Kategorilere sığmayan bir soruyla günaydınlar herkese😀
Şehvet öyle geniş bir ilizyonki bunu kontrol debilen hayatını daha iyi yaşadığı söylentisi sizde nasıl bir anlam ifade ediyor😀
Kategorilere sığmayan bir soruyla günaydınlar herkese😀
Şehvet öyle geniş bir ilizyonki bunu kontrol debilen hayatını daha iyi yaşadığı söylentisi sizde nasıl bir anlam ifade ediyor😀
Şehvetini kontrol edemeyen kişi, hayatına giren insanları da kontrol edemez. Bu yüzden bu düşünce doğru evet.
Hatta otoseksüel olarak kendi dizginlerini de tamamen kendi elinde tutabilir kişi😄
Cevap
18Cevap
Sana da günaydın. Evet şehvet kontrol edilmesi gereken bir duygu ama çok da sıkmamak lazım. Yerine zamanına ve insanına göre.
Alışkanlıklarını kırmaktan geçiyor
Nerdesin sen yavhuu
Buradayımmm
Len hesabı muhabbetin ortasında niye siliyon hjk
Jsjsj haa onu diyorsun
Hayır tabiki şehveti dışarı çıkarıp ona kulak vermek ile geçer diğer türlüsü hastalıklı bireyler yaratır
Şehveti hayatın kendisinden ayırmıyorum.
Hayatı daha mutlu yaşamanın sırrı dengedir sadece.
"Seksten daha ilginç bir şey keşfetmiş kişiye entelektüel denir."
Aldous Huxley
O Kontrolü sağladığında çok profesyonel oluyorsun zaten
evet katılıyorum insan iradesini kontrol etmeli her konuda
Hayır ama "doğru yönlendirmekten" geçer.
Aynen onu kontrol için geçiyor. Bazanda karşı da dayanamayıp birliktelik için zemin hazirliyor
Değil bence kıymetini bilmeli o coşkulu duygunun...
Cevap çok basit tatmin edici kişi 😂 sıkar ya o hevesle yaşanmaz bence daha güzel şeylerde var tad alınması gereken hayatta
İnsan iradesini kontrol edebilir
Çok alakası yok bence
Şehveti kontrol etmek Mantıklı bence
Şehvetli abla günaydın
hayır şehveti yaşamak
Sehvetim kontrol edilemez
İrade lazm
Kontrol önemli bazen
Evet bence
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.