Kızlar doğum yapalı 4 ay oldu 1 ayda doğumdan önce etti 5 ay biz tam 5 aydır sevişmiyoruz 40 ımdan sonra eşimin belli sağlık sorunları olduğu için olmadı şimdi o istiyor ama benim içimden gelmiyor yapamıyorum yapmak istemiyorum nefret ediyorum cinsellikten şu an hele eşim çocuk uyurken falan sırnaşıyor yapma diyorum nolacak diyo sonra da küsüp gidiyor ama ben biraz ona olan kızgınlığımdan çünkü bebek konusunda hiç destek olmuyor sadece sevmeyi bezini almayı babalık sanıyor buda beni ondan uzaklaştırıyor resmen cinsellikten aşırı soğudum istemiyorum cinsellik yaşamak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Şu an cinsellik yaşamak içimden gelmiyor çünkü kendimi fiziksel olarak yorgun ve duygusal olarak yalnız hissediyorum. Bebeğimizle ilgili sorumluluklarda daha fazla destek olmanı bekliyorum. Çünkü yalnız hissettiğimde sana yakın olmak da zorlaşıyor. Bu durum benim için kolay değil, ama ikimiz de bunu aşabiliriz. Seninle konuşarak çözmek istiyorum.”02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşinle bu konuda açık bir şekilde konuşman çok önemli. Ona, şu an cinselliğe karşı isteksizliğinin yalnızca fiziksel değil, duygusal bir tarafı olduğunu da açıklamalısın. Özellikle bebeğinizle ilgili sorumlulukları tek başına üstlenmiş gibi hissetmen, ona karşı duyduğun kızgınlığı artırıyor olabilir. Ona şu şekilde anlatmayı deneyebilirsin:
Soran1 yılEvet tamda böyle oluyor kendisiyle konuşmayı çok denedim ama anlamıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellikten değilde eşinden soğumuşsun
Şikayetlerini eşini anlatarak çözmeyi denemelisin
Yoksa bu kardeş kardeş ilişkiniz tamamen bitecek02 Yorumla
Soran1 yılKonuşmayı çok denedim anlamıyor buna mı takılıyorsun dikkat ederim diyip geçiştiriyor ama aynı terane hep devam ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Şimdiden geçmiş Olsun...
Çok iyi düşün ve kararını biran önce vermeye bak00 Yorumlaşu an annelik içgüdüsü tüm benliğini sarmış
Ki haklısın aşkı02 Yorumla
Soran1 yılNapıcam ama böyle yürümez ki
Yaşlar kaç bence cinsellikle tepki vermeyin erkek için o itici olur
00 Yorumla
1 yılALLAH bağışlasın yavrunu. Fakat bu duruma bir çözüm bulman gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu psikolojiden çıkarsın biraz izin vermesi gerikir sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMasum da olsa farklı bir heyecan yaşaman lazım seni tetiklemesi için. Bu hiç tanımadığın biriyle s*ksting bile olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sekilde kendini de cezalandirmis olmuyormusun peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGörün kızlar, evlenince kocanızdan hayır yok.
00 Yorumla
1 yılBoynuzu yedikten sonra alışırsın ama iş işten geçmiş olur esin baskasinin olur sende evde tek takilirsin bu yaklasimla gidereen
00 Yorumla
1 yılEşinle konuş bunları abla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılAaa çocuğun sorumlulukları ile ilgilenmiyor mu
03 Yorumla
Soran1 yılHayır bez alıyormuş ihtiyaçlarını görüyormuş yetermiş iştr
- 1 yıl
Hersey maddiyat değil ki böyle giderse yarın birgün çocuğun okulu vs başladığında masraflarını karşılar sever ama sorumluluklarından kaçar
- 1 yıl
Olmaz öyle tamam ben çok hakim değilim ama bezini değiştiremiyorsa duş aldırırken yardım etmeli ya da mama yedirmeli illa elinden gelen iş olur ve bundan kaçması sorumsuzluk
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yine gelir bir süre normal
00 YorumlaÇok mu aranıyorsun
00 YorumlaÇok takıyorsun kafana ya bı rahatla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBence hormonlarına baktır öncelikle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. masaj yapsın sana önce...
02 Yorumla
Soran1 yılMasajla alakası yok istemiyorum
Sexting
12 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvliysen yapmalısın
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir zorunluluk beni daha da itiyor iğrenç geliyor
- 1 yıl
İşte eşin seni aldatırsa daha da sogursun
Birsey diyebilir miyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın kırk mı
02 Yorumla
Soran1 yıl26
Cevap sahibi1 yılHaa kırkımdan sonra diyince yanlış anlamışım
Gizli Üye(36-45)1 yılyapmalısın ama olmaz
00 Yorumla
1 yılBunun sonu aldatma
02 Yorumla
Soran1 yılSizin aklınz başka bişeye çalışmaz zaten ben neden onu 3 ay bekledim aldatmadım acaba
- 1 yıl
Zaten seni kastetmedim. Eşin aldatır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım