Cinsel Yaşam Evlilikte ara sıra aldatmak normal olmalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 128 Ufak kaçamaklardan zarar gelmez🙈🍆 Evlilikte ara sıra aldatmak normal olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evlilikten soğuma sebebim olan bir soru daha. Normal bakamıyorum ahlaksılık normalleştiriliyor resmen. 14 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ay cok normal her gun sucuk olmuyor patlican da lazim 9 2 Yorumla cemlara34 1 yıl Katılıyorum sana Yorumla Maveher 1 yıl Farklı tatlar lazım diyorsun. Çeşidi bol olsun doldursun. Zihnimde yer etsin. Nazik koca yerine sert bir erkek küfür kültür becersinnn Yorumla
siyahınbüyüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Hayatındaki insana sadık kalamicaksanz evlenmeyn, yalnzliktan gebern 13 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ufak kaçamaklar olsun istiyorsan bu düşünceni eşinle paylaş. Diğer türlüsü, yani gizli saklı yapılanı ş.. refsizlik oluyor. 1 0 Yorumla
barkleyconnor Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl karakterinizden ödün vermeyin böyle saçma şeymi olur 2 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Aldatmak yerine farklı heyecanlar latabilirsiniz ilişkinize (burada açıklayamasam da ) tavsiyem bu şekilde 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Bunu da normalleştirmeyin be. Karaktersizliğin lüzumu yok😒 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evliliklere heyecan katmak dediğimiz şey bu olmuyor😄 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Ya siz ne biçim insanlarsınız ya iyice çocuk oyuncağı ettiniz evliliği 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sizin bu dev patlıcan merakınız yüzünden biz kimseye güvenemiyoruz aw 0 0 Yorumla
sessizyolcu87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Hayır tabikide senin gibiler hiç evlenmemeli zaten sayın fake 0 0 Yorumla
shadow0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Saçma soru. Aldatmak evli de olsan, nişanlı da olsan, sözlü de olsan , flört de olsan normal değil 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aldatmak değilde açık ilişki ya da , cckld veya swng olabilir 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapan yapar ya kimse karışamaz. dogru yanlis kismi kiside biter 0 0 Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Her evlilikte aldatma vardır Ben buna eminim 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. En sevdiğim muazzam oluyor ama insan değer görmedikçe ilgi alaka görmedikce son çare bu oluyor 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru girsin çıksın bir şey olmaz ne olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cuckold birisi olarak bunu onaylıyorum, ilerde evlenirsem eşimin benden başka erkekle ilişkiye girmesini seve seve isterim 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. linç geliyeahhh :D seni anlıyorum heyecan istiyorsun ama bu aldatma ile olmamalı, yani bilinçli ve haberli olmalı :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Linç yerim biliyorum ama bence olmalı. 12 yıllık evliyim. Monoton hale geliyor çünkü bir yerden sonra 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. tabi her şeyi normalleştirelim böyle !eşiniz de sondaki emojiyi şeftali yapmasın sakın? 0 0 Yorumla
Eylulisteww Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Evet normal başkalarıyla maymun gibi çıplak çıplak iyyy inşallah kocana yakalanirsin ve hamile kalırsın da inşallah 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ona göre biriyle evlenirseniz normal. Ben cuckoldum. Eşim kaçamak yapabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl evliysen aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz. her iki cins için geçerli olan bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arada degısıklık ıyı olur tab🙂 10 1 Yorumla muraddd933 1 yıl Her zaman demişimdir aldatmayan yoktur yakalanmayan vardır 😈😈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnsan hayatında ne eksikse dışarıda ararO yüzden bende evli kadını mutlu etmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Anan Aldatırsa Baban Belli olmaz o zaman Yıllar sonra Batı ülkeleri gibi Babanı Aramaya çıkarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl anca düşünürsün. hayatta fırsatın olsada yapamazsın. içinde yaşarsın anca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden ne için aldatmak 7 3 Yorumla CAGRI16 1 yıl Tatmin olmuyor bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @CAGRI16 Sadık kalamayacaksa evlenmeyecek bu kızı da dahil erkeği de Yorumla CAGRI16 1 yıl Orasi oyle Yorumla
mrclear41 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Olmamalı kesinlikle, neden buna ihtiyaç duyuyorsun ki 0 0 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Karşılıklıe aldatın eşinde ufak tefek yapsın 3 1 Yorumla dloyyy 1 yıl O olmaz der 😊 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence normal durumlar değil 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmamalı. Ufağını büyüğünü kim ayarlayacak 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil, normalleştirmeyin lütfen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet gerçekten hep aynı sıkıyor bir yerden sonra 4 1 Yorumla kendimibuldım 1 yıl Hiç yaptın mu Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. 30 yılda 3 kere falan mı? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben olmasin derim ya 🤭 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yapıyo musun hiç zannetmem 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Açık evlilik deniyor buna ben doğru bulmuyorum 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. :) heyecana ortak lazım mı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok artık neden evdeki yetmiyor mu 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne zaman yaptın en son 0 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Normal karşılamıyorum ben sanaldan belki 😁🙊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çeşitlilik içinmi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :))) flörtözlük iyidir :) 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sen oyle diyorsan. :) 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Normal değil ama gönül ister o ayrı 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yani zararsız şeyler onlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Evlilikten soğuma sebebim olan bir soru daha. Normal bakamıyorum ahlaksılık normalleştiriliyor resmen.
ay cok normal her gun sucuk olmuyor patlican da lazim
Katılıyorum sana
Farklı tatlar lazım diyorsun. Çeşidi bol olsun doldursun. Zihnimde yer etsin. Nazik koca yerine sert bir erkek küfür kültür becersinnn
Hayatındaki insana sadık kalamicaksanz evlenmeyn, yalnzliktan gebern
Ufak kaçamaklar olsun istiyorsan bu düşünceni eşinle paylaş. Diğer türlüsü, yani gizli saklı yapılanı ş.. refsizlik oluyor.
karakterinizden ödün vermeyin böyle saçma şeymi olur
Aldatmak yerine farklı heyecanlar latabilirsiniz ilişkinize (burada açıklayamasam da ) tavsiyem bu şekilde
Bunu da normalleştirmeyin be. Karaktersizliğin lüzumu yok😒
Evliliklere heyecan katmak dediğimiz şey bu olmuyor😄
Ya siz ne biçim insanlarsınız ya iyice çocuk oyuncağı ettiniz evliliği
Sizin bu dev patlıcan merakınız yüzünden biz kimseye güvenemiyoruz aw
Hayır tabikide senin gibiler hiç evlenmemeli zaten sayın fake
Saçma soru. Aldatmak evli de olsan, nişanlı da olsan, sözlü de olsan , flört de olsan normal değil
Aldatmak değilde açık ilişki ya da , cckld veya swng olabilir
yapan yapar ya kimse karışamaz. dogru yanlis kismi kiside biter
Her evlilikte aldatma vardır
Ben buna eminim
En sevdiğim muazzam oluyor ama insan değer görmedikçe ilgi alaka görmedikce son çare bu oluyor
Doğru girsin çıksın bir şey olmaz ne olacak
Cuckold birisi olarak bunu onaylıyorum, ilerde evlenirsem eşimin benden başka erkekle ilişkiye girmesini seve seve isterim
linç geliyeahhh :D seni anlıyorum heyecan istiyorsun ama bu aldatma ile olmamalı, yani bilinçli ve haberli olmalı :))
Linç yerim biliyorum ama bence olmalı. 12 yıllık evliyim. Monoton hale geliyor çünkü bir yerden sonra
tabi her şeyi normalleştirelim böyle !
eşiniz de sondaki emojiyi şeftali yapmasın sakın?
Evet normal başkalarıyla maymun gibi çıplak çıplak iyyy inşallah kocana yakalanirsin ve hamile kalırsın da inşallah
Ona göre biriyle evlenirseniz normal. Ben cuckoldum. Eşim kaçamak yapabilir
evliysen aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz. her iki cins için geçerli olan bir durum
Tabiki olmalı ama bu aldatma değil
Açık ilişki olmali
Arada degısıklık ıyı olur tab🙂
Her zaman demişimdir aldatmayan yoktur yakalanmayan vardır 😈😈
İnsan hayatında ne eksikse dışarıda arar
O yüzden bende evli kadını mutlu etmeyi seviyorum
Anan Aldatırsa Baban Belli olmaz o zaman Yıllar sonra Batı ülkeleri gibi Babanı Aramaya çıkarsın
anca düşünürsün. hayatta fırsatın olsada yapamazsın. içinde yaşarsın anca
Neden ne için aldatmak
Tatmin olmuyor bence
@CAGRI16 Sadık kalamayacaksa evlenmeyecek bu kızı da dahil erkeği de
Orasi oyle
Olmamalı kesinlikle, neden buna ihtiyaç duyuyorsun ki
Karşılıklıe aldatın eşinde ufak tefek yapsın
O olmaz der 😊
Hayığr kesinlikle
Bence normal durumlar değil
Olmamalı. Ufağını büyüğünü kim ayarlayacak
Normal değil, normalleştirmeyin lütfen