arkadaşlar mastlarımla bu sıra o var sürekli yaşım 21bu normal mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kendinden 20-25-30 yaş büyük karşı cinse arzu duyan dünyadaki yüzmilyonlarca insandan birisin. Gayet nırmal bir dürtü
Beyin yapılarınız , zevkleriniz uyuşamayabilir ama. 👍🏻 sadece tüm tecrübesini sana aktarabilir şayet öğretici ise.. 👍🏻
tek seks açısından demiyorum sevgilim olmasanı isteyorum
Ne açısından peki?
yaa evlilik düşünüyorum daha ne diyim
Sanmıyorum ailenin buna izin vereceğini 👍🏻
vermezler zatende adamda istemez diye düşünüyorum
Doğru. 👍🏻 belki sadece cinsellik olur , o da belki..
tek gecelik istemiyorum hem öyle olsa dahada acı çekerim
Tek gecelik değil tabii ki. 👍🏻
uzun süre istiyorum
Aradaki ilişkiye bağlı bu olay , konuşursunuz bu konuyu neden kabul etmesin. Onunla tatile gidebilecekmisin güney sahillerine?
beni istermiki
Niye istemesin ki? Önce uçak , sonra da rent a car ile tatil köyüne , Kıbrıs ta.. 👍🏻
Normal olabilir, bende benden 20 yaş farkı olan biri ile yaşıyorum. Hiç sorun olmuyor oda bende memnunuz. Başkalarının sözlerine bakmayın. Ben mutlu isem karşımdaki mutlu ise başkasına ne.
Çokta güzel oluyor.
kaç yıldır berabersinizz
5 yıldan bu yana
nasıl tanıştınız ve o bana hiç adım atmıyor benmi atmalıyım nasıl olmalıı
O konular özele girer açıkça paylaşılmaz.
tabiki
Olgun erkek fantezin varsa normal. Bu tanıdık yakın çevrenden biri mi?
hayır yabancı
Sosyal hayatından biri mi yoksa hayranlık duyduğun ünlü bir erkek mi sadece?
sosyal hayatımda arada gördüğüm biri
Onu sana çeken bir ilgisi yakınlığı mı var yoksa sadece yaşından olgun görünümünden dolayı mı cinsellik hazzı duyuyorsun?
onla sohbetimiz hoşuma gidio
Hiç aranızda cinsel sohbet konusu oluyor mu? Normal sohbet dışında şeylerden de konuşuyor musunuz?
ya ne cinseliği normal konuşuyoruz jmjnjkke bana karşı mesafeli biri zaten kabul bile etceni sanmam
Anladım. Sen gizli cinsel çekim hissediyorsun adama. Adamın sana karşı mesafeli duruşu daha çok ilgini çekiyor. Arada belirsizlik olduğundan belli ki etkileniyorsun mastürbasyon yaparken
belirsizlikte değil beni istiyceni sanmam edepli temiz bir adam çünkü
Fantezilerinde öyle değil demek ki? Edepli olduğundan adamı yoldan çıkarmak hoşuna gidiyor herhalde mastürbasyon yaparken:)
kjkjkjkjkj olabilir
Siz çıtır kızlar niye böyle hep yaramazsınız :D
ya adamı tabiki cinselik olarak tek yok hoşlanıyorum hani ona sarılmak bile beni mutlu eder ama nasıl sarılcamı bile bilmiyorum hem sarılmayı geç elini bile vermiyor
Nerden tanıştınız nasıl gelişti yakınlığınız? Adam evli mi bu arada?
tabiki bekar evli birini sevmem zaten
50 yaşlarında olduğu için evlidir diye düşündüm. Ne şekilde tanıştınız?
markete çalışıyor
Her gün gidip görüyorsun desene:))
bazen oluyo bazen olmuo aslında başka bir markete transferi var belkide son görüşüm
Adamla eğer sohbetin müşteri ilişkisinden daha samimiyse telefon numrasını isteyebilirsin aslında
verceni sanmam hem yanlışta anlayabilir o hiç adım atmıyor bana belkide istemio rezil olmak istemem
Evli olmadığını sana söyleyecek kadar yakınsın demek ki? Yanlış anlayacak biri olsa herhalde seninle özelini paylaşmazdı
evli olmadığını demediki ben sordum çocukların nasıl filan oda evli dilim dedi😅
Hahahaha nasıl kurnazsın sen :D Ben bunları not alayım lazım olur. Neyse yani bir şekilde göze alıp adım atacaksın çok ilgini çekiyorsa. Hiç denemedim pişmanlığından daha kötü hissettirmez merak etme
hahahah tabiki öyle sorcam çat diye adama evlimisin dile sorulurmu😅nasıl adım atim adam elini bile vermio bana mesafelide hem redderse unutumamam bu anı kahrolurum en azından bunu bilmemek daha iyi
hem bana hiç yürümedide ona bi ara yaşından daha ğenç ğösterdini söyledim teşekür etti ama bana karşı bugüne kadar bişey demedi
Bak erkekler eğer bir kadının kendisinden hoşlandığını farkederse buna kayıtsız kalmaz. Seni reddetmiş olsa bile en azından dikkatini üzerine çekmiş olursun. Tabi yine de sen bilirsin
nasıl hoşlandığımı belli ederim sence gözlerinin içine uzun bakıyorum anlarmı öyle
Peki adamla yakın sohbetin olmamasına rağmen seni ne etkiledi bu kadar? Adamın sana karşı mesafeli soğuk durması mı?
hayır sohbetimiz var tabi uzun değil bir iki dakika onla konuşunca o bir iki dakika bile bana çok güzel geliyor bide edepli oluşuda hoşuma gidio sanırım
Anlar. Konuşurken de gözlerinin temasını kaçırma, yüzünde gülümseme neşe olsun konuştuğunda. Bilirsin hani kızların hoşlandığı erkek karşısında attıkları mutlu tatlı bir gülümseme vardır hani, ondan bahsediyorum
gülümsüyorumda başka napmalğyğm bilmiyorum
Adamın adını soyadını biliyorsan belki facebookdan instagramdan vs yazabilir sohbet kurabilirsin daha yakın şekilde. Para verirken el teması kurmaya çalış. Kör göze parmak sokar gibi değil de hani parmakların en azından adamın eline değsin sıcaklığını hissetsin
soyadını bilmiyorum ne yaziki elim hiç değmedi hem elime vermio yere bırakıo
Sen para verirken elini uzatıyor ama değil mi? O an temas kurabilirsin. Bazı market fişlerinde kasiyerlerin adı soyadı yazar altta, bazılarında gizlidir bazılarında açık oradan bakabilirsin. Ya da adama yanlış anlamazsanız telefon numaranızı alabilir miyim bazen markete gelmem zor oluyor bazı ürünleri size sorup öğrenebilir miyim bahanesiyle belki? Ne bileyim sen bu bahane işlerine benden daha çok kafan basıyor gibi :))
bahane kafam basıoda bu tel işi bambaşka bir boyut 😂
Korkma bu kadar seni yemez sonuçta. En fazla olmaz kusura bakmayın der sen de tamam der gidersin :D
olmazz redderse üzülürüm
Sanki adam başka şubeye gidip artık göremediğinde üzülmeyeceksin :D Neyse sen bilirsin benden fikir vermesi
zevk meselesi sana aşırı yakışıklı ve karizmaysa normal yani
Martta olur çünkü o tipler işini iyi yapar seni kim yükseltiyorsa onunla yap
Ben evli olgun bi adamla tek gecelik yaşamıştım. Fena zevk vermişti altından kalkamamıştım tüm gece, ayağa kalktığımda banyoya topallaya topallaya yürümüştüm hala unutamıyorum
Cidden mi
@Mrbrawn evet parçalaya parçalaya yapmıştı
benimki evli değil evli adamı arzulamam zaten iğrençç
Ben de arzulamamıştım aslında alkollüydüm bilincim yerinde değildi beni otele götürmüştü evli olduğunu sonradan öğrendim
İyi gelmiş ama
Rahat yapabilirsen arkadanda dene coluk cocukla arkadan yapma zaten acir ama kendin büyükle yap işlerini biliyor
😂😂 anal' a karşıyız ✋⛔
Onunla birlikte olmayı kesinlikle düşünüyor musun?
isterim ama o beni istermii
Çıtır bir kızı tabiki İster neden istemesin sonra dan pişman olmayasın.
Sizde ki kafayı anlamak zor
neden kendi yaşıtlarımı değil onu arzuloyorum
İlgini çekmiş demek ki
Becerebileceğini düşünebiliyorsan normaldir
yapamazmı
Değişir belli olmaz
Babanızla aranızda sorunlarmı vardı
nasıl bi adam çok merak ettim
böyle göbekli biri canlabaliri ama vücudu sesiii çokk iyi
vücudu iyi diyosun ama göbekli de diyosun. yani vücudunda iyi olan şey ne. seni çeken şeyi çok merak ettim
hayır göbekli değil diyorum ki hayalinde göbekli biiri canlanır elli yaş diynce ama vucüdu yapılı diyorum ğayet iyi
Ddlg çok yaygın bir durum artık, gayet normal
Neden normal olmasın ki?
Yani normal değil Bu da senin zevkin
Babanla iletişimin iyi mi
Fantezi olarak mı.
@hakankerem2020 🤨
Uzak dur mutsuz olursun
ıyy ne buldun baban yaşındaki adamda
Olabilir yaşına göre ama kendisi göbekli şişman mı
hayır fiziği çok iyi
Diyorsun yaşlıları mı arzuluyorsun genelde
hayır ilk defa böyle bişey oldu