Tutkulu bir seks sırasında partnerinin vücuduna izler bırakan kadınlar erkekler için sorun mudur?

Tutkulu bir seks sırasında partnerinin vücuduna izler bırakan kadınlar erkekler için sorun mudur?

Hastane acilindeki bir çiftin öyküsünü hatırlattı bu soru bana. Şehir efsanesi midir bilmiyorum...
Adamın organı yarı yarıya kopmuş, kadının kafası yarılmış ve yüzü, boynu, omuzları tamamen yanık...
Adam ocağın başında, yağda birşeyler kızartırken kadın önünde diz çökmüş, yaramazlık yapmaya başlamış. Adam o hazla tavayı devirip, kadını kızgın yağ ile yakmış. Kadın can havliyle ağzındaki şeyi ısırıp koparmış. Adam da bıraksın diye tavayı kadının kafasına giydirmiş.
Alın size iz ((:
Hemde nasıl hafif diş izlerive misyonerler iken kadının boynuna göğüslerine dudaklarına dalmışken kadının sırtta yıldız haritası oluşturması lazım o tırnak izleri şart.
Sorun etmem
Ne kadar şikayet etselerde boyunlarında ufak izleri seviyorlar sanırım😄
Cevap
44Cevap
Kendi bedenimde bile habire iz birakıyorum tırnaklar sert benim biraz. Bakıyorum Farketmeden çiziyorum kanıyor canı tatlıysa bi'miktar anlaşamayabiliriz 🤭
Bıraksın tabi. Onu nasıl daha iyi becerdiğimden memnun olduğunu içinden geldiği gibi göstersin vücudumda. Dişi bir kaplanla güreşmişim gibi izlerini görmeliyim ki üzerimde, verdiğim mücadelemden gurur duyayım
Çok severim hele kissmark aşırı hoşuma gidiyor. Kızlar boynuma yapışın bırakmayın lütfen. Lan çok da uzun zaman oldu kissmark yaptırmayalı ya
Bir sevgilim veya eşim olsa, vücudumu morartabilir, tırnak ve kızımızı ruj izini bırakabilir. Ondan bana kalan birer imzaları olur ve çok hoşuma gider.
Hatunundan kalan izleri beğenmiyorsa adam değildir, ib.. ne falandır o. Aldatır. Tekrar ediyorum erkek cinsiyetle doğmuş, adam olamamış kişilerdir.
Kendini jiletle manitasına çizdittirttirttirme hayali kuran olmuş mudur acaba (ben kurmadım, aklımdan geçti)
Genelde morluk bırakıyorum. Ama bana en çok haz veren içinde birkaç gün benim spermlerimi taşıması.
Bu biraz fantezi dozu yüksek uçlarda olan kadınların yapabileceği bir şey
Mazoşist anlamda hayır ama boynum hassas noktam, orası da çabuk morarıyor malum
Ben hoşlanirim ama morartana kadar değil
Hafif kızaracak😂😂
Evet sorundur bence istemem görünür yerde izlerin kalmasini
Ne alaka ya izlerin kalmasını istemem diyorum
Izler kalacak tabi ama yüzde boyunda iz kalması hos değil çalışıyoruz disarilsrdsyiz sonucta
Haklısın
Nerede bıraktığı önemli çok açık yerde bırakması biraz sıkıntı olabiliyor dbddbdj
hayır. hayvan gibi ısırdı kolum mos mor gezdim 1 hafta.
Kalçalarda tokat izi bırakmak imzam sayılabilir. :):
Boyun hariç her yere bırakabilir. özellikle p. n. sime
Akışında olduğu sürece olabilir ama kenara çekilip de izlemesine gerek yok
Hoşlanan mazoşistler sadistler falan var
çok hoşuma gider :))
İliklerime kadar emsin😋 hüp diye içine ceksin
Evet hoşlanırım
Evet hoşlarına gider bence.
Ben ağır takılan biriyim bana gitmez
😌😁aşırıya kacmadıkca
bırakacağın ize bağlı olarak değişir
Ben hoşlanmam iz bırakılacaksa zevk sularının akması ve partnerimin boşalması hoşuma gider
Hepsi değil sub olanlar hoşlanır
olabilir tabi ruh tırnak
Abartmadığı sürece sorun yok
İki tarafında hoşuna gider
Böyle bir şey yaparsan karın çok kızar 😅
Ruhumda izler bırakmasından hoşlanırım abla
Herkesi bilmem ama ben hoşlanırım
Değilll. Eğer okadar tutkuluysa neden olsun?
Yaşamadım ama çok istenmez herhalde
Tabi, sırtta o tırnak izleri çıkacak
Sevgilim çizsin isterim ama karıma yakalanırım
Kalıcı bırakmasın da Ahshhahsha
Elbette
Hoşlanırlar
Bence evet
Evet isterler bence
Evet hoşlanır
tabi ki de
Hoslanir
evet