Cinsel Yaşam Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer yoksa yatağından mı? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 512 Güncellemeler1 yıl ,,, Güncellemeler1 yıl . x. z Erkeğin kalbine giden yol midesinden mi geçer yoksa yatağından mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisinden de ikisinden biri olmasına baka bakalım neler oluyor 😂 2 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl @Tanısan-seversin düzgün konuş Yorumla
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki yaprağından geçer kalbimiz de orada atar zaten 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Önce midesinden sonra alt takımlarından 4 3 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Tövbe tövbe 🤣 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @zorundamiyimefsane haha 🤣🙈 Yorumla statüko 1 yıl Alt takımlar derken. Piston falan gibi mi :)https://youtu.be/CiFq0lkqpxM?si=nMu8LTwVs5BZOqSo Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Midemi ben doldururum istediğim kadar yeter ki yatağım dolu olsun 😂 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha olsun tabi 👍 Amann bir daha mı gelicez dünyaya 🤣🙈 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Aynen öyle maviş sultan😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 👍👍🥰🌹🙈❤️ Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Önce mide, sofrada harikalar yaratmalı sonra yatakta ise panter olmalı 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Vuuuu iyiymiş 👍😂 Yorumla yawheheişteöyle 1 yıl Yazdıklarım erkekler için de geçerlidir Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mide felan çağın uydurması kalbe giden yol yatakda geçer hiç mütevazi olmaya gerek yok birilerine şirin gözükmek için her şey yatakda Başlar yatakda biter 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatağından geçer, çünkü erkek istese gider dışarıda da karnını doyurur. 2 0 Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mideden geçer diyorum ve fesatlaşmak istemiyorum 😂 2 0 Yorumla
efezaim Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 86% 1 yıl İyi yemek yapıp vazgeçilmez olan kadın görmedim. Ama yatakta iyiyse vazgsçilmez olur. Tapılır resmen. Akıldan çıkmaz ömür boyu hatırlanır 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Ütünümden de geçeeğe, dötünden de geçiğeee, karnısındandığa geçiğee. Yeteki içeri sıcacık bir kalp ile girile.🙂 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Ya burada da mı Anatomi Allah, Alllah yaaaPeki şimdi Mideye giden yol olarak ilk başta ağız ve gırtlak sonra sindirim sistemi olarak... 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Karnımı doyuramadiysa başka yerimi doyurnasina da gerek yok 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence %70 falan mide. Benimkine güzel yemek ver dans eder wjsjsj 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim yataktan geçiyor mide önemli değil ya ne olsa yerim ama yatak önemli 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karnım tok benim yatağım soğuk bana orada lazım 0 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her ikisi de kestirme yol isteyen istediği yolu seçer 💅🏻 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Midemden geçer karnım doydumu benden mutlusu olmaz 😂 0 0 Yorumla
NisanBeyDiyeceksiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 yıl Erkeğin kalbine giden sabit bir yol yoktur, erkeğin kalbinin yolları kaygandır herkes yürüyemez. Bu kimine göre mide kimine göre de yataktir. :): 0 0 Yorumla
Extrabig Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Yemek falan palavra. Benim için bı kadının beni doyurmasi lazım. Istekli olmalı dayanıklı olmalı. Seks hayatım benim için cooook cooook önemli 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Önce mide sonra yatağından geçer.. 😅 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim gözlerimden geçiyor 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Mideden geçip yatakta biter 😃😃😃 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatağı varsa ordan da geçebilir 😝😁 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yataktan geçerse daha zevkli olur 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mideden yatak tan gecer dustan cikar😂😂😂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Hem midesinden hem de yataktan geçer. 😂😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ruhundan kalbinden geçsn ya 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla o iş olunca yemek akla gelmez beyaaa 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. İkiside ama cinsellik daha ağır basıyor 😀 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Midesinden yatağa doğru devam eder 😂 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisinden de geçer ama burdan geçmez 😎 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. benim yataktan geçer net 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yatak yatam 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mideden geçer kesin 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Bence midesinden.. 0 0 Yorumla
maviiimurat Takip Et Xper 7 Yaş: 35 1 yıl Bir boğa burcu olarak ilk mide sonra yatak derim 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yataktan😃😃 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İkisinden de ikisinden biri olmasına baka bakalım neler oluyor 😂
@Tanısan-seversin düzgün konuş
Tabiki yaprağından geçer kalbimiz de orada atar zaten
Önce midesinden sonra alt takımlarından
Tövbe tövbe 🤣
@zorundamiyimefsane haha 🤣🙈
Alt takımlar derken. Piston falan gibi mi :)
https://youtu.be/CiFq0lkqpxM?si=nMu8LTwVs5BZOqSo
Midemi ben doldururum istediğim kadar yeter ki yatağım dolu olsun 😂
Haha olsun tabi 👍 Amann bir daha mı gelicez dünyaya 🤣🙈
Aynen öyle maviş sultan😂
👍👍🥰🌹🙈❤️
Önce mide, sofrada harikalar yaratmalı sonra yatakta ise panter olmalı
Vuuuu iyiymiş 👍😂
Yazdıklarım erkekler için de geçerlidir
Mide felan çağın uydurması kalbe giden yol yatakda geçer hiç mütevazi olmaya gerek yok birilerine şirin gözükmek için her şey yatakda Başlar yatakda biter
Yatağından geçer, çünkü erkek istese gider dışarıda da karnını doyurur.
Mideden geçer diyorum ve fesatlaşmak istemiyorum 😂
İyi yemek yapıp vazgeçilmez olan kadın görmedim. Ama yatakta iyiyse vazgsçilmez olur. Tapılır resmen. Akıldan çıkmaz ömür boyu hatırlanır
Ütünümden de geçeeğe, dötünden de geçiğeee, karnısındandığa geçiğee. Yeteki içeri sıcacık bir kalp ile girile.🙂
Ya burada da mı Anatomi Allah, Alllah yaaa
Peki şimdi Mideye giden yol olarak ilk başta ağız ve gırtlak sonra sindirim sistemi olarak...
Karnımı doyuramadiysa başka yerimi doyurnasina da gerek yok
Bence %70 falan mide. Benimkine güzel yemek ver dans eder wjsjsj
Benim yataktan geçiyor mide önemli değil ya ne olsa yerim ama yatak önemli
Karnım tok benim yatağım soğuk bana orada lazım
Her ikisi de kestirme yol isteyen istediği yolu seçer 💅🏻
Midemden geçer karnım doydumu benden mutlusu olmaz 😂
Erkeğin kalbine giden sabit bir yol yoktur, erkeğin kalbinin yolları kaygandır herkes yürüyemez. Bu kimine göre mide kimine göre de yataktir. :):
Yemek falan palavra. Benim için bı kadının beni doyurmasi lazım. Istekli olmalı dayanıklı olmalı. Seks hayatım benim için cooook cooook önemli
Önce mide sonra yatağından geçer.. 😅
Benim gözlerimden geçiyor
Mideden geçip yatakta biter 😃😃😃
yataktan tabi ki
Yatağı varsa ordan da geçebilir 😝😁
Yataktan geçerse daha zevkli olur
Mideden yatak tan gecer dustan cikar😂😂😂
Hem midesinden hem de yataktan geçer. 😂😂
Her ikiside skaksjs 😂🤣
Yatak, mide ve kalp jkj
Ruhundan kalbinden geçsn ya
Yatakta yemek yedirenden geçer