İlişkide cinsel uyum sizce ne kadar önemli? Bu uyumu ölçmek için dikkat ettiğiniz belirli şeyler var mı, yoksa zamanla mı keşfediliyor?

İlişkide cinsel uyum sizce ne kadar önemli? Bu uyumu ölçmek için dikkat ettiğiniz belirli şeyler var mı, yoksa zamanla mı keşfediliyor?
Uyum, seviştikçe keşfedilen bir şey. Cinsel uyumu yakaladığın bir partnerin/sevgilin/eşin olduğunda ilişkinin cinsellik harici kısmındaki olası sorunları çözmek daha kolay olur. "Her erkek her kadınla, her kadın her erkekle cinsel uyum yakalayabilir" diye bir şey maalesef yok. İnsan zihni, insan ruhu karmaşık... Ten uyumu denen şey fiziksel bir kavram değil. Cinsel uyumun önemine gelince, çok önemli, çünkü yetişkin bireylerin karşı cinsle ilişki yaşamak istemelerindeki temel neden, her ne kadar seks yapmamızın birincil nedeni (hayvanlarda olduğunun aksine) üremek olmasa da, cinsel ilişki yaşama isteğidir. İnsanın seks yapmaktaki öncelikli amacı üremek olmayınca da, seks yapma isteğimizi uyandırabilecek karşı cinsler konusunda seçici oluyoruz. Kızgınlık dönemindeki bir dişi köpekle bir erkek köpeği aynı ortamda yalnız bırak, çiftleşirler. İnsan denen tür öyle değil.
Henüz 1 günlük site üyesisin, ancak sorulara yazdığın cevaplar çok dikkat çekici... Belli ki Türk insanının ortalamasının üzerinde bir zihinsel gelişmişlik durumundasın. Yaşının ötesinde yani... Aferin.
Üstelik, cinsel yaşam konu başlığında sıklıkla cevap yazıyor olmana rağmen gizlenmeye gerek duymamışsın...
Bunun için öncelikle yaklaşık olarak aynı anlara denk gelen bir yükselme eşiğine sahip olunmalı. Partnerlerden birisinin isteği diğeri tarafından neredeyse reddedilmemiş bir istetistiğe sahip olmalı. Birisi sınır koymak istemezken bir diğeri mesafeli olursa buradan sadece anlık tatmin ortaya çıkar. Ve elbette özellikle birleşme anında konuşmadan anlaşabilecek, pozisyon değişikliğini seven bir partner olmalı.
uyumu ölçmenin birkaç yolu vardır mesela ikiside aynı anda hevesi bitiyorsa bu uyumlu demektir ama birinin ki önceden bitiyorsa diğeri hala çok isteklise ve devam ediyorsa bu uyumsuzluğun bir işareti ama sadece 1 konuda değerlendirmek yanlış olur
Ama yorulduğun zamanda partnerinin seni hala istemesi insanın hoşuna da gidebilir yani sorun olmuyabilir
Cinsel uyum ilk birliktelikte belli eder kendini. O uyum varsa ne beraberken ayrılmama isteğine, ne de ayrıyken birbirini hayal etme ve özlem duyma dürtüsüne engel olamaz insan.
Cevap
27Cevap
sevişerek.
Karşımdaki benim ki kadar istekliyse ve sekste kontrol bendeyse fazlasıyla ten uyumu yaşanıyor. Fazlasıyla aramızda çekim başlıyor.. Birde tabi kalın alete dayanıklı olmalı :)
Mutlu olmak için önceliğimi ona veriyorum uzun mu tutmaya çalışıyor yoksa hemen olsun diyor ona bakarım
zamanla keşfediliyor ama isteklerin tarzın ve beklentilerin yakın olması önemli ben öyle ölçerim
Yani hiç o konuları açamadım, fakat bana göre uyumlu olması için zayıf ve kısa olması lazım
Var tabi. Çok nazlı onu yapmam bu olmaz diyeden olmaz. Tutuklu istekli olacak. Her şey karışıklık. Zaten her şeyi sen istiyorsan o sessiz kalıyorsa olmaz.
Cinsel ve ten uyumu onunla sevişirken ondan zevk almakla ölçülmeli özellikle oral yaparken zevk almak onu arzulamanın gerçek boyutudur
Mesela birbirimizin ateşli hâllerini görürdük ❤️🔥
Fantezi dünyası ve doyumsuzluk bu ikisi iyiyse uyum iyidir
Cinsel uyum diye bir şey yok istekli partner diye bir durum var
bu uyum ten olarak o kokuylan beraber mutlu bir cinselliğiğe bürünüyor ve şevhetli hal alıyor
Abartıldığını düşünüyorum. Öyle bir uyum yoktur.
İlişkide verdiği zevke göre olcülur
olgun sevdiğim için çok mükemmel oluyorlar
yaşayarak 😅😅
Kimi konuşarak kimi içine atıp mastla devam ediyo
O zaten uyum sağlıyor o anda
Konuştukça ortaya çıkıyor
Beni doyaran erkek tamamdir benim icin bu benim olcum asko
zekası önemli sapsoseksüelim
Bir kaç soruyla bu ortaya çıkıyor az çok ya
Onu becermeme dayanabilmesiyle ölçüyorum
@mutsuz-bilge bişey sorabilir miyim
Evet
P.. nis boyu önemli mi sence
Önemli değil işlev olması önemli mesela Kalın mı geç boşalıyor mu bunlar önemli ayrıca yağ dolgusuyla kalınlaştırabilirsin
Işlevli istediğim kadar tutabiliyorum. Istediğim zaman gelebiliyorum. 19cm ve kalınlığı da Iyi. Bu kadınların tercihi midir. En azından senin tercihin olur muydu mesela
Uzunluğu değil kalınlığı önemli okuduğum kitaplara göre bir erkeğin penisi kalın olursa g noktasını tetikleyecek
Işte bende kalın aynı zaman da diyorum ve belirgin damarlı
O zaman sorun yok sana iyi deneyimler diliyorum
Teşekkürler güzel çıtır
Bence zamanla kesfediliyor
Bu birlikteyken keşfedilir
Bisekilde uyacak
Bu konu benim konum 4saat kesintisiz
Oralla basliyor
hiç ölçmedimm
Birlikte olmadan fark edilmez