Eşimden başkasıyla beraber olduktan sonra eşimden soğudum ikisi arasında karar veremiyorum kimi seceyim?

Eşimle 2 senedir ayriyim ama eşim benden bı turlu ayrilamadi beni sevmesi aşık olması güzel ama cinsel anlamda eskisi kadar bana haz vermiyo teni resmen istiyo artık Opus benle diye zorluyo beni her seferinde yanıma geldiğinde zorla beraber oluyorum ama pesimide birakmiyo bu hayatımdaki kişi 1 yıldır var onuda biliyo onla konuşma diyo hala daha gitmiyo benim cinselliğimi beğendiği için ama beni bosaltamiyo sadece kendine odaklı zayıf olduğu için kemikleride batiyo zevk niye almiosun benden diye kızıyo snra bana dger adam ise ona karşı isteğim hiç gitmiyo her anlamda beni tatmin ediyo ama oda her gün yapmak istemiyo 1 gün dinleniiyim diyo yaşı benden büyük olduğu için mi hep uyumak istiyo blmiyorm ben 30 um o 42 ama cinsel anlamda doyuruyo beni sadece kısa tutuyo eşim beni bıraksa bu adam benle evlenecek ama engel oluyo herşeye sizce kimi seciyim eşime yıllarımı versemde ten uyumumuz gtms ayrı kalınca çok kararsızım napcam blmiyorum diğer adam da ben ayrilcam senden desem kapı orada git diyebilcek bı tip ama eşimde beni ne olursa olsun birakmiyo

Eşimden başkasıyla beraber olduktan sonra eşimden soğudum ikisi arasında karar veremiyorum kimi seceyim?