Çok yakın bir arkadaşım bana olayı yeni anlattı çok önceden sevgilisiyle birlikte olmuş ama çok pişman psikolojisi bozuk durumda ilk gece napicam diyip duruyor yardımcı olur musunuz kimseye söyleyemez devir değişti artık bi fikir verin ameliyat dışında başka neler yapılabilir ilk gece lütfen fikri olan yazsın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlaçlar ile adet söktürücü vs ile, regli gerdek gecesine denk getirmek de bir çözüm. Aslında bu tip durumalrda, nişanlılık döneminde, adetin son günlerinde bir ortamda nişanlı ile sevişip gerdek gecesinden önce kızlığı kaybetme dümeni her zaman yapılmıştır bu topraklarda :)
03 Yorumla- 1 yıl
Regliyken gerdeğe girilmiyor diye biliyorum ama oda mantıklı
- 1 yıl
Adet söktürücüler nerde satılıyor
- 1 yıl
Yapmamak lazım ama işte mecbur kalınca ne yapacaksın?
En İyi Cevaplar
Anadolu’da çok çok eskiden köyün birinde kızın biri evlilik arifesinde köyün kocakarısı olan bilge yaşlı kadına gidip bakire olmadığını ve gerdek gecesi ne yapacağını bilemediğini söyleyip yardım ister. Kocakarı, kıza düğünden bir gün önce cam parçasıyla vajinasının içine küçük bir çizik atmasını söyler. Attığı küçük çizik, gerdek gecesine kadar kabuk bağlayacaktır ve o gece kocası içine girerken yarayı tekrar kanatacaktır. Acı çekiyor rolü yapmasına da gerek olmadan gerçekten canı acıyacak ve kocası da kanı görmüş olacaktır.
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı evet peki reglken olmaz mıı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
1 yılBu durumu anlatıp kendini anlamayacak bir erkekle beraberse o kişiyle evlenmesin zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılYalanla başlayan ilişkiden hayır gelmez, açık açık konuşsun. Nişanlı falan mı bilmiyorum ama ciddi ilişkisi yoksa da şimdilik kafaya takmasın
12 Yorumla- 1 yıl
Ailesi görücü usulü evlendirmekte ısrar ediyor talip çıkarsa mecbur kabul edecek çok çaresiz çünkü ve açık açık konuşamaz hersey herkese söylenmemeli
- 1 yıl
Ailesine diyemez ama evleneceği adamın bilmek hakkı. Yok diktirme bilmem ne de var ama direkt yalanla başlıyorsun sonra hayır gelmiyor o işten
1 yılIşıkları kapatsın. O iş olurken parmağını kanatsın eşinin şeyine sürsün zaten adam fark edemez o an raaad ol
03 Yorumla- 1 yıl
O esnada parmağını nasıl kesecek
- 1 yıl
Detaylı anlatımı burdan mı yapayım cidden
- 1 yıl
Evet
Sarhoşken yapsınlar sabahta azcik yatağa kan degdirsin elini falan kesip
21 Yorumla- 1 yıl
Bakire misin
1 yılKendisine gerçekleri söylesin kaybedicekse de kaybeder yapmadan önce düşüncekti ilerde ortaya çıkarsa cinayet kurbanı olabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Youmlara bakıyorum da şerefsizlik yapmak ne kadar da kolaymiş ya yiyosa gel beni kandır kendini akıllı sanma o kadar umarım senin gibi yalancı biryle olursun inşallah mutlu olacağını zannediyosa. Bk olursun bu kafayla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evleneceği kişiye söylemesi doğru olur.
Düğün tarihi belli mi011 Yorumla- 1 yıl
Tarih belli değil ama söylememesi için fikir arıyorum
- 1 yıl
Söyle
- 1 yıl
Reglken gerdeğe giriliyor muu
- 1 yıl
Nasıl ikna edecek adamı regliyken
- 1 yıl
Evet mantıklı
- 1 yıl
Evet aynen öyle
1 yılYapmasaymış olan oldu artık umarım yalan söylemez adama yazık
00 Yorumla
1 yılherseyi yap sonra yok piskolojisi bozuk yok taviz edildi kadın yalanları asla bitmez
00 Yorumla
1 yılTünel çalışmasına müdehale etmemeli. Biliyorsun tünel açılınca girmek kolay olur. Açık tünel ile daha önce bu tünellere girmiş bir erkeğin farkı yok. yani tünele girene bir şey denmiyorsa tünel sahibine de bir şey denmemeli.
00 YorumlaYanii bencede parmağını kessin o sırada vajinasına sürsün kan gözükür. Ama her kadında kan gelmez bu normal bir durum kan akmıyorki öyle ayırı
01 Yorumla- 1 yıl
Herkes bunu bilmiyor işte sorun olmaması için fikir danışıyorum
Bunu çocuğa söylemesi gerekir yazık adamı ne diye kandiryor
00 Yorumla
1 yılEvleneceği adama söylemeli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç bişey bi önemi mi var
04 Yorumla- 1 yıl
Evet var
- 1 yıl
Hayır yok sadakat en büyük bekarettir. Bekareti iki bacak arasından akan kandan ibaret görmeyin
- 1 yıl
Bazıları böyle düşünmuyo
- 1 yıl
Öylesi ile işi olmasın o zaman
1 yılEvlilik arifesinde mi ki
09 Yorumla- 1 yıl
Evet evlilik yaşında ailesi baskı yapıyor ve ailesi şüphelenmemesi için mecburr
- 1 yıl
Açıkça söylese iyi ama evleneceği kişide önemli bunu nasıl kabul edecek? Görücü usülü ise diiktirmek zorunda kalabilir ama kendisi birini bulursa ona açıkça söylemesi daha iyi olur. Eski sevgilisi de bir seçenek değildir tabi muhtemelen
- 1 yıl
Hiç bir şekilde söylemek istemiyor kimse bilmiyor başına gelenleri o yüzden fikir almak için yazdım
- 1 yıl
Ama sen biliyorsun 🙂
- 1 yıl
Ben arkadaşıyım en son söyledi dayanamadı çaresiz kalmış
- 1 yıl
Özel hastaneler de diktirme falan oluyor. Tabi ne kadar süre önce yaptığı da önemli bir durum
- 1 yıl
6 sene önce
- 1 yıl
Diktirsin sonradan bir ilişki yaşamışsa baya toparlamıştır
- 1 yıl
Sonradan bir ilişki yaşamamış yani cinsel ilişki yaşamamış tek 6 sene önce olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi modern birini bul
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Esnek zar diyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alkol kullanıyorlarsa kör kütük sarhoş olsunlar 😉
00 Yorumla
1 yılBalon alsın koysun kanlı
00 YorumlaBana anlatmalıydı halbuki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYa zar dikimi ya da yapay kızlık zarı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBişey yapamaz
00 Yorumla
1 yılReglin son günlerine denk getirsin
01 Yorumla- 1 yıl
O zaman kan gelir mi
Pompaya devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yani sen.
00 Yorumla
1 yılne ameliyatı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Elini kessin
00 Yorumla
1 yılNe gibi yani
00 Yorumla
1 yılDiktirsuj
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi