Arkadaşlar nişanlımın penis boyu 10-12 cm kadar. İlk gördüğümde kısa gelmişti gözüme gerçekten. Ama Kalınlığı normal ince değil. Fakat bu boy bana zevk vermez mi? Sanki hissetmezmişim gibi. İlişki yaşamadığımız için bilmiyorum ama kafama taktım çok kısa duruyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbakıyorum da bir çoğu boş yapmış öncelikle boy tatmin olmak için yeterli aslında ilişki yaşamadığının için ilk zamanlarda bu bile acılı olabilir tatminde olursun.. vede boydan önce ilişkide iletişim ve işlevi önemlidir.. Nişanlın oda daha önce yapmadıysa erken gelen durum olabilir varsa bu boydan daha önemli sorun olur yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılIcine şüphe düşmüş bir kere. İş görür mü, görür. Ama bir çok pozisyonda sorun olur. Birazda kilo alirsaki evlenince herkes illaki alir. O zaman -2 daha düşün onu sen. Birde ileri zamanlarda her sey bu kadar güzel gitmeyecek. ( ask sevgi anlayış ) ve baya sıkıntı olacak maalesef... tabi zamanla senin ki de şu anki kadar dar olmayacak. Birde heleki birde normal doğum falan yaparsan?
026 Yorumla
Soran1 yılPeki hangi pozisyonları yapamayız? şu an biraz kilolu zaten belki verse daha da ortaya çıkabilir
Cevap sahibi1 yılSimdi veremezse evlendikten sonra hiç veremz. Kucakta zor olur, kaşık pozisyonda zor olur ayakta çok zor olur. Misyonerde bile biraz zor olur.
Cevap sahibi1 yılAçıkçası hem kısa olması hem kilo her pozisyonda sıkıntı cikariri. Sadece Doggy de iyi olur.
Soran1 yılEyvah desene hiç doğru düzgün yapamıycaz 😭😭😭 ağlıycam şimdi
Cevap sahibi1 yılYaa ozur dilerim. Üzülmen için söylemiyorum 🥺
Cevap sahibi1 yılAma gerçekleri de bilmen gerek. Su an hiç yapmamissiniz. Elbette cazip gelmesi normal. Ama zamanla her şeyde olduğu gibi onunda cazibesi azalacak. İlginiz sevginiz azalacak. Simdi görmezden geldiğiniz seyler gözünüze batacak. Belki tum bunları unutturacak sey yatak. Ama orada da sıkıntı yasarsaniz bilemiyorum 🥺
Soran1 yılYok hiç önemli değil gerçekleri yüzüme söylediğin için ben teşekkür ederim 😭😭🥺🥺
Cevap sahibi1 yılLibidon nasil peki?
Soran1 yılÇok yüksektir
Soran1 yıl@MaviSever1108 Sen tüm yorumların neden altındasın ya gitsene defol şurdan
Cevap sahibi1 yılOda dezavantaj oldu şimdi. Sevdiğin pozisyonlar neler peki?
Soran1 yılMisyoner, bacak omuz, cowgirl ve ayakta en çok hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılAyaktayi unut. Misyoner iste. Bacak omuza sorun olmaz. Cowgirl arkan dönük yaparsan oda zor. ... oturup kalkamazsin sadece içindeyken hareket edebilirsin
Cevap sahibi1 yılherkes atlıyor bilip bilmeden konuşuyor.
Soran1 yılAyaktayı da deneriz yinede. Ya da şey mesela masaya yatırıp da yapmak. Cowgirl de arkayı dönük sevmem önüm dönük olcak.
Cevap sahibi1 yılSadece dönersiniz. Önün dönük olur ama o oturur pozisyonda olmaz. Sirt üstü yatması gerek. Ve dedigim gibi sadece ileri geri yaparsın. Oturup kalkarsan zor. Masada bacak omuza olur...
Cevap sahibi1 yılAyakta sadece denersiniz 😊
Soran1 yılPeki cowgirlde o yatcak ben üstteyken ben hafif yukarı kalkıp sabit kalsam o içime girse hızlı sekilde o mümkün olır mı?
Cevap sahibi1 yılSenin boy kilo nasil? Basenlerin genismi?
Cevap sahibi1 yılOzel sorular soruyorum ama kusura bakma...
Soran1 yıl165 boy 58 kilo basenler cok genis değil
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama çok uzun olmaz senin için yorucu olur. Ve sürekli içinden çıkar. Oda pek tad vermez maalesef...
Soran1 yılHımmm anladım tamam teşekkür ederim 🥺🙏🏻
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Ama asma yüzünü. Pisman etme beni. Belki süreyle falan bir. sekilde kapatır arayı 😊
Soran1 yılHayırlısı ne diyelimm. Saygı sevgi olduktan sonra gerisi bir sekilde hallolur diye düşünüyorum asmam yine de yüzümü sağol 😇
Cevap sahibi1 yılUmarim. Ben sadece simdi ya da yarını söylemiyorum sana 3 5 yıl. sonrasini da düşün. Sonucta uzun bir yol bu...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıl5 cm boy bile kızlığını bozmaya, seni hamile bırakmaya, doyurmaya yeter de artar bile. Ama doğru ya sizlerin dünyasında aşka, duyguya, tutkuya, adamlığa, insanlığa bakan mı var? Varsa yoksa parası, kol gibi orası, serseri, zalim, eşkiyası makbul olunca?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalınlık daha önemli. Gönül isterdi ki daha uzun olsun. Ama Türkiye ortalaması da 14 cm... Sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorsan çok fazla beklenti içine girme derim.
02 Yorumla
Soran1 yılHayır ayrılmayı düşünmüyorum tabiki. Sadece acaba zevk alır mıyım düşüncesi içindeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
1 yılÇok küçük anlamıyorum olmayan şeyleriyle nasıl seks yapabilme cesaretinde bulunabiliyorlar yok yani çok küçük ahahahahaha
055 Yorumla- 1 yıl
Gülme komşuna gelir başına 😅😅😅
Soran1 yılÇok mu küçük şu an tüm motivasyonum gitti :/
- 1 yıl
Evet küçük ama korkma ameliyat ile uzatabilirsiniz sorun ederseniz kendinize
- 1 yıl
Kanka hissedemezsin içinde diye öyle söylemiştir. Biraz zor yani haklı
- 1 yıl
Evet çok küçük ama eğer kullanılmamışsa küçük olsun en azından temiz kullanılmamış bir d*ldo olarak düşün.
- 1 yıl
Güzel farklı bir bakış açısı buda
- 1 yıl
Bide eğer kilolu ise kilo verirse 1 2 cm daha uzar hem
- 1 yıl
@Taş_çocukk Ahahahahha arkadaşlar dalga geçmeyin kızla ona tombik ve küçük penisli düşmüş napsın yani kısmetinde o varmiş demek ki
- 1 yıl
Evlenmek ne demek zaten ömür boyu onla olacak aynı yatakta
Soran1 yıl@Taş_çocukk çok kilolu değil zaten ama kızın dediği de saçma niye dild* olarak göreyim cocuğu ashahah
- 1 yıl
O zaman misyoner doggy ya da cowgirl yaparsınız sadece bunlar da baya hissedersin içinde
- 1 yıl
Yalan mı aw d*ldo işte mesela bu yorumdaki 2 erkek birer d*ldor
- 1 yıl
@Taş_çocukk Bro zaten evlenince her gün seks olmaz ki kıza yeter bence o küçük penis
- 1 yıl
Hergun olmaz ama olduğu zaman da tatmin etmezse gözü dışarı bakabilir zamanla
- 1 yıl
Beni de dilde yqpti ya 😂😂
Soran1 yıl@Taş_çocukk bencede en çok cowgirlde hissederim diye düşünüyorum
- 1 yıl
@Taş_çocukk Kanka erkek saf birine benziyor bu kadını aldatmaz bence ama kadın aldatır gibime geliyor daha girmeden sorgulamaya başlamış. Kaslı ve iri erkek görürse altına yatar bence
- 1 yıl
Hissedemezsen boşanırsın.
Şu d*ldonun ppsine bak aq ıy
Soran1 yıl@MaviSever1108 saçmalama ya niye altına yatayım ben seviyorum nişanlımı
- 1 yıl
Boşanmak zor iş ya karşı taraf istemezse boşanamaz yani dava sürer
- 1 yıl
Mavisever D*ldo haddini aşma kıza böyle şeyler diyemezsin hayırdır aq sen d*ldosun erkeksin haddini bil saygılı ol
- 1 yıl
Kanka kızı korkutma ya 😂😂😂
- 1 yıl
Ne varmış ya benim. profilimdeee😂 Gayet her insanın zevkle yaptığı bir şey sonuçta
- 1 yıl
Konuşma aq d*ldosu
- 1 yıl
@Taş_çocukk Kanka madem nişanlısını çok seviyor o zaman şikayet etmesin kanka her gün içine alsın o penisi küçük falan demeden 🤣
- 1 yıl
Ulan aq d*ldosu nişanlısını seviyor diye özel hayatını düşünmeyecek mi ne alaka kızın aklına takılmış sormuş
- 1 yıl
O şu an cevresindeki insanlarına söylemesine göre hareket ediyor herkes büyük olmalı dediği için seks yapsa belki de en güzeli bu diyecek
- 1 yıl
Ya ben yürüyen vibratör muyum bana neden öyle davranıyorsun trolpataklayannn
- 1 yıl
@Taş_çocukk Yok kanka bence kızın libidosu yüksek ama oğlanın yok her zaman kız isteyecek bak kesin bro
- 1 yıl
Siz bence gaysiniz
- 1 yıl
Kadinlar daha istekli zaten o kesin bro
- 1 yıl
Ya ne gayi tövbe estağfurullah gece gece
Soran1 yılKesin gay bunlar
- 1 yıl
@Taş_çocukk Ahahahah aynen kanka gayim sizin çirkin vajinanıza kalmadık 🤣 sabır ya
- 1 yıl
La sabahtan beri seksten muhabbet ediyorsunuz bence boş değilsiniz erkek erkeğe seks muhabbeti mi olur olursa gay eğilimi vardır
- 1 yıl
Dildeo dedi yetmedi bir de gay yaptı bizi 😒😒😒 sizde lezbiyensiniz o zaman
- 1 yıl
La sizde buradasiniz 4 kişiyiz 2 kız 2 erkek
- 1 yıl
@Taş_çocukk Bro bırak ya konuşsunlar bunlar mikilmedikçe bize sarıyor 🤣
- 1 yıl
He he aq “mikilmek” isteyen kim belli 😂 siz iki gaylersiniz
- 1 yıl
Ya bak dovecem seni gay değiliz lan 😡😡😡 senin o şeyine cam ağacı dikerim bak
- 1 yıl
Yok işte sizsiniz, nişanlınız ya da sevgiliniz mikemediği için gerginsiniz. Bize sardınız
Soran1 yıl@MaviSever1108 Sen sarıyor olmayasın tüm yorumlarda varsın seni mikmek lazım
- 1 yıl
Kız size sarmadı ben sardım 😂 kızı ne karıştırıyon
- 1 yıl
Gayler de amma çoğalmış bu zamanda sanki ya dimi? Ajhsjajdkwjskajxlskdjs
- 1 yıl
Ya soran hadi git kardeşim ya küçük penisli nişanlına miktir kendini 🤣 bizi sal
- 1 yıl
Ya beni delirtmek istiyorsun bence biz gay olsak burada ne işimiz olurdu kızlarla ne muhatap olurduk ya delirtme bizi
- 1 yıl
Şu MAVİSEVEN kafadan kırık herhalde ulan soran size bir şey demiyor ayrıca belli ki senin gözün onun nişanlısının şeyinde de kaldı hmm 12cm i de denemek isteme yaaa
- 1 yıl
Kıskanma kızı geeeeyyyy
- 1 yıl
Ne kıskanıcam onu ya mutluluklar dilerim 🤣 bol sevişmeli geceleri olsun
- 1 yıl
Ha şöyle yola gel ağzını topla 😃 şimdi özür dile bizden?
Soran1 yılResmen benim nişanlıma yürüyor dimi ne çekemedi be sürekli dile getiriyor 😂😂
- 1 yıl
Gay diyom ya tanırım insan çeşitlerini
- 1 yıl
Gay değildir ya demeyin öyle şeylerrrr
- 1 yıl
Bak başkaları da varmış
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kalınsa, köklerse ve seks yapmayı biliyorsa zevk verir. Ama evet, nişanlının penis boyu kısa...
017 Yorumla
Soran1 yılOoofff üzüldüm ya. Umarım seks yapmayı başarabilir daha önce de hiç cinsel ilişkisi olmadı
- 1 yıl
O zaman erken boşalacak belli
Soran1 yılErken boşalması zamanla geçer bence. E tabi ilk zamanlar olabilir daha önce böyle bi duygu yaşamamış sonuçta bunu takmam ben
- 1 yıl
Sen aktif olursan ve zevk alırsan veya almış gibi yaparsan başlarda kendine öz güveni artar ve o erken boşalma sıkımtısı çabul atlatılır. Poponu biraz kaldırarak ve ona destek olarak seks yaparsan rahat kökler ve sen de tam hissedersin kalınsa. Böylelikle sorun ortadan kalkar...
