Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen bir barajsın ve o kadar aşırı Yağmur yağıyor ki, bu yüzden baraj vs taşıyor gibi düşün. Barajdaki suyu kullanmak için faaliyetin de yok. Böyle olunca sürekli taşıyor. Taşmaması için kullanmak lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösterir
Sonuçta vücudun isteği. Ve yaşınız profildeki aralıkta ise bu çok normal
Sizde sevişmeyi arzuluyorsunuz. Akranlariniz gibi eşinizle uyanmak isterdiniz şu an05 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle isterdim ama maalesef
Soran1 yılOha cidden mi 😂😂
1 yılLibido seviyen çok yüksek. istekli birisin ve kendini tutamıyorsun. Muhtemelen gece yapıp yatıyorsun o yetmiyor sana sabah daha yüksek uyanıyorsun.
13 Yorumla
Soran1 yılEvett
- 1 yıl
Seni tanımak isterim :)
- 1 yıl
Teşekkürler eic için :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
1 yılTetikleyen sebepler vardır. Beni de tetikleyen şeyler oluyor, bende öyle uyandığım çok oluyor
69 Yorumla
Soran1 yılUzun yıllardır yalnızım sanırım ondan
- 1 yıl
Mastürbasyon yapıyorsun ama dimi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Benim yaşadığım yaşantıyı yaşasan neler olacak sende kim bilir 😀😀
Soran1 yılNapıyosun kii merak ettim
- 1 yıl
Yaptığım değil, maruz kaldığım ortam 🙈
Soran1 yılMerak ettim ya😂
- 1 yıl
Olur
Partnerimde senin gibiydi. Bazı sorunlar yaşıyordu. Ateş basıyordu bide. Çok terliyodu. Menopoz değil tabi. Bazı uzmanlarla görüştük ve toparladı düzeldi. Herkeste olduğu normal olduğu anlamına gelmiyor.
00 YorumlaÇok sağlıklısın çok normal bende sabah uyandığımda sertlesiyorum bazen uyandığımda boşalıyorum bazen kiz arkadaşım ben uyurken oral yapıyor sabahları👣💋💋💋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu çok normal. Insaniz arzularimiz var. Hayatinda biri yoksa kendini yeterince doyuma ulastiramiyorsan istekliligin dinmesi de zor oluyor genelde.
00 YorumlaBiz de her sabah ereksiyon halinden kalkarız. Ve sabah seksi geceki seksten çok daha enerjik ve dozaji yuksek olur
00 YorumlaBüyük ihtimalle kendini kapatmış birisin sen cinselliği tabu olarak görüyorsun ama vücudun ihtiyacı olduğunu unutuyorsun
00 YorumlaAkranları koca kucağında bu halen sırılsıklam
03 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle bıktım
Soran1 yıl😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş artık seks istiyor düzenli vücudun gayet normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Yalnızlıktan bence bende de olur her normal insanda olur yani bu durum
00 YorumlaDüzenli olmadığından ya da çok dusuncelisin
00 Yorumla
1 yılBu senin ne kadar arzulu ve istekli olduğunun kanıtıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkeklerdeki erkesiyon gibi biz erkeklerde sabahları sert oluyoruz
00 YorumlaSabah insan daha istekli oluyor bende erkekte uyanıyorum
00 YorumlaBunlar hep yokluktan ablam, varlık içinde olanlar anlamaz bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılErkek vücudu istiyorsun. Seninle dakikalarca sevişecek ve sana sahip olacak maskulen sert bir erkek.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Çünkü senin de hayalini kurduğum o an var... Güzel bir betimleme ile mutlu olabirsin.
00 YorumlaBence uzun zamandır yalnızlık ve ilişkiye girmediğin için böyle oluyor
00 Yorumla
1 yılAbazalığın nasıl kibarca söylenebileceğini bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkarnın açıkması gibi bişi bu. acıkmıssın öszeti bu. bi şekilde doymak ıstıyorusun. e tabı vucudun bi şekilde değiil direk o şekilde doymak stese de mkanlar dahilinde doyman gerekıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çoook isteklisin galiba. Harika ya. Ahh içimde geçenleri yazamamam buraya
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılHormonlar iyi çalışıyor demekki. Avuçlamak iyi gelirdi başlangıç için
00 Yorumla Benim de gece gündüz öyle. Gece uyurken de sabah kalkarken de deliye donuyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlum bu kızların yorumları hayırdır herkes beğenmiş benimkinide beğenin cevap verim normaldir çoğunda öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. mümkün erkeklerde erekte olmuş şekilde uyanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBeyninden gelen uyarılar bunlar, geceleri çok hayal ediyorsunuz ve gerçeği yaşayamadığınızdan olabilir.
00 Yorumla
1 yılSağlıklı olduğun için. Valla aynı durum ben uyanmadan benden önce uyanan var 😅
00 YorumlaÇoğumuz böyleyiz normal şeyler bunlar.
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Linidon baya yüksek boğa burcu musun? Bu arada sabahları istekli uyanmak çok güzel bir şey bir de yapabiliyorsan sabahlar tadından yenmez😇😇
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik cagin gelmis bekarmisin daha once hic yasadinmi birseyler bende hep istklymdir
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇünkü artık birşeyler yasamak istiyorsun ve o yuzden böyle islaksin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal istekli olman. Sağlıklı olduğunu gösteriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli şekilde mastürbasyon yapmadığındandir
60 Yorumla
1 yılDüzenli mastürbasyon yapman gerekiyor veya gece aklına gelince yap öyle uyu ondan dolayı oluyordur kimseyede güvenme ne doğru düzgün dnkdks
00 Yorumla
1 yılBir de benim halimde olsan ne yapardın acaba sabah öğle akşam bir türlü bu istek geçmiyor. Sabahları benden önce uyanması dayanılmaz oluyor
00 Yorumla
1 yılBen gece uyumadan önce mastürbasyon yapsam bile sabah yinede istekli uyanıyorum. Bunun bir çözümü yok galiba
00 Yorumla
1 yılİstekli birisin gayet normal aslında. Her sabah ben de senin gibiyim istek cok var sende bende. Doyurmak lazım 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha önce seviştin mi hiç veya en son ne zaman oldu
00 YorumlaVücut enerjik olduğu için ve uzun zamandır seks yapmadığın için
00 YorumlaEvli değilseniz ve libidobuz yüksekse bu normal sanki
00 Yorumla
1 yılAman tanrım diyorum aman tanrım Yok böyle bir güzellik yanında uyanmak vardı şu anda
00 YorumlaAslinda sorunda cevap var. . Geceyi rahat gecirmiyorsun
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon yapmadigin için vücut rüya gördürüp ıslanmani ve bosalmani sağlıyor beyin
01 Yorumla- 1 yıl
Doğal bir şey yani kizlarda ıslanma erkeklerde ise erekte olunuyor
1 yılYasayamadigin duygular vardir muhtemelen ve o duygulari yasayamaman seni tetikliyordur
00 YorumlaBende aynı şekilde uyanıyorum bir uyanıyorum çavuş benden önce uyanmış
00 Yorumla
1 yılGayet normal
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bendeeee
90 Yorumla
1 yılDoğal normal
90 YorumlaBen de öyle
90 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılLibido.. Ayrıca yapamadığın veya yapmadığın müddetçe bunu yaşayacaksın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Çok normal
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ay demee ilgi manyagi
00 YorumlaYağmur yağmış anlaşılan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılAltina isemis olabilirsin
00 Yorumla
1 yılsuper yaa senin gibi eşim olsa keşke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTam tatmin olamıyorsun ondan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Onu bence herkes yaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBizde uyanınca dimdik 🙈
00 Yorumla
1 yılHemen hemen her insanda olan bir durum.
00 YorumlaErkek lazım sana
00 Yorumlaİşemişsin kanka
00 Yorumla
1 yılLibidon yüksek bir yerde iyi birsey takilma
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler