5 aydır sevgiliyiz son zamanlarda cinsel konular açmaya başladı , buluştumuzda hiç cinsel şeyler yaşamıyoruz niye mesajda konusunu açıyoruz? Garip geliyor bi kızın konuyu açması. Sizce yanlış tercih mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)1 yılarkadaşım sana tavsiye.. eğer geçmişte bişeyler yaşamış bi kızla olmak istemiyorsan acilen uzaklaş.. bende benzer bi durum yaşadım.. benden önce yaşamamış gibi anlattı bi de kendini.. sonra buluşmalarımızda bildiğin istedi.. soyundu.. felan.. ben durdum.. şimdi evlilik yolunda ilerliyoruz.. ama geriye dönüp baktığımda ben eşimin böyle hafif meşrep biri olmasını istemezdim diyorum. çünkü diğer gruptaki kızlar daha masum ve değerli geliyor gözüme.. oysa bu kız istekli...
04 Yorumla
Soran1 yılGeçmişini sormadım hiç
Cevap sahibi1 yılsen sormadın.. ilerde sorun edermişsin diye ağzını arıyor.. anla işte.. bak ben sorun ederdim.. çünkü ben bakirim.. oysa o çok yaşamış.. nerden anladın dersen soyununca gördüm.. kocaman olmuş şeyi. hiç hoşuma gitmedi.. en güzeli bakir kız bi bakir erkek için.
Soran1 yılNe bilim usta şeyinimi
Gördüm
Cevap sahibi1 yılkardeşim yolun başındayken uzaklaş.. bekaretini kaybetmiş kızlar emin ol güzelliklerini de kaybediyorlar..
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılKanka senin libidon olmayabilir ama kızın libidosu var demekki.
11 Yorumla
Soran1 yılYanisi bu durum onu kırarmı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Bu soruyu soruyorsan sen yanlış kişisin demektir hsushs
23 Yorumla- 1 yıl
:))))
Soran1 yıl@tugcera00 hödükmü odunmu sevişmedik diye bunları oldumu sanmıyorum. Siz kadınları anlamak zor cidden sevişmek istesen sapık istemsesen hödük odun. Haftada bir veya iki buluşuyoruz benim iş yoğumlumdan dolayı ondada hep bi etkilenlik yapmaya çalışıyoruz böyle şeyler aklıma bile gelmiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılaçsalar suç açmasalar suç ne istiyonuz olum bu kadınlardan
11 Yorumla
Soran1 yılBenim açmamı beklemezmi ya da açmasakta olmazmı?
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşlangıç olabilir işte önce mesajla sonra görüşünce belki çekiniyor senden bekliyor
21 Yorumla
Soran1 yılBenden beklemesi gerekiyor dedim bende işte ben konusunu açmıyorum o açıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAçmayan erkek küçük penislidir
53 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDinine dikkat eden sevgili de yapmasın zaten
Soran1 yılŞeyim küçük değil niyetim ciddi ve de aklıöa gelmiyor onunla iken zaten her buluşmamızda aktivite
Yapıyoruz.
Gizli Üye(25-29)1 yılcidfi düşünüyorsan yanlış
01 Yorumla
Soran1 yılCiddiyiz ikimizde
Gizli Üye(25-29)1 yılBu soruyu soruyorsan evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri