Erkekler neden sünnet olur?
Bir de sünnetsiz daha iyi duruyor sankim diğer türlü sopa gibi
Erkekler neden sünnet olur?
Bir de sünnetsiz daha iyi duruyor sankim diğer türlü sopa gibi
aslında sunnet ilkel insana göre belki normal kabul edilebilir , ama cinsellik açısından kesinlikle zararlı zira haz alma duyusunu nerdeyse bitiriyor. sünnet olmadan önce sertleşme oluyordu (geç oldum) ve penis başı o kadar hassastı ki, sünnetten sonra penisin ortasıyla başı arasında hiçbir fark yok.. modern yaşamda insanlar deriyi çekip çok rahat temizlik yapabilir ve hem hazzı korumuş olur hemde herhangi bir enfeksiyon ve benzeri bir şey olmaz.. tıpkı islam dini gibi zamanında etkisi olan şimdi geçerliliği olmyana bir em. besillik zarar dan başka hiçbir faydası yok.. sünnet kaç yüz yıl önce ortaya atıldı bilmiyorum ama peygamber zamanında da muhtemelen vardı.. ve insanların detaylı temizlik yapma ne olanakları nede böyle bir sağlık bilgsi yoktu.. insanlar bence o dönemde dişlerini bile temizlemiyordu.. em.. besilliğin ötesinde günümüzde şer. efsizliktir bu. ama küçükken yapıyolar "zorla" maalesef..
Bizim toplumda sunnet genelde dinen zorunluymus gibi bir algı var, sağlık açısından faydası var tabiki ama böyle zorunlu görülmesi çok yanlış, özellikle hatalı sünnete bağlı ömür boyu erken boşalma sorunları olabiliyor
Çok kötü ama bence sağlıklı erkek için de şekli öbürü daha iyi gjbi ajsjxjxk
Ahahaha mevzuya bak. Kestiren olmayınca konuşması kolay tabii. Görsel açıdan daha iyi bencede. Üstelik hijyen açısından da iyi, her wc sonrasi yıkanmak gerekiyor ki bunu kaçımız yapardı düşünün
Anlamadım neyi yıkamak?
Evet sünnetli daha estetik kafasida kabuğun baskısı sıkması sünnetleri yok edildiği için kafası buyuk olur. Buda G noktasını daha sert çarpar o yüzden daha zevkli olur
Cevap
32Cevap
Sünnet olmayinca penis te virüs ihtimali bakteri ihtimali yüksek oluyor idrar enfeksiyonları vs vs bin tane dert
O etrafındaki deri kesilmeli yani
Gereksiz sünnet olma
Etrafındaki deri kesilmeli ve hayır sünnet gereksiz değil
Sen sünnet oldun mu yeni mi oldun
Genelde küçükken olunur sünnet bende küçükken oldum haliyle
Kaç yaşında sünnet oldun
-@Kagan_24altnsk 7-8
Ben oldum memnun değilim
Kendi isteğiyle sünnet olan kaç kişi vardır ki zaten?
Ya da böyle erotik filmlerde falan diğerlerini görüyoruz o yüzden o farklı geliyor ne bileyim
Doğrudur. Bu gelenek müslüman ve yahudi toplumlarında vardır genel itibariyle. Dine dayandırılsa da aslında yaşanan coğrafya gereksinimleri neticesinde zamanla oluşmuş bir gelenek olduğu düşünülüyor. Bu benim fikrim olmasa da mantıklı geliyor ve katılıyorum.
Dur merak ettim araştıracağım bunu
Yok be sünnet sağlıktır.
Hem size de sopa lazım o ne öyle kutu açılışı gibi ambalajını sıyırıyorsun
Ahhsjdjxjj 👍🏻😂
O dışındaki deri oynuyor dimi
Evet geriye doğru sıyırılıyor
Görüntü olarak sünnetsiz penis biraz daha büyük görünüyor ama sağlık açısından sünnetli daha iyi
Sünnetsiz ereksiyon olunca darlık yoksa Sünnetli gibi oluyor zaten
Sünnetsiz sopa gibi diyecektın herhalde 👆🙄😁. Neden olduğumuz da malu🙂😉m
Helede. uzunlugu bir yana bAşı bayabüyük kalınmış kalın damarlı dimdik durunca birde görünümüdr güzel rengi pembesi bakımlı ve temizse 😀🙃🙂😉
Sen böyle yazınca benim neden midem bulandı, yemiş meraklısıymış gibi yazıyorsun
Sen yapmadın mı hiç sünnetli ile cinsel açıdan
Yahudi geleneği olup sağlık için zararlıdır.
zamanında kestiler bizi ama ben oğlumu kestirmedim. Şanslı it sayemde keyif yapacak :)
Mk dine çamur atmak için aletin kabuklusunu bile övdünüz
Saçmalama looo.. Kabuklu işte daha büyük daha iri ahshdhxh
Oynuyor mu o deri tabakası sabit mi
valla ben sunnetsiz seviyorum daha cok zevk veriyor. insanlarda kuranda gecmeyen yahudi geleneklerine onem verdigi icin yaptiriyor. islamda farz degildir.
16 yaşında sünnet oldum eski halini hatırlıyorum ve haklısın daha güzeldi xkdskks
Kimisi de doğuştan sünnetli oluyor
O da ilginçmiş ama bu sünnet muhabbetini merak ettim araştıracağım
Sağlık yönünden önemli olduğu için yapılıyor çıkacak
Sünnetli penis sakattır, engellidir, doğal olan, kadına daha fazla zevk veren sünnetsizdir, sünnetsiz daha güzeldir.
Acaba sünnet olduğum için mi benim yamuk. Sünnet olmasam sopa gibi mi olurdu acaba 🤔
Gördünmü sünnetsiz peki hiç
P. rno da işte
p*rno izleyen 36 45 yaş arası saçma değil mi erkek olsan neyse penisin yok ne diye p*rno izlersin
Sünnetli daha iyi durabiliyor ama sünnet zararlı
Sunnetsizi nerde bulacan
🤣🤣🤣
Doğru degilmi ama
Naptın buldunmu sünnetsizi ☺️
Sünnetsiz seven kız nasilsin
Burdamisin
Baş kısmı kalın olunca hoşuna gidiyor mu?
Sadece merak benimkisi cinsel ilişki yaşamadım ki
Benimki tam istediğin gibi sanırım :)
Sünnetsizle deneyimin oldu mu hiç
Hayır
Sünnetsizle deneyim yaşamak istiyorsun sanırım imreniyorsun da
Yooo
Sünnetliye devam diyorsun
Bakireyim
Bu kadar ateşli olup da hiç deneyim yaşamaman eşine az rastlanır bir durum
Ateşli oldugumu nereden çıkardın? Nefsimize hakim olmamız gerekmez mi hem? Kedi miyim ben?
Peki hiç merak ettin mi seksin zevkini
Ayip kizzz aaaaa
O yüzden buradan yazdım ya sus sus 🙈
Hahaha yakisikli olanida var 😉😉😉😉
Sünnetlimi sopa gibi
Evet düz
Denemedim ki nereden bileyim
Hayır derim
Sünnetli öptün mü
Pes gel gel gör bak daha mı iyi gör 😂
Hadi gel gör mevlam neler yaratmış 😂
Yok ya sünnetli daha iyi görüntü olarak 😀