Cinsel Yaşam Spontane mı yoksa planlı mı sevişmek güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Spontane mı yoksa planlı mı sevişmek güzel? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
god35 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sevişmek mevişmek nedir ya? İnsan sevdiğine sapik gözle bakmaz. Üreme için olur belki o da kırk yıl da bir... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl aseksuel misiniz Yorumla god35 1 yıl İyi bir şey olduğu seksüelliğin her türlüsünü tercihlerim arasına alırdım. Karşı cinse sadece cinsel bir obje olarak baktığımız şu dönem de OLMAZ yani... Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Her ikisi de ancak kim ne derse desin planlı daha iyi ortamı ayarlayabiliosun cunki ve onu bekleme heyecanı da sarıyor 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Spontane mutfakta ansızın olmalı Kadının arkasından sarılıp boynundan öperek kulağına iltifatlar fısıldayacaksın Gerisi gelir zaten 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Planlı seks mi olur ya ne o görev gibi sanki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hayir sevismek icin bulusuyosun ya plan yapiyosun iste gibi Yorumla okanyildiz41 1 yıl Canın istediginde sevişmek için bulusmuyormusun da Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. İkisi de güzel. Plan derken, iş çıkışı bana gelsene demek plan mı? (Sevişme olacağını biliyor) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet planli olur Yorumla Cognizent 1 yıl Öyle de Güzel oluyor o zaman. Ama çok detaya inip plan yapmak iyi olmuyor tabi ama bazen öyle olması gerekiyor. Mesela otel ayarlama falan durumları Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Spontane güzel olur ama uzun süreli pes pese en az 3 posta olmali 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Planlı ve konforlu olmalı. Hazırlıklı olmalıyız de mi... 😉 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Spontane en güzeli ani bir kararla sevişmek çok güzel 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Planlı tabiki her ayrıntısına kadar uzun uzun birlikte planlayıp sonrasında gerçeğe çevirmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İkisinin de yeri ayrı güzel. Fakat spontane daha ateşli. Sence hangisi? Ve yaşını merak ettim 0 0 Yorumla
bakirejderha Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Spontane bence canım nezaman isterse o kız altımda olur 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisinin de yeri ayrı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl iki tarafin da gonlu olsun diyosun yani gxmnshzxn Yorumla Kupid 1 yıl Ayrım yapamadım ya shshshs Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aniden olacak 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. her an her yer de olabilir :) 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. spoontene beklenmedik yer ve an:) 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Spantone daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Nisaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Spontane daha tatlı 3 1 Yorumla egerkan 1 yıl Biraz anlatsana ne kadar tatlı Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Spontane tabi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Spon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Spontaneye var misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl teklif mi bu simdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl sevgilim var benim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benimki yok Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Planlı bence 0 0 Yorumla
Mert010203 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Spontane 0 1 Yorumla Mert010203 1 yıl Spontaneye var mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sevişmek mevişmek nedir ya? İnsan sevdiğine sapik gözle bakmaz. Üreme için olur belki o da kırk yıl da bir...
aseksuel misiniz
İyi bir şey olduğu seksüelliğin her türlüsünü tercihlerim arasına alırdım. Karşı cinse sadece cinsel bir obje olarak baktığımız şu dönem de OLMAZ yani...
Her ikisi de ancak kim ne derse desin planlı daha iyi ortamı ayarlayabiliosun cunki ve onu bekleme heyecanı da sarıyor
Spontane mutfakta ansızın olmalı
Kadının arkasından sarılıp boynundan öperek kulağına iltifatlar fısıldayacaksın
Gerisi gelir zaten
Planlı seks mi olur ya ne o görev gibi sanki
hayir sevismek icin bulusuyosun ya plan yapiyosun iste gibi
Canın istediginde sevişmek için bulusmuyormusun da
İkisi de güzel. Plan derken, iş çıkışı bana gelsene demek plan mı? (Sevişme olacağını biliyor)
evet planli olur
Öyle de Güzel oluyor o zaman. Ama çok detaya inip plan yapmak iyi olmuyor tabi ama bazen öyle olması gerekiyor. Mesela otel ayarlama falan durumları
Spontane güzel olur ama uzun süreli pes pese en az 3 posta olmali
Planlı ve konforlu olmalı. Hazırlıklı olmalıyız de mi... 😉
Spontane en güzeli ani bir kararla sevişmek çok güzel
Planlı tabiki her ayrıntısına kadar uzun uzun birlikte planlayıp sonrasında gerçeğe çevirmek
İkisinin de yeri ayrı güzel. Fakat spontane daha ateşli. Sence hangisi? Ve yaşını merak ettim
Spontane baslangic icin guzel digerlerinde plan guzel
Spontane bence canım nezaman isterse o kız altımda olur
İkisinin de yeri ayrı
iki tarafin da gonlu olsun diyosun yani gxmnshzxn
Ayrım yapamadım ya shshshs
aniden olacak
her an her yer de olabilir :)
Bana göre ikiside güzel
spoontene beklenmedik yer ve an:)
Spantone daha güzel oluyor
Spontane daha tatlı
Biraz anlatsana ne kadar tatlı