Bu onun elinde değil evet ama ne çabuk bitti diyorum 2. yi yapalım diyorum kalk bir gören olucak diyor ama ben doymuyorum çok sinirlerim bozuk sizce bencil mi hep böyle mi gider?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hep böyle gider tedavi olmazsa. İkinciyede ikna olmaz sana yeterince değer vermediği için. Yeterince değer verseydi seni mutlu etmek için elinden geleni yapardı. Kalk bir gören olacak nedir arabada mı yapıyorsunuz kaç dakika sürüyor ya da dakika sürüyormu
02 Yorumla
Soran1 yıl2buçuk 3 dk
En İyi Cevaplar
Yani herhangi bir tecrübem yok fakat okuduklarıma göre konuşacak olursam;
Bu konuda bencillik dediğimiz olay ince bir çizgiden ibarettir. Eğer sürenin kısalığının farkındaysa, seninde bu durumdan rahatsız olduğunun farkındaysa, bunu düzeltmek istiyorsa buna bencillik denmez, bu gayette olabilir herkesin de başına gelebilecek bir durum. Tecrübe etmedim bu durumu ki umarımda tecrübe etmem tabii fakat hayat yani bilemeyiz diyerekten, düzenli bir seks hayatı ile düzeldiğini okumuştum.
Eğer tamam erken geldi okay, kalkıp üstünü toparlıyorsa, umursamıyorsa, veya işte ikinciye kadar oral ile vs. rahatlamanı sağlamıyorsa bu bencilliktir evet. Sorunu reddetmesi ve çabalamaması bencilliktir.
İlk durum ise elinde olmayan dediğin durumdur.
00 Yorumla
1 yılÇok bencil kişi. Karşıdakını düşünmezse o zaman tek taraflı olmaz ki. Ya yapmayacak ya da seni de tatmin edecek. Yoksa sen yükselip ortada mı kalacaksın? Çok ayıp bir şey.
Utanmaz. Bencil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılOff benim eski sevgilim de boyleydii. Ben zevk alamadan hemencik bosalip bitiriyordu. Hevesim kursagimda kaliyordu. Hep kendini dusunuyordu benim zevk almami dusunmuyordu 2. yi yapmiyordu. Kendisi zevk aldiktan sonra gidiyordu beni ac birakip. Yeni sevgilim hic oyle degil beni iliklerime kadar doyuruyor zevkten havalara ucuyorum her gun. Ayril derim seni doyurabilen birini bul ben cok mutluyum Şu an cinsel anlamda her ihtiyacimi karsiliyor yataktan mutlu ve doymus bir kadin olarak kalkiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencil olduğu için geçmez. Çoğu zaman bir kere yapar bırakır sonra canı isterse yapar oysaki önce seni düşünmesi lazım
00 YorumlaBencil değil erkeklerin çoğunluğunun sorunu bu, profesyonel yardım alması lazım o süre içinde cckld deneyebilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erken bosalma sorunu varvtar vermez söyle bir 10 dakika olsa onu uzatılabilir 2-3 dakikanın uzaması zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Nerede yapıyorsunuz. Ev ortamı ise belli bir süre sonra tekrar yapabilirsiniz. Çok bencil biri sevgilin
020 Yorumla
Soran1 yılBodrum var apartmanda ama iki kapılı biri Bodrum kapısı bodrumdada odalar var kilitli kapılı her birinde bir apartmanın eşyaları var kendi apartmanının eşyalarının olduğu yere girdik arkadan da kapı kitleniyor biz açmadıkça açılmaz yani
Soran1 yılO 20 ben 19
Soran1 yılEvet
Soran1 yılLastik kullanıyor
Soran1 yılSansürler diye yazmadım 😂
Soran1 yılOral yapmaktan iğreniyor
Soran1 yılO biraz öyle dokunmuyor bile direk giriyor göğüsümü filan yalıyor
Soran1 yılPek olmuyor ama girdikten sonra acısı geçiyor
Soran1 yılYaa aslında asla böyle bir erkekle olmam ama seviyorum demekki iğreniyor onu da öyle kavuk etmek lazım
Soran1 yılSormam sorarsam hayır der biliyorum ve ben sinir olurum kırılırım o yüzden demedim çünkü bana şey demişti sen nasıl istenmeden oral yapabiliyorsun miğdesizmisin aşkım filan demişti
1 yılHep öyle gider emin ol. Erken boşalması önemli değil devam etmesi önemli 2-3-4 atması önemli
02 Yorumla
Soran1 yıl2 Yi atsa yeter zaten 3 dk anca sürdü bide hani söyledim çabuk bitti dememe rağmen bıraktı
- 1 yıl
Bu onun için kötü olur senin başka birilerine gözünün kaymasına sebep olur
1 yılvereceğim takiklerle 10 dk dan önce asla yapamaz
00 YorumlaAcilen ayrıl ondan. Zamanını böylesi tipler ile israf etme. 💅🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÖyle yürümez hep mastürbasyon yapmak zorunda kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ayrılmalısın 3 dk ne ya nerden buldun bu vitaminsizi sana kadınlığını hissettirecek erkek kazım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce partnerimii b.. oşaltırımm sonra ben rahatlık ile boşalırım önce ben b.. şalsam da partnerimi b.. şaltmadan bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sen naptın dersini derseydin ona öyle şey mi olur aq
00 Yorumla
1 yılKesinlikle ayrıl o bencil adamdan..1 tamam anlarız da ikinciye devam etse zaten erkek bosalamaz.
