Ben internetten çok sık alışveriş yaparım ve genellikle kargom yurt içi kargo ile geliyor ve her seferinde aynı çocuk getiriyor kargoyu. Çocuk kapıda sürekli benimle çene çatmaya çalışıyordu zamanla ilginç ilginç hareketler yapmaya başladı. En sonda da kargolarim açık gelmeye başladı. +18 bir şey sipariş etmiyorum. Mesela geçen akıllı saatim için kordon satın almıştım onu bile açıp içine bakmış. Yeter ya. Endişelenmeye başladım çocuk evimi biliyor. Napabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Mesela buraya yazmak yerine kargo şirketi müşteri hizmetlerini arayabilirsin ikincisi de milletle laubali okursan işte böyle olur
Ben evime demir kapı bile taktırdım o kapının arkasından kuryeyle konuşuyorum sırf beni gormeden konusabileyim diye yaptım. Ama mecburen kargoyu almak için açıyorum kapıyı o da beni görüyor. Yoksa asla konuşmuyorum onunla
Calistigi yere sikayet ediyosun sonra dot korkusuna senin evine kargo bile getirmiyor
Śikayet Ed kargom açık geliyor diye sapık mı ne la mahremiyet diye bir şey var
Ara kargo firmasını bide kayıt altına alıyorlar ya olanı biteni düzgünce anlat canımdan korkuyorum de
Kanka harika bi fikir buldum
kızzz bu seni şaapmaya kalkmasın... nasıl yakışıklı falanmı
Boş konuşma ya adam taciz ediyor beni
eee bende onu diyom yaaa... seni şaapmaya kalkar die yazdım yaaa... kız git şikayet et eğer yakışıklı falan değilse... haaa eğer yakışıklısı ise yazık canı seni çekmiş işte... mutlu et garibimi
Ona direkt kargolarım neden açılıyor size gelmeden önceki talımada mı böyle oluyor şikayet edicem artık falan de zarf at
Firmayı arayıp sikayet ediceksin napıcan baska
Ya aradım numara kullanılmıyor vs dedi
Hangi firma?
Sıkıştıracaktır seni
Kargonun genel merkezine şikayet et
Nerden biliyorsun onun açtığını her zaman mı açık geliyor paketler
Firmaya şikayet edebilirsin
Şirkete şikayet edebilirsin...
Şikayet et ürünü nasıl açıp bakıyor
Sikayet et kargo firmasina
Şikayet et uyarr
sana yürüyor seni becerecek