Cinsel Yaşam Erkekler sıfır duygu hissettiği birini çok fazla arzulayabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Deli gibi ama Güncellemeler1 yıl Öyleyse eğer erkeklerin boynu altında kalmasın Güncellemeler1 yıl Cevaplara bak biri bile yok olmaz öyle şey demiyor Erkekler sıfır duygu hissettiği birini çok fazla arzulayabilir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tensel çekim farklıdır duygu farklı. Beğendiğin herkesi arzulayabilirsin illa ki duyguya gerek yok. Beğeni de bir duygudur. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi olmadan arzu diyelim. Ama çok yoğun arzu Yorumla Zorunne388 1 yıl Bende aynı şeyden bahsettim Yorumla Soran 1 yıl Erkekler kapatılsın Yorumla Zorunne388 1 yıl Erkekler olmasa kadınlığının anlamı ne? Neyse. Yorumla Soran 1 yıl Iyide böyle de yapılır mı seviyor numarası yapıp sadece cinsel arzu duymak Yorumla Zorunne388 1 yıl Numara yapmasına bir şey diyemem haklısın Yorumla
zolotoskinow Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 98% 1 yıl Hahaha sorunun güncellemesini takıldım boynu altında kalsın mi kalmasinmi 🤣🤣 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kalsın kalsın ayıp olmasın diye demedim Yorumla zolotoskinow 1 yıl De yaa ne ayip olcak hak etti bunlar ndjdjdjdjdj Yorumla Soran 1 yıl Hay boynu altında kalsın Yorumla zolotoskinow 1 yıl Kalırsa kalsın banane sjkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Anlaştık Yorumla zolotoskinow 1 yıl Kutlayalım o zaman 🤦 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 0 duyguyla birini arzulamazsin be 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Oh be sonunda bir adam çıktı Yorumla Maskiba41 1 yıl Seven sevdiğini arzular. Birinden hoşlanabilirsin çekici gelebilir isteyebilirsin ama alakasiz hic birsey bilmedigin hissetmediğin birini delice arzulamazsin yani neyine neyin arzusu Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum böyle söylüyor bana hiç sevgisi hissi yokmuş sadece cinsel bir saplantıymisim Yorumla Maskiba41 1 yıl Sap. k demek ki Yorumla Soran 1 yıl Yüzde yüz Yorumla Maskiba41 1 yıl Allah kurtarsın Yorumla Soran 1 yıl Aminnn Yorumla
Erdemtekin54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet kesinlikle arzular 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Iyi halt yer Yorumla Erdemtekin54 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Sevgisiz olur mu Yorumla Erdemtekin54 1 yıl Olur neden olmasın benden baya büyük olgun bir kadını baya arzulamıştım Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilitesi yüksek karşı tarafın enerjisine bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Emin ol çıplak gördüğü herkesi arzuları örnektir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ama bak takıntı derecesinde arzulamak diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla Soran 1 yıl Dayak yese akıllanır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem... Çükünü kessen akillanmayacak kişiler var Yorumla Soran 1 yıl Gebertmelik Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapar erkekler bu zamanda her şey beklenir 0 0 Yorumla
Kayseri100DOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Evet istiyor deli gibi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hmm kafası kopsun onun Yorumla Kayseri100DOLAR 1 yıl Ama tatlı suyunuz Yorumla Soran 1 yıl O ne demek Yorumla
FUKKBUDYY34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Arzulamaya degerse evet 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani değer Yorumla FUKKBUDYY34 1 yıl Arzulanacak kadar iyiyse dıyorum fızıgı yüzü vs Yorumla Soran 1 yıl Hm anladım Yorumla FUKKBUDYY34 1 yıl Oylee Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Erkekler yapar bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tensel çekim farklıdır duygu farklı. Beğendiğin herkesi arzulayabilirsin illa ki duyguya gerek yok. Beğeni de bir duygudur.
Sevgi olmadan arzu diyelim. Ama çok yoğun arzu
Bende aynı şeyden bahsettim
Erkekler kapatılsın
Erkekler olmasa kadınlığının anlamı ne? Neyse.
Iyide böyle de yapılır mı seviyor numarası yapıp sadece cinsel arzu duymak
Numara yapmasına bir şey diyemem haklısın
Hahaha sorunun güncellemesini takıldım boynu altında kalsın mi kalmasinmi 🤣🤣
Kalsın kalsın ayıp olmasın diye demedim
De yaa ne ayip olcak hak etti bunlar ndjdjdjdjdj
Hay boynu altında kalsın
Kalırsa kalsın banane sjkdkdkd
Anlaştık
Kutlayalım o zaman 🤦
0 duyguyla birini arzulamazsin be
Oh be sonunda bir adam çıktı
Seven sevdiğini arzular. Birinden hoşlanabilirsin çekici gelebilir isteyebilirsin ama alakasiz hic birsey bilmedigin hissetmediğin birini delice arzulamazsin yani neyine neyin arzusu
Bilmiyorum böyle söylüyor bana hiç sevgisi hissi yokmuş sadece cinsel bir saplantıymisim
Sap. k demek ki
Yüzde yüz
Allah kurtarsın
Aminnn
Evet kesinlikle arzular
Iyi halt yer
Neden
Sevgisiz olur mu
Olur neden olmasın benden baya büyük olgun bir kadını baya arzulamıştım
Olabilitesi yüksek karşı tarafın enerjisine bağlı
Emin ol çıplak gördüğü herkesi arzuları örnektir
Ama bak takıntı derecesinde arzulamak diyorum