02 Yorumla
Soran1 yılBodrum kattaydık evde ailesi var diye ne çabuk boşaldın 2. Yi yapalım dedim kalk bir gören olucak başka zaman dedi ama insan öyle bırakmaz yükseltip doyurmadan bırakıyor kendi işi görüldü ya
- 1 yıl
Yol ver gitsin işine bak sende
Bencilin önde gideni, kendinden başkasını düşünmeyen kişiden hayır gelmez
10 Yorumla
1 yılSeni vücudunu görünce heycanlaniyo Ergen 🤣🤣🤣
Sana 1 adet ben lazim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Bencilin teki ayrıl gitsin
20 Yorumlanerde yapiyorsunuz da birinin gormesinden korkuyor
01 Yorumla
Soran1 yılBodrum var 2 kapılı apartmanın biri Bodrum kapısı biri de apartmanın her birinin eşya koyma bölümleri var onların bölüme girdik kapıyı kitledik orada yaptık biz açmadıktan sonra biri giremez
1 yılOlmaz bu şekilde... seni düşünmesi lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOndan bir cacık olmaz
00 Yorumla
1 yılUmarım ilerde pişman olmazsıınn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıltam evlenmeliksin uzun uzun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl30 dakika tepinirim ilk postada.
00 Yorumla Sana bir kaç yöntem anlatabilirim
00 YorumlaDoyuran birini bul hayat gecmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Okadar yetiyor demekki gücü
00 YorumlaRitim bulana kadar böyle gider maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbencil aldatman yakındır
014 Yorumla
Soran1 yılDaha 1 saat önce bodrumları var ailesi evde diye bodrumda yaptık 3 dk bile sürmedi ne çabuk bitti dedim niye boşaldın 2. Yi yapalım bari dedim kalk bir gören olucak başka zaman dedi ama beni öyle yükseltip bırakamaz
Cevap sahibi1 yıloha 3 dl mı
Soran1 yılEvet şakasız 3dk anca sürdü hatta belki o bile değil
Cevap sahibi1 yılkaç yasında
Soran1 yıl20
Cevap sahibi1 yılyasa gore cok cok kısa bir sure
Soran1 yıl2. De biraz daha uzun sürüyor 10 dk filan ama 2. Yi genelde yapmıyor yoruldum diyor neyine yetmiyor diyor saten 2,3 dk dan sonra zevk alınır o tam yükseltiyor öyle bırakıyor bu artık sinirlerimi bozmaya başladı ha bide canı istemeyince ben desem de yapmıyor
Cevap sahibi1 yılsen 18 yas altı mısın
Soran1 yıl19 um
Cevap sahibi1 yılneden ayrılmıyorsın
Soran1 yılHem. Seviyorum hemde ilkimdi
Cevap sahibi1 yılaga yaw bize neden denk gelmezsiniz allah bilir çüküde küçüktğr
Soran1 yıl13,14 vardır
Cevap sahibi1 yılküçük sen bana denk gelsen keske
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme yapmıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşalmasını bizmi cevap verelim sana pekii🤐
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılBencil baya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geçmiyor
00 Yorumla
1 yılOnun elinde.
00 Yorumla
1 yılZinaya yaklaşmayin o son derece çirkin bir iştir
00 Yorumla
1 yılAhhaz kessin atsın onu hdhd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin evde yapsan rahat yapar mıydın
00 Yorumla
1 yılHep böyle olur