- 1 yıl
Kanka sen öğretirsin artık nasıl mikeceğini 😂
- 1 yıl
Kilolu ise kanka çabuk tıkanır seks yaparken
Soran1 yılÇok teşekkürler bu yararlı bilgiler için sağolun deneyeceğiz 🙏🏻🙏🏻
- 1 yıl
Hayır bro kız her haltı yemiş zamanında erkek tecrübesiz
- 1 yıl
Kanka kız benim çocukluk arkadaşım o her haltı yedi yani 😂 ama evlenecek saf erkeği bulmuş
Soran1 yılHayır ben her haltı yemedim ikimizde bakir-bakireyiz
- 1 yıl
Ya bari beni keklemeye çalışma 😂 bakiresin diye diğer şeyleri yapmadın mı yani sevişme gibi 🤣
Soran1 yıl@MaviSever1108 bir kaç şey yaptık da tecrübeli değilim yani bu konularda onu demek istedim dokunduğum ilk kişi o
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tam olarak ölçtün mü
bakarak yanılabilirsin daha büyük olabilir ya da tam sertleşmemiş olabilir
bazı pozisyonları yapamazsınız
Kilo zaten çok önemli kilo verdirmelisin
00 Yorumla
1 yılBoy önemli değil işçiliği önemli tutar sivaya biliyomu
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum denemedik hiç
- 1 yıl
Deneme zaten evlenin ce denersin
Gizli Üye(30-35)1 yılBence ayrıl evlendikten sonra pişman olucaksın benimde kocamın penisi 12 sm ve hiç tatmin etmiyor pişman oldum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYetmez. Başlarda alışana kadar iyi gelir ama sonra arayışlara geçersin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTam sertleşme olmazsa tatmin etmez. ama 12 cm ve yukarısı iş görür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDeneyimle öğren bunları. Biz ne bilelim seni ne tatmin edecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılDoktorlar yeter diyor ama partnerim bazen benimkine bile daha uzun olsa diyor (19)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normali 15 üstü aslında ama iyi kullanırsa o sana yeter gibi geliyor bana
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım iyi kullanır o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada boydan çok işlev, sana karşı arzusu, libidosu gibi şeyler daha önemli.
00 YorumlaBoya takilma zaten kalin. Zevki ordan alirsin
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım alırım
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılCinsel çekim duyuyorsan zevk alırsın
12 Yorumla
Soran1 yılÇok duyuyorum arzuluyorum
- 1 yıl
O zaman problem olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sen zevk alıyor isen sorun yok
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum denemedik hiç
1 yılKaşık posizyonu gibi şeyler yapamazsiniz sadece
08 Yorumla
Soran1 yılYaa o pozisyon hoşuma gidiyordu olmaz mı dersin :/
- 1 yıl
Senin kalcan nasıl geniş mi popon filan
Soran1 yılYani sayılır 58 kiloyum
- 1 yıl
O zaman yetişmez ki ucu ucuna değer oda habire cikqr içinden yapamaz
Soran1 yılÜzüldüm ya tamam sağol :(
- 1 yıl
Bence çok gereksiz üzülmen daha önce denemedin ki kaşık posizyonu yapınca belki de hiç sevmiceksin simdiden böyle şeylere üzülme
Soran1 yılDoğru diyorsun belki de sevmicem ama uzaktan bakınca hoş 😅
- 1 yıl
😅😅 evet uzaktan bakınca çok şey dicem aslında ufak bir deneme yapabilirsin kendin evde 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSen ne kadar alabilirsin bunu hiç düşündün mü
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama çoğu insanın 15-17 cm arasıymış
- 1 yıl
Bunlari cok kafaya takarsan mutlu olamazsın
Büyük ilgini çeker mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz kısa ama seni doyurur
00 YorumlaAynaya bak, sonra tekrar düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yani genelde ğstte olursun ya da dogy
00 Yorumla
1 yılBenim köpeğimin ki daha uzun. Üzgünüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani her pozisyonda yapamazsınız
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin veya benim karar verebileceğim bişey değil
Soran1 yılMesela hangisini yapamayız
- 1 yıl
Adam kiloluysa çabuk tıkanır seks yaparken yani zayıflaması ve kas yapması önemli
Soran1 yıl@EfeÇerkez bu pozisyona baktım da gayet yapılabilir bence kısayla da
Soran1 yıl@EfeÇerkez üzdü :( güzel pozisyon
Gizli Üye(36-45)1 yılMümkün değil zamanla yetmez
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılİlk zamanlar her ne kadar iyiymiş gibi gelsede büyük olanları önce hayal etmeye başlayacaksın
Cinsel yaşam zamanla olmayanları hayal etmekle farklı boyutta yaşamaya sebep oluyor
Gizli Üye(30-35)1 yılO ney ya baya sıkıntılı
019 Yorumla
Soran1 yılÇok mu kısa
Cevap sahibi1 yılEpey hemde
- 1 yıl
Kızların penis boyuna takmasını ayar oluyorum sanki herkes kendi seçti aletinin boyunu ona bakarsan her vajina da güzel değil.
Soran1 yıl@MaviSever1108 Çok güzel vajinam var demiyorum sadece zevk alma konusunda sıkıntı yaşar mıyım onu merak ettim
- 1 yıl
Yani aşıksan eğer yaşamazsın bence ama zaten mantıktan dolayı seçtiysen tatmin olman imkansız
- 1 yıl
Nişanlanınca bile sana dokunmuyorsa ciddi derece muhafazakar demek ki
Soran1 yıl@MaviSever1108 Yo hayır dokunuyor da seks yapmadık sadece onun dışındakileri yaptık
- 1 yıl
Tamam kanka dokunurken haz alıyorsan ilişkiye girince de alırsın ayrıca beklemenize gerek yok bence girsin direkt
- 1 yıl
Göğüslerini emzir yani o sırada önden girsin
Soran1 yıl@MaviSever1108 yok evlendikten sonra yapıcaz seks
- 1 yıl
Tamam kanka siz bilirsiniz. Düğün ne zaman? Şimdiden hayırlı olsun bakalım
Soran1 yıl@MaviSever1108 Haziranda teşekkürler
- 1 yıl
Aaa niye o kadar genç belki adam şişman kalp krizi geçirecek içine giremeden beklemek saçma bence
- 1 yıl
geç*
- 1 yıl
Fazla yağlı ise zor zaten
Soran1 yıl@MaviSever1108 o kadar da şişman değil be
- 1 yıl
Hahahahahaha kanka değil aynen sen kendini kandır 😂 fotoğraflarda paylaşırken filtre kullan bence
Soran1 yıl@MaviSever1108 ne boş yaptın
- 1 yıl
Ben gerçekleri söyledim ama işine gelmiyorsa bilemem 😌😎 sonuçta ömür boyu aynı yatağı paylaşacak olan sensin
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sorun yaşamazsın dert etme
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi ya çok taktım kafaya
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılParmağınla filan ölçtün mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKiss baya eline aldin mi hic resimde oyedir nbelki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNormalde yeter pozisyon kısıtlılığı olur sadece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılYeter yeter
07 Yorumla
Soran1 yılUmarım :(
- 1 yıl
Boyuna odaklanma zevke odaklan. Tutku ve ateş nasıl
Soran1 yılBaya tutkuluyuz arzuluyoruz birbirimizi
- 1 yıl
Yaşlar ne peki. Sen eşini azdir. yeter. senin fizik nasıl.
Tutku harika o zaman
Soran1 yılGenciz daha ben 23 o da 28
- 1 yıl
Tamam ateş yerinde demek ki. Önemli olan ssksi bilmek af edersin ama * bilmek önemli. Tadını cikarq cikara
- 1 yıl
Kafana takma sen çekici giyin
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ekstra vurucu bul
03 Yorumla
Soran1 yılSaçmalama
1 yılKalın olsun yeterki
00 Yorumla
1 yıl12 küçük ama yeter kullanmayı biliyosa
00 Yorumla
1 yılSen begenmiyoemsu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılKüçük
00 Yorumla Yeterlidir 💅🏻
00 Yorumla
1 yılbüyük bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılUfaak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGelir şimdi 35 cmliler kdkdk
03 Yorumla
Soran1 yılHepsi de yalandan sallıyor büyük diye
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Benimde o civarda çüküm evet küçük biraz ama çükten daha önemli şeyler var bu hayatta onu seviyorsan gerisi önemli olmaz
Soran1 yılDediğinde çok haklısın. Sevgi ve arzu olunca boyun bi önemi yok bencede her türlü o kişiyi istersin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılzuhahaha
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBi almalısın bence
00 Yorumla
1 yılKısa zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKüçük
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnal istiyor musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi