İçimde ona karşı sadece arkadaşlık kankalık çekimi varsa kesinlikle onunla cinsel ilişkiye girmezdim ben şahsen başkaları bunu neden yapar sadece cinselliği bir obje olarak mı düşünür bilmiyorum ama bir elektriklenme olması lazım cinsellik için mesela ben biriyle cinsellik yaşayacaksam o erkeğin bana karşı duygusu olduğundan emin olmak isterim öyle olduğunu anlarsam onu iliklerine kadar boşaltırım
88 Yorumla- 1 yıl
Duygu demek sadece aşk demek değildir ama. Güven, uyum, arzu, ilgi, çekim, şehvet, sevgi, aşk bunların hepsi birer duygudur. Güven + bu duygulardan birkaçı olursa seks yapılır. Benim sorun olayın kankalar boyutunda bu duyguların olması ve yaşanmasını doğru buluyor musun?
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Kolaylıklar dilerim :)
En İyi Cevaplar
Genelde gördüğüm 2 olasılığı içeriyor bu konsept. İlki, takılma faslı bitince arkadaşlığın da bitmesi. Bu konsept aklına düşenler, arkadaşlığınız gözden çıkarılabilir mi bir düşünün önce, aksi halde dostluk elden gidince pişman olmak da var.
Bunun sevgililiğe evrilmesi de ikinci olasılık. Bu bir ilişkiye başlamak için güzel bir yol gibi görünse de, kişilerden biri işine geldiği için FB/FWB yapan ama aslında modern kafa yapısına sahip olmayan biriyse, bunu bünyesi kaldırmıyor ve kötü bir bitiş yaşanıyor.112 Yorumla- 1 yıl
9 senedir buradayım ve ilk defa FWB kavramını bilen bir üyeye denk geliyorum. :)
- 1 yıl
Toplum olarak merak etme, okuma, araştırma, öğrenme gibi hasletlerimiz olmadığı için herkes cahil ama herkes herbokolog. Çoğu kadın da erkek de daha kendi vicudunu, kendi fizyolojisini tanımıyor ama cahilce seks yapmayı marifet sanıyor.
En temel şeyleri bilmeyen insanlardan FWB kavramını bilmesini beklemiyorum zaten. - 1 yıl
Tamam.
Poliamori ile poligaminin farkını anlatır mısın? - 1 yıl
Big booty woman kelimelerinden kısaltma. Çoğunlukla obeze yakın derecede kilolu kadınları tanımlamak için kullanılır. En azından ben öyle biliyorum.
- 1 yıl
Big beautiful woman diye çevirenler de var ama ikisi de aynı şeyi tarif ediyor aslında
- 1 yıl
🥂💐
- 1 yıl
@SwordOfDemocles @gika0 arkadaşlar sayenizde kültürlendim teşekkür ederim ☺️
Bu arada FWB ne demek?
1 yılİhtiyaçlarını karşılayamayanların güveni başka birinde aramaya zahmet göstermeden yapılan bir seçim bence diğer türlü bir çekim varsa sevgili olurlardı diye düşünüyorum
31 Yorumla- 1 yıl
Zaten mesele orada. Sevgili değiller ama canları cinsellik isteyince birbiriyle seks yapıyorlar
1 yılBiz halk dilinde ona f*ck diyoruz zaman geçtikçe bu daha çok yaygınlaşacak sevişmek için sevgili değilde fakbadiy arayışına geçecek
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İçimde karşı cinse karşı bir cinsel çekim varsa yaparım yoksa asla yapmam
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. En yakin kankamla yaparsam arkadasligim bozulur ama yeni taniyip guvendigim biriyle olursa guzel olur
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen gerçek bir çekim varsa yapabilirim. Kendimi bu duygudan neden mahrum edeyim ki? O an bir ilişkim yoksa kafa dengi birisiyse karşımdaki yaparım.
69 Yorumla- 1 yıl
Çekim varsa ama o sana o gözle bakmıyorsa bu durumda naparsın
Cevap sahibi1 yılBu iki kişinin rızası ile yapılan bir şey zaten. Ama aşk gözü ile mi bakıyor yoksa arkadaşım olduğun için sana o gözle bakamam kanka mı diyor? o önemli.
- 1 yıl
Normal arkadaş olarak davransa mesela ama sende onu o anlamda istiyorsan naparsın?
Cevap sahibi1 yılAşıksam direkt duygularımı açardım zaten. Arkadaş gözüyle baktığım birisiyle arkadaşça yaparım.
- 1 yıl
Hmm, şaşırsa senden beklemiyorsa böyle bir şeyi ve hoşlandığım biri var dese? Cinsel amaçlı takılmak ister misin?
Cevap sahibi1 yılHayır hoşlandığı birisi varsa takılmam.
- 1 yıl
Yoksa zaten bence kabul eder yani sende çekici biriysen
- 1 yıl
evlenmelik
Gideri olan kankaysa neden ziyan olsun mantıklı bence
20 YorumlaBir süre idare ediyorda sonra sıkıyor ya sevgili hatta kocan gibi oluyor çok samimi uzun sürmemeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evliyim, kankamında sevgilisi vardı. Arada bir takılırdık :)
kadın erkek kanka olamaz. Gün gelir yatakta finalize olur
10 Yorumla
1 yılAllah yeni nesle akıl fikir versin ben doğru biriyle evlenmek istiyorum gerisi umrumda değil ne halt ediyorlarsa etsinler
10 Yorumla
1 yılBence güvendiğin bir arkadaşsa bu iyi bir şey. Bende gençken kankamla yapardım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Onlar birbirlerine kanka dememeli bence
22 Yorumla- 1 yıl
Aşağıda başka bir kadın görüş yazmış. Onlar kanka değil f. uck buddy diye. Aslında doğru tanım bu. Onlar artık kanka değil FB olurlar.
1 yılYani sinir bozucu birde sevgiliyken arkadaşlığı devam edecek boynuzlu gezeriz artık
10 YorumlaDemek arkadaş değillermiş gerçekten dost diye değer verdiğin kişiyle asla yapamazsın
10 YorumlaOnlar kanka değil ki f*ck
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşk olmayınca seks yapmak tok karnına yemek yemek gibi bir şey. Sonuç olarak kankamı zikmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNerden biliyorsunuz diye sorarlar adama milletin özelini mk
00 Yorumla
1 yılAy bizim siniftada bole bi kiz vardi direkt sevgilisini aldatti o cok kotu ne dusuncem bence insanin karsi cinsten arkadasi bile olmamali
00 Yorumla
1 yılAy ne kötü bir şey ya çok saçma
30 YorumlaMidem bulandı knk ayağa dött ayağadir
00 Yorumla
1 yılBana ters bu tarz şeyler
00 Yorumla
1 yılZina diyorum haram diyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKankamızımı sevelim racona ters
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniv onu bende yaptım
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçma bence ya sonuçta arkadaşın
41 Yorumla- 1 yıl
Kızla erkek arkadaş olamıyor maalesef
Gizli Üye(18-24)1 yılSadece spıklar yapar bunu
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu kankalik degil ki Fb oluyor
- 1 yıl
Aynen öyle. Onlar kendilerini kanka diye tanımlasa da o bir FB ilişkisidir.
1 yılErkekten kanka olmaz
51 Yorumla- 1 yıl
İşte aradığım kız
Gizli Üye(25-29)1 yılAptallık başka bi’ şey değil.
10 Yorumlanormal.
30 YorumlaDoğru bulmuyorum
00 Yorumla
1 yılDeğişik kafalar
00 YorumlaBence en güzeli. yabana gitmiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım