Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uzun süreli birlikteliklerde ister istemez monotonlaşıyor. Bunun önüne geçmek için her zaman yaptığın şeylerin dışında şeylerle heyecanı artırmak gerekiyor.
mesela public seks, birlikte ponro izlemek vs
18 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun çok çeşitli yöntemleri var aslında.. Birincisi cinselliğe direkt sonuca ulaşmak için başlamamak. Sonuç odaklı sevişmelerde hazzın doruk noktasına çabuk ulaşmak amaç olduğu için çoğu zaman bir taraf yarım kalır. Bu da ilişkilerde mutsuzluğu tetikler. Yani seks zihinde başlar diyerek önce psikolojik hazırlığı eksiksiz yapmak lazım. Güzel ve baştan çıkarıcı aşk mesajları, duygu dolu satırlar, buluştuğunda onu nelerin beklediğinin fragmanı gibi olan süslü cümleler.. Sonra evin içinde ya da onun kolaylıkla ulaşabileceği yerlere fantezileri anlatan kısa notlar bırakmak, İç gıcıklayan seksi iç çamaşırları.. Başlangıç aşamasında hemen çırılçıplak soyunmamak, ön sevişmeyi uzun tutmak, partneri hazırlamak.. RolePlay gibi değişik fantezileri yönelmek, Yerinde ve dozunda kullanılan Dirty Talk cümleleri.. Örnekler çoğaltılabilir.. Yeter ki iki taraf da cinselliği daha kaliteli hâle getirmeyi gönülden istesin..
17 Yorumla
1 yılYa ben niye böyleyim kanka çevremdeki hemcinselerim kızlarla rahat cinsellik konuşuyor muhabbet te ediyorlar hatta ilişkileri oluyor ben sesiz sakin pasif kalıyorum nasıl aşcam ilerde ilişkimide zedeler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılpartnerim yok
14 Yorumla- 1 yıl
Seni burada sorumda ağlamaktan şeref duyarım nasılsın dostum
- 1 yıl
İyiyim sen? :)
- 1 yıl
Fena değil benim pırlanta kalpli dostum her ne kadar çekingen ve içine kapanık olsan da seni seviyorum katıldığın her soruya renk katıyorsun umarım seni üzecek bir şey yapmamışımdır yaptıysam da özür dilerim
- 1 yıl
hayır yapmadın tabi ki de teşekkür ederim arkadaşım 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim olduğum yerde monotonluğa yer yoktur 😎
14 Yorumla- 1 yıl
Haftada bir yeter belki 🤪
- 1 yıl
Olabilir belki 😉
1 yılMonotonluktan kaçmanın en güzel yanı farklılık ve değişiklikler dır ve bir ilişki de olmalı ki güzellik katsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fantezi yapmak değişik pozisyonlar tavırlar canlandirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHep bi farklı şeyler buluyorum zaten yükseltmek için partneri iyi bilmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl6 yıllık ciddi ilişkim var. Sevgilim bakireydi aşırı utangaçtı. Başta sadece sevisiyorduk sonra saatlerce seks yapmaya başladık sonra renk katmak için video kaydı aldık public yaptık bir çok yerde telefonla konuşurken falan yaptık şimdi de daha farklı şeyler düşünüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPartnerim yok haliyle derdimde yok 😅
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBulursan neden olmasın, yeni bir dert edinirim ne güzel
Cevap sahibi1 yılNe gıcık karısın la
1 yılBazı fantazilerimiz vardı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTüm pozisyonları denemeye çalışıyoruz ve fazlaca oyuncak
10 YorumlaSürekli yeni şeyler deniyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kıyafet ve oyuncaklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılYeni şeyler her zaman iyidir
12 Yorumla- 1 yıl
Evet tezgahın üstünde mükemmel olur 🤭
Gizli Üye(18-24)1 yılYeni fanteziler
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKesinlikle en iyilerinden bir tanesidir kelepçe. O an kadının hareketinin kısıtlanmasıyla oluşan hisler ve erkeğin baskınlığını hissetmesi bence her iki taraf için de zevk dolu oluyor
Cevap sahibi1 yılEvin farklı köşelerini hatta evin dışarısını bile keyifli hale getirmek. Mesela kadının dışarıda iç çamaşırı giymemesi, erkeğin tenha bir sokakta kadın bedeninde ileri seviye dokunuşları gibi sıradan ama zevk katacak şeyler yapılması
Cevap sahibi1 yılBaskınlığını kadına hissettirip hükmedecek.. Duvardan duvara vuracak, sert olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılFarklı yerler
10 Yorumla Yenilik her zaman iyidir monotonluk sevmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılYeni manita
10 Yorumla Fanteziler sayesinde heyecan oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam