Partnerinizle cinsel uyumun bir ilişkiyi ne kadar etkilediğini düşünüyorsunuz? Bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Queen-M
Partnerinizle cinsel uyumun bir ilişkiyi ne kadar etkilediğini düşünüyorsunuz? Bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Queen-M
Kokusunu sevmekle başlıyor tutku ve keyif almayı önce kendin bilerek saçıyorsun yaptıkların sana yakışır oluyor. Hafif sertlikleri istediğini fark ediyorsun. Pozisyondan pozisyona geçerken en sevdiğini görüyorsun. Uzun ve ezmeli bir anda kaldığında gözlerine bakıyorsa dahasını istiyorsa ona göre çeviriyorsun
Deneyimim yok ama yine de son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Cinsellik güçlü ve sağlıklı bir ilişkide yemel yapı taşlarından birisidir. Özellikle ilişkinin ilerleyen dönemlerinde çok daha önemlidir. Çiftlerin birbiri ile uyumu da bu bağlamda çok önemlidir
İki insan (tek gecelik mevzular dışında) mental, tensel ve cinsel uyum yakalamalı ki yaşanan seks zevke ve mutluluğa doyursun insanları. Bu uyum varsa tekrar, tekrar, tekrar ve daha çok, daha çok, daha çok seks yapıp zevke doymayı isterler.
🥂💐
tabiki önemli çünkü sekste bir noktada o çekim arzu devam etmezse anlık bir olay etkisinde uyanmak ya da böyle bir olduğunu seksin x bir evresinde farkına varırsan devamında veya sonrasında aynı kişiyle devam etmezsin (bakirim)
Cevap
24Cevap
Herkesle cinsel uyumu yakalamak zor davranışları harekteleri fantezileri uyumu olması gerek ve orgazm süreliri yakın olmalı
Sen yakaladınmı hiç biriyle uyum
Hmm kaç denemen olduu
Alınan haz, mutluluk, hissedilen duygu çok başka ten uyumu olduğun kişide.
Ve benim için bu çok önemli.
Haklısın
Tabikide önemli mesela ben boşandıktan sonra bir kızla tanıştım 24 yaşında müthiş bir ten uyumu yakalamistim onunla sevişmenin hazzı anlatılamaz
Cinsel uyum deyince tek aklıma gelen şey koku.
partnerimin kokusunu sevmezsem bir daha görüşmem 😅
Kesinlikle önemli, aynı fantezileri sevmek sexsi çiftlesmekten sanata dönüştürüe, fantezi uyumu çok önemli
Hayır cinsellik kadar boş bir şey yok aw bedavadan verilen zevkten ne hayır gelir
Yani olmasa olmaz. Ne yaptığından ne ettiğinden keyif alırsın.
Düşünüyorum. Pozisyon değiştirirken hiç sormama bile gerek kalmayan biri vardı.
Cinsel uyum yoksa partnere de gerek yok çavuş tokatlarm daha iyi
Ten kokusu temizliği kendine özel titizliği vs vs kesinlikle ten uyumu önemli
Çok önemli. Kadın anatomisini de bilmek çok büyük avantaj
Tabiki ne için var ki o kisi 🤣🤣
Olmasa ne anlami varki asker arkadasimi olucaz
buda olmayacaksa başka ne olabilir ki
Çok önemli cinsel uyumsuzluk ilişki bitirir
Hem de çok önemli tensel temas
Çok önemli yoksa sertleşme sorunu olabilir
O hangi filmmiş
Olmazsa zevk alamassın
Evet uyum varsa zevkte yüksek olur