Benim çocuğum yok hiç evlenmedim. Çok güzel biriyim ve kültürlüyüm. Çalışmıyorum ama evim var. Bu ara bana çocuklu adamlar bakıyor. Üniversitede de bulamadım hayat şartlarının altınlardı. Hep cinsellik, para ve not için peşimdeydiler. Menzun olduktan sonra anne ve babamdan miras kaldı bir kaç tip yapışmaya kalktı. Şimdi ki erkekler maddi ve cinsellik için yaklaşıyorlar. Kimseyle yapamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sende o adamın durumunda ya da ona yankın olsan olabilirdi. Ama o kişiyle ilerde sıkıntı yaşayabilirsin. İlerde keşke medekten iyidir çokda kafaya takıp dert etme evlenmek mesele değil , mesele doğru zaman ve doğru kişi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılİşte bunları gizleyeceksin
Mümkünse çevrenden olmayacak. İnternetten bulacaksin
İlk önce kişilik olarak tanıyacaksin. Ortak noktaların olmasına dikkat edeceksin.05 Yorumla
Soran1 yılinternettekilerde cinsellik ve paralı kız pesindeler. En fazla 1 ya da 2 ay sürer
Cevap sahibi1 yılİşte demek istediğim su
Senin nelerden hoşlandığını, kişilik ve karakterini öğrenmeden
Sosyaekonomik olarak işini, gelirini VS soran biri zaten olmamalı
Mümkünse tam anlamıyla tanıyana kadar ekonomik durumunu gizle buluşmalara arabanla VS gitme mesela. Anca böyle istediğin gibi birini bulursun
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılVe zaten başında paralı kız ya da cinsellik istediğini belli etmesi bir nebze iyi. En azından vakit kaybı olmaz
Cevap sahibi1 yılBende seninle hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum. O yüzden uzun süredir de yalnızım
Cidden son zamanlarda insanlara güvenmek doğru insanı bulmak oldukca zorlaştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTemiz duzgun biriysen senin gibi biri bulur seni nasip kısmet de sabret iyi olur inşallah
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cocuklu adamla yapamazsın bekar birisin... ayrıca nerde yaşıyosunda kimse cıkmamış karşına böyle
06 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
anladım yani bu sehirde bulamadıysan aşırı secicisin demektir... ne istiyorsun erkekte?
Soran1 yılBen hanımefendiysem karşı taraf tam tersi
- 1 yıl
nasıl yani kaba erkek mi istiyorsun hep öylesimi denk geldi
Soran1 yılSırf kaba değil, ahlakı düşük mesala ben öyle tipleri beğenmiyorum.
- 1 yıl
alla alla istanbulun hangi semtindesin acaba cevren ile mi alakalı senin görünüşle mi alakalı bilemedim şimdi.. meslek nedir bu arada
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Devir sıkıntılı. İnsanlar sıkıntılı. Sadece erkeklerle ilgili değil aslında anlattıkların.
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın örnek verebilir misiniz?
Soran1 yılAynen
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilirdi inşallah çıkar 2 ay önce 48 yaşında bir hanımın ilk evliliğine tanık oldum
00 YorumlaGörüştüğün insanlara maddi gücünden bahsetme çok fazla. Bunu kullanan çıkabilir.
00 YorumlaNe kadar mal kaldı
Bak benim için cinsellik 2 planda01 YorumlaMevzu çocuklarının olması değil, çocuksuz olsaydı da olmazdı ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen insanları sınıflandırırsan, sahip olduğun evde kedilerinle öleceksin
02 Yorumla
Soran1 yılYaşam tarzı
- 1 yıl
Yaşam tarzın böyle bktan olduğu için buraya gelir anca soru sorarsın abazalar salça olur sadece. İnsan gibi insanlar da ssn gibi egodan öleceklerr yanaşmaz
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. kültürlü ve güzel kadınlara karşı hep bi saygım var, umarım gönlüne göre biri çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende evliyim ve siizn gibi olgun kadınlar çok ilgimii çekiyor. Kötü ama eşimin kuzeni ile bunu yaşamak aşırı tahrik edici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende yalnızım kariyerimi tamamladım 32 me gircem artık kimse bulmaz bizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe işin var boşanmış birjyle sanki görende çok yaslisin. ddiyecek
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOkudunmu yorumu
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yaşinda eğitimlo kültürlu bir insanim uyvun bulur musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe gerek varki çocuklu adamla uğraşmaya. Benim yaşımı sorun etmesen ben bile isterim seni
00 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi bulamamışsın. Kısmet.
20 Yorumla
1 yılGec kaldigini dusunme bence daha cok iyi firsatlar gececektir eline senin yapmab gereken gercekten dogru insani dogru zamanda SECMEK
00 YorumlaHaklısın gerçek aşkı bulana kadar evlenme
10 YorumlaHayır çocuklu adamla olmaz. Hep sorun olur sonrasında pişmanlık olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. üzüldüm aşkom yaaa
12 Yorumla
Soran1 yılTamam 👍
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İyi düşünbence
20 Yorumla
1 yılEvlenme boş ver takıl hayatını yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılHerkes dengiyle olmalı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Bekar olanları sen bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTam anlamıyla uyuşan birini bulmak zor zaten
00 Yorumla
1 yılAşırı merak ettim sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenme zaten kuruyup gidecek boş ver
02 Yorumla
Soran1 yılNeden? Çocuğum olsun
Cevap sahibi1 yılNiye olmasinbmesela cocuk evin herseyi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSorunun varsa anlatabilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten çocuklu uygun olmaz sana
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks olmadan da zor 33 ten sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellik oldu mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah yardim etsin
00 Yorumla
1 yılBos ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasil birisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben 33 yaşındayım hiç evlenmedim 2 çocuklu yakışıklı adamı reddettim adam kimse beni istemiyor dedi ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat