Bu aralar birine aşığım ve ona acilicam. Diyelim ki kabul etti sevgili olduk, onunla birlikte olmak isteyeceğim illaki bi vakit ama utanıyorum vücudumu cirilciplak göstermeye yani asik olduğum kisiyle tabikide böyle özel anlar yaşamak isterim ama utanılınıyor mu hiç daha önce yapmadigim icin bilmiyorum nasıl olduğunu. Daha önce yapan kızlar utangaçlık oluyor mu hiç seksten bahsetmiyorum bu arada sevismekten bahsediyorum aşık olduğunuz kisiyle yaşamak nasıl bir şey bu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendini yavaş yavaş o düşünceye alıştırınca bi süre sonra utanma duygusu gidiyo zaten sadece istek oluyo o da seni öptükçe okşadıkça hoşuna gidiyo zaten sadece hazza odaklanıyosun
Ne güzel anlattın ya okurken onunla birlikte falan hayal kurdum da neyse belki de hiç bir zaman yaşanmayacak hepsi onun bir evet ya da hayırına bağlı
Yani herkesle de yapmanı tavsiye etmem zaten önce seversin ilişkiniz ilerler birbirinizi tanır emin olup ondan sonra yaparsınız
Haklısın bende zaten sadece onunla olursa yapmak isterim başkaları falan boş geliyor
Tribünlere soyunmuyorsun sevdiğin elemansa biraz gevşe
Yani evet aşık olduğum kişiyle yapmak istiyorum ama hiç yapmadığım için metal ediyorum
Bayanların %80 geninde bu tür seks olaylarında kesinlikle utanma vardır yani utanman bence normal
Yapma ya ilerde pişman olma
Neden pişmanlık duyayım
Ya bu kişi olmaz ise ilerde ciddi ilişkin veya eşin bakire olmayışını sorun ederse
Gerçekten inanamıyorum artık cidden bakireliği kutsal birşeye dönüştürdünüz tabi erkeklerde böyle bir sorun olmadığı için bu kadar rahat konuşuyordunuz e tabi sizden sonra hiçbir kadın çarşaf kanlı mı diye kontrol etme gereğinde kalmayacak
Ortada yanlış anlaşılma var bence ben kimseyle birlikte olmadım kendin gibi birlikte olmamış birini istiyorum ne var bunda? Ayrıca erkek kadın fark etmez kimsede ne yaşadığı belli olmuyor
Tamam da kimseyi sahiplenmeye hakkın yok sırf seninle bi ilişkisi var diye geçmişini sorgulamak ne haddine geçmişinde zaten o kişiyle birlikte olsaydın ve anca hakkın olurdu sorgulamaya seni aldattı diye ve eğer illa bakire kız istiyorsan gidip köylerde yaşayan 18 yaş altı kızlara başvurabilirsin sonuçta aşık olduğun kişiyi bile sırf bakire olmadığı için savuracak vaziyettesin ya o yüzden dedim
burada ogrenecegin seyler deuil
Nereden öğreneyim özele çağırma ama
Ozele cagirma ne😀😀😀ya bunisler kisiye gore degsiir karanlikta aydinlikta anlik gelosen seyler
Yani sen burada cevap alamazsın deyince özele gel dediğini anladım çok insan burada böyle yazıyor çünkü
Ozele gelirsen ne oluyor yicem sanki😀
Genelde iyi niyetli bi teklifi olmuyor
Yahu iyi niyetli olsa ne opmasa nr engellersin rn fazla hic srks yapmauan birisin galoba
Seks yapmam evet bir erkeğin sadece zevk için bir kadın vücudunu obje gibi kullanması gibi geliyor bana.
Istedigin ne peki
Sorumda yazıyor tekrar mı yazayım anlamadım
Bi erkrk o asamada fszlasini ister o yizren
Yok herkes hemen üstüne atlıyor
Azg-nlıktır o
Yalandır bence
Ne yalanı anlamadım
Üstüne atlama yalanı
Üstüne atlamayanı da ne bileyim yani
🤣 🤣 Manyak ilk görünce üstüne atlayan olur mu hiç korkar illaki
Bende zaten alay ediyorum üstüne atlamak ne be
🤣 🤣 Ata sözü
sana detaylı fikir verecem
Burada deneme yapabilirsin biraz 😀
Loş ışıkta dene
Zaten loş ışıkta yapılmıyor mu
O zaman çekinme rahat ol hep yapıyor gibi davran
Yapacak mıyım yapmayacak mıyım belli değil zaten bide gelmişim burada zavallı gibi soru soruyorum yaa
Yaparsın. İnsan dayanamıyor kendini tutamıyor
Ondan bahsetmiyorum hani ben bu işi sadece aşık olacağım kişiyle yaparım bu dünyada. Zevk için galan da değil sadece onun bedenini kendikimde hissetmek için. Ama ona açıldığım kabul etmeyende bilir ve bunu hiç yaşamayadabilirim onunla. Söylemek istediğim buydu aslında.
Erkekleri bilemezsin sırf seni yatağa atmak için bile seni kendine aşık etmeye çalışıp sana da aşık gibi görünebilir
Sevgilisi de olabilir sonuçta tanımıyorum onu daha adı ne bile bilmiyorum
O zaman şimdiden bu hayallere girme bak sonra üzer seniiii
Ne biçim üzer beni yani iki seçenek var ya kabul eder ya da etmek etse iyi olur benim için ama etmesede üzmüş olmuyor sonuçta bir yükümlülüğü yok
Fiziğin güzelse hele de kalçan, kesin kabul eder
Sevgili olsa bile mi eder tek gerekli şey iyi bir fizik mi
Kalçan güzelse sevgilisi olsa bile hayır demez sana
Gözlerini kapat ver
alışırsın
Hergün yapacağım ne malum hem belkide hiç yapmayacağım
yok be yaparsın
Diyelim ki reddetti nasıl olacak o iş hersey ona bağlı
bi kabul etsinde ona göre düşün cinseliği
Kabul etmesi için taktiğin var mı?
seksi ol bir adım önde olursun birde naısl bir ortamdasın okul arkadşaınmı komşunmu sosyal medyadan birimi bilmek lazım
uymadı gibi
Yani ünideki bi çocuk aynı bölümde değilim ama bazen ortak derslerimiz oluyor ve okulda falan da görüyorum çok ilgimi çekiyor.
işte az sende ilgi çek
Ne yapmam lazım senin dediklerini tüm detayıyla uygulayacağım profesyonel olduğun çok belli bu iş olsa senin sayende olur olmasada sevgilisi vardır demekki
yazıyorum ama görmüyosun
Evlenmeden yapmaaaaa
Neden bu benim hayatım
Ben uyarmak istedim seni. Yapan kızların tamamı pişman. Erkekler sizi elde ettikten sonra soğuk davranıyor. Umursamaz oluyorlar. İstediğini almış oluyor çünkü.
Tamamda ben evlenmeyi düşünmüyorum hayatımı yaşayıp erken ölmeyi düşünüyorum
O düşünce daha kötü işte. Öldükten sonra hesap vermek daha zor.
Allah karşısında mı? Neyden bahsediyorsun anlamadım?
Evet ahirette hesap vereceğiz günahlarımızdan dolayı.
Yani seni sıkmak istemiyorum herşeyi anlatarak ama sadece düşüncemi özetleyeyim. Bu hayatta çok acı çektim diye yaşamayı sonlandırmak istedim diye hesap vermek mantıksız geliyor. Sonuçta bana acı çektirenler yüzünden olacak bir şey, neden onlar ben kendimi onlar yüzünden öldürdüm diye cennet yüzü göremeyeyim?
Ve onlar yüzünden olacak bir şey yani bana acı çektirdikleri için. Onlar sırf kendini öldürmedi diye cennete girebilecekler ama asıl sonsuza kadar cehenneme mahkum olması gerekenler onlar çünkü sebebi de onlar.
"Allahtan ümidinizi kesmeyin" diye ayet var. Başka bir ayette "Allah size yeter o ne güzel vekildir" der. Sen Allaha sığınmak yerine kolay yolu seçip canına kıyıyorsun. Bunun bir bedeli olacak elbette. Eğer bir bedeli olmasa hiçbir insan yaşamak istemez herkes canına kıyardı bunlara ben de dahilim.
@soran kimsenin vennete girip girmeyeceği garanti değil. Sana ne yaşattılarsa eğer onun karşılığını görecekler. Zerre kadar iyilik de, zerre kadar kötülük de karşılıksız kalmayacak. A
Daha hiçbir şey belli değil belkide bu düşüncemden arınırım ve sebebide o aşık olduğum çocuk olur. Ve teşekkür ederim destekleyici yorumun için
Tabiki ben sana karışamam yap veya yapma diyemem ama yapmaman senin için daha hayırlı. Umarım bunu acı bir şekilde tecrübe etmezsin. Ben 21 yaşındayım kız eli bile tutmadım. Ben de isterim sevişeyim, kız arkadaşım olsun onunla el ele tutuşup gezip tozayım ama yapmamam gerek. Evlenince bunları helal yoldan yapacağım zaten. Biraz sabretmemiz lazım.