştir ne demek istedim anladın değil mi yani 26 yaşında sonuçta
26 yaşında sonuç olarak o da yaşamıştır birkaç bir şey seni azdıracağını bilen bir adam sonuç olarak
Küçük seyler yaşamış mıdır yoksa direk yapmış mıdır dersin
Onu seninle neler yaşadığını nasıl yaşadığını ve sana nasıl dokunduğunu detaylı bir dönsen kararını veririm
Şuana kadar hiç öpüşmedik bazen sırtını kirtlatiyim diye mesela ikimiz ayakta iken yüzümüz karşılıklı yani yüz yüze şekilde beni sarıp elleriyle sırtımı bastırıp beni kaldırıp sırtımı kirtlatiyor bazen hissediyorum ya da hissettiğim şey o değil yanlış anlıyorum bilmiyorum
Sen kapalı bir kadın mısın
Boynumu öper arada çok güzel öpüyor ordan öpünce de bazen kendimden geçiyorum ama devamı olmuyor sadece öpüyor y*lama em*e falan olmuyor
peki dokunuyor mu sana mesela göğüslerine
Kulağımı öpüyor tam kulak mememi öpüp emiyor bazen çok hoşuma gidiyor o zaman sanki ucuyormusum gibi kendimden geçiyorum
Hayır göğsüme hiç dokunmadı
İşte tam seni en yüksek anındayken sana bir anda dokunmaması gereken yere dokunursa zaten sen en üst seviyede olduğun için tepki veremeyeceksin ve o çocukta bundan faydalanıp seni iyice kendisine çekecek
Açığım
Ama yapmıyor sadece kulak mememi emiyor sadece
Çocuk sabırlı birisi peki bu yakınlaşmayı nerede yaşıyorsunuz ki
Hatta kulak mememi öpmüyor direk emiyor kendimden geçiyorum
Evdeydik ama hiç bişi yaşamadık sadece kulagimi emdi o kadar
Peki kaç zamandan beri ilişkiniz var
2 buçuk aydır
Bence o çocuk seni kıvama getiriyor en azından seks yaşamasanız dahi sevişeceksiniz
Ama helalim olana kadar senle bişi yasamicam demişti
Bilmiyorum artık
İlla biriyle yapmış mıdır sence o şeyi
bence yapmış olabilir yapmasa dahi kesin sevişmiştir çünkü seni azdırıyor hatta ayrıldıktan sonra seni düşünerek mastürbasyon vs yapıyordur
Peki ya çok sevince dokunmaya kiyamayinca bile insan illa ki düşünüp yapıyor mu erkekler
Hayal edip masti
Evet yapıyorlar ama belki de sen de yapıyorsun
Kabul ediyorum evet
Sen yapıyorsan biz de yapıyoruz demektir çünkü benim de hiçbir şey yaşamadan sadece öpüşerek ve koklaşarak ilerlediğim bir ilişkim olmuştu o kızla itiraf ediyordu birbirimize dayanamıyoruz ama böyle olması gerekiyor diye söylüyordu ama sonra dayanamamıştık
Halen beraber misiniz olmuştu derken sanırım ayrıldınız :(
evet ayrıldık çünkü kızın ailesel sorunları vardı ve bunu ilişkiye çok yansıtıyordu o yüzden dolayı kendisi ayrılmak istediğini söyledi birbirimizi çok yıprattığımız için
Evlenirsiniz aynen
Baaayy asko
Benden kaçışın yok
Trol mrol yok bambambam
Baay
Ne va la
Baay baayyy
Ogedaybencegay
Ok
Suxuk
Acikmissin galiba yazık kiyamam
Ben bu saatte yemiom ama sen 7 24 acik bufe gibisin