Cinsel Yaşam Memur ve tek yaşayan bir adama güvenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 tek yaşıyor sonuçta bilemiyorum siz olsanız güvenir misiniz Memur ve tek yaşayan bir adama güvenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yani ben de memurum, tek aşıyorum atama yerim gereği ve tekim :D Beni neden güvensiz yapıyor bu? 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Bu senin aldatma ihtimalini arttırıyor lfmcmfmd Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ben aldatmam. Eğer başka birine ilgim varsa gider adam gibi derim. KAlleşliğe gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Bak bunu düşünmem çok güzel valla Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl İnsan olmak lazım. Bu dünya ölümlü dünya. Her şeyin bir sonu var. Hislerin bile olaiblir. Ama kaliteli bir insansan bunu düzgünce söylersin. Alçaklığa gerek yok Yorumla Soran 1 yıl Çocukla konuşmaya başlayalı 3 gün oldu ama bilmiyorum asker olması beni biraz itiyor bide tek yaşayınca iyice şey ettim Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Yanlıs anlama ama askere güvenmem ben. Komutanları görüyordum, gece sabah kadar Azar'da karı kız kovalıyorlardı :D Yorumla Soran 1 yıl Bu bildiğim bir şey ya çok uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum yazınca ben de azıcık konuşayım dedim Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Yani ilgini çekmiyorsa ugrasma derim. Hem karısı olmak için zor bir meslek hem de çapkını çapkın. Kadınların üniforma aşkı sağolsun ahhaaha Yorumla Soran 1 yıl Üniforma aşkım hiçbir zaman olmadı aksine askerden hep uzak durdum ilgimi çekmiyor bi yerden Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl O zaman konusacak adam mı kalmadı yahu :) Bence hiç başlamadan bitir Yorumla Soran 1 yıl Bakacağım duruma dmdmdm Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Biraz da çekilmişsin galiba çocuğa sen :D yaşlar kaç? Yorumla Soran 1 yıl Benim 24 onun 26 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İnsanın tek başına yaşaması ile güvenilir olup olmaması arasında nasıl bir bağlantı kurabildin, çok merak ediyorum. 0 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% 1 yıl Ben de tek yaşıyorum? Güvenilmez olan neyimiz tam olarak? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eve atma ihtimali yüksek gibi geliyor beni ya yanlış anlama ya bilmiyorum önyargı kötü gerçekten Yorumla systemdown12 1 yıl Yani evet öyle bir ihtimal var. Gerisi senin ne istediğine kalmış. Eve atma olayı rahat olur tek yaşayan için Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. güvenilmemesiini gerektiren ne var ki? memurlukla alakası nedir anlamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Para bi erkeği bazen iyi yönde etkilemiyor Yorumla DeliAdam31 1 yıl para herkesi kötü etkiliyor Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mu memur ile olmaz o güveni hissediyorsan sorun yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Daha yeni konuşmaya başladık sanırım zamanla olur güven dedğimiz şey Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Umarım Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tek başına yaşaması mı güvensiz? Ailesi olursa güvenli anlamında mı oluyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İnsanlar tek yaşayabilir. Herkes bizim gibi ailesiyle yaşamıyor ya 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. güvensen ne güvenmesen ne 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye güvenmeyesin? 0 0 Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ben de memurum tekl yaşıyorum ne var mnk ne yani 0 0 Yorumla
BÜYÜKSEVERMİSİN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Böyleyim tam olarak güvenilmez olan nedir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya evde sıkılmıyor musunuz tek başınıza Yorumla BÜYÜKSEVERMİSİN 1 yıl Yok yahu evde durmuyorum çok fazla 🤓 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani ben de memurum, tek aşıyorum atama yerim gereği ve tekim :D
Beni neden güvensiz yapıyor bu?
Bu senin aldatma ihtimalini arttırıyor lfmcmfmd
Ben aldatmam. Eğer başka birine ilgim varsa gider adam gibi derim. KAlleşliğe gerek yok
Bak bunu düşünmem çok güzel valla
İnsan olmak lazım. Bu dünya ölümlü dünya. Her şeyin bir sonu var. Hislerin bile olaiblir. Ama kaliteli bir insansan bunu düzgünce söylersin.
Alçaklığa gerek yok
Çocukla konuşmaya başlayalı 3 gün oldu ama bilmiyorum asker olması beni biraz itiyor bide tek yaşayınca iyice şey ettim
Yanlıs anlama ama askere güvenmem ben. Komutanları görüyordum, gece sabah kadar Azar'da karı kız kovalıyorlardı :D
Bu bildiğim bir şey ya çok uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum yazınca ben de azıcık konuşayım dedim
Yani ilgini çekmiyorsa ugrasma derim. Hem karısı olmak için zor bir meslek hem de çapkını çapkın. Kadınların üniforma aşkı sağolsun ahhaaha
Üniforma aşkım hiçbir zaman olmadı aksine askerden hep uzak durdum ilgimi çekmiyor bi yerden
O zaman konusacak adam mı kalmadı yahu :) Bence hiç başlamadan bitir
Bakacağım duruma dmdmdm
Biraz da çekilmişsin galiba çocuğa sen :D
yaşlar kaç?
Benim 24 onun 26
İnsanın tek başına yaşaması ile güvenilir olup olmaması arasında nasıl bir bağlantı kurabildin, çok merak ediyorum.
Ben de tek yaşıyorum? Güvenilmez olan neyimiz tam olarak?
Eve atma ihtimali yüksek gibi geliyor beni ya yanlış anlama ya bilmiyorum önyargı kötü gerçekten
Yani evet öyle bir ihtimal var. Gerisi senin ne istediğine kalmış. Eve atma olayı rahat olur tek yaşayan için
güvenilmemesiini gerektiren ne var ki? memurlukla alakası nedir anlamadım
Para bi erkeği bazen iyi yönde etkilemiyor
para herkesi kötü etkiliyor
Mu memur ile olmaz o güveni hissediyorsan sorun yok
Daha yeni konuşmaya başladık sanırım zamanla olur güven dedğimiz şey
Umarım
Tek başına yaşaması mı güvensiz? Ailesi olursa güvenli anlamında mı oluyor?
İnsanlar tek yaşayabilir. Herkes bizim gibi ailesiyle yaşamıyor ya
Tek olunca ne oluyor ki
Ne konuda guvenmiyim?
güvensen ne güvenmesen ne
Niye güvenmeyesin?
Ben de memurum tekl yaşıyorum ne var mnk ne yani
neyine guvenecen anlamadim
Yaslariniz kac ayni sehirdr misiniz
Böyleyim tam olarak güvenilmez olan nedir
Ya evde sıkılmıyor musunuz tek başınıza
Yok yahu evde durmuyorum çok fazla 🤓
kimle yaşasaydı