Çivi çiviyi sökmemiş anlaşılan :) kadın içinde böyle bir risk var. Çivi çürük çıkınca, eskiyi özlüyor kadınlar. Dönsen çocuk kafayı yemez. Akıllı ise seninle takılır , aptl ise seninle devam eder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Kafamda biri varken başkasını hayatıma almam
02 Yorumla
Soran1 yılBen bitti sanmıstm
- 1 yıl
Kendini tanımayan insanım karakteri oturmamıştır zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılzatenn seni aldatiyomuss yani geri donsende birsey diyemez sanada.. ama gei donme oyle birine :)
yasa simdikiyle yasicani
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sence bedenen aldatmayan biri aldatmış sayılırmı? Başkasını düşündü diye sildim attım.. yemin etti senleyken senden başkası olmad diye. Ama bedenen olmadı
Cevap sahibi1 yılolsun oluyor aldatma
Gizli Üye(25-29)1 yılonu kıskandırmak için mi yaptın tüm bunları.
17 Yorumla
Soran1 yılHayır ayrı ülkelerdeyiz zaten haberi bile yoktur, ona asla geri dönmemek üzere gittim ben cünkü sürekli başka kadınlarla iletişim halindeydi bana söz verip yine yapıyordu
Cevap sahibi1 yılzaten olmayacakmış. böyle karakter yoksunu bir adam sana gelecek vaad etmiyor ki. evlilik düşünmüyorsan ne diye vaktini buna ayırasın
Soran1 yılÇok sevmiştim, çok delilik yapmıştım onun için 😞
Cevap sahibi1 yılyorumları okudum da evlenmiş boşanmış adam senleyken gitmiş başkalarının ardından. senin o yokkenki hayatına karışma gibi bir hakkı asla yok.
Soran1 yılİşte salağım ben demi hâla vicdan yapıyorum yok ben eski ben değilşm yok başkasına dokundum sağlıklı ilişkinin kıymetini bileceğime eskisiyle olan tek tük güzel anıları aklıma getirip ağlıyorum tam bir malım
Cevap sahibi1 yılöylesin şu an böyle yazsan bile kalbin attığı için yine kendini suçluyorsundur eminim. sen bu adamı unuttuğynu ona farkettirirsen bu sefer o senin peşinden koşucak ama iş iştem geçmiş olur muhtemelrn sende soğursun ondan
Soran1 yılTam Öyle oldu zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılSenle de sevisir
Takilmak icin artik ciddi olmaz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Eger ki bittiyse unutmalısın eskiyi
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke söylendiği an unutulsa
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılO istiyormu dönmeni eskisiyle neler yaşamıştınız
02 Yorumla
Soran1 yılİstiyor galiba
- 1 yıl
Eskide neler yaşanmıştı istersen analiz yapalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hangisi seni daha iyi doyuruyorsa ona dön
03 Yorumla
Soran1 yılAma sadık değildi
Soran1 yılBen zaten vazgeçtim kalbim😒
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bence sacma bisey
00 YorumlaYok dönemedin ama aklıma geliyor bazen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Olmayan kaldı mı bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden ayrıldınız
012 Yorumla
Soran1 yılSürekli başka kadınlarla konuşuyordu, bana söz veriyordu konuşmayacam diye sonra yine konuşuyordu iş bahanesi ile.. gece 12 de… buna eski sevgilileri de dahil. Hatta birinin peşinden gece 3 de gitmişti neymiş alkollüymüş bunu çağırmış bu da bana yalan döylüyor gidiyor ben öğrenince de gidemezsin diyince de e ayrıl o zaman demişti. Barıştıktan sonra yeminler etti bidaha konusmayacam diye noldu yine konustu. Sonra da ama ben sana söyledim dürüstüm sana diyordu
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç
Soran1 yılBen 29 o 37
Cevap sahibi1 yılBekar mı o
Cevap sahibi1 yılSiz ne kadar süre sevgili kaldınız
Soran1 yıl10 yıl önce evlendi boşandı
Cevap sahibi1 yılNe kadar süredir birlikteydiniz
Soran1 yıl5 yıl sürdü
Cevap sahibi1 yılSen bence o adamdan vazgeç
Cevap sahibi1 yılAranızda ilişki oldu mu
Soran1 yıl5 yıl
Cevap sahibi1 yılİlişki oldu muu
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sende anlatmazsın