Feministlerden hortlak görmüş gibi kaçan, uzak duran yurdum insanı, feminizmin cinsellik üzerindeki etkilerini hiç düşünmüş müdür acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Feministlerden hortlak görmüş gibi kaçan, uzak duran yurdum insanı, feminizmin cinsellik üzerindeki etkilerini hiç düşünmüş müdür acaba?
Bende feminist değilim yani bir türlü ait hissedemedim kendimi tam olarak oraya. Feminazistlerin yaptığı erkek düşmanı hareketler sebebiyle olsa gerek.
Hani nötr kaldım feministliğe.
Soruya gelirsek,
Feminizmin cinsellik üzerindeki etkileri de insanın çeşitli psikolojilerle dolu karmaşık dünyasına göre değişir.
Feminist olması sebebiyle erkeklere mesafeli kalan, aseksüeliteyi seçen kadınlar da var.
Feminist olup köleliği seven kadınlar da var.
Feminist olup dominant kalan kadınlar da var.
Var da var😂
Feminizminden hortlak gibi kaçmıyor ama Feministler Feminizmini o kadar yanlış anlıyorlar ki bu akıma insanları düşman ediyorlar cahillik kötü bir şey Feminizmin erkek ve kadın eşitliğini savunur ama günümüz Feministleri kadının daha çok üstün olduğunu söylüyor (cahil olan kısım) hatta bu insanları toplayıp dünyadaki ilk Feminizmin akımını başlatan kişilerin kitapları veriliyor kitapta kadınların askere gitmesi gerektiği fabrikalarda ağır işler verilmesi gerektiğine kadar bir eşitlik yazıları var bunları bile reddetip atıp böyle şey mi olur diyorlar bu akımı başlatan kişiye yani sizin anlayşınız Feminizmin değil narsist bir şekilde kadının daha yüksekte olmasını istiyorsunuz eşitlik savunduğunuz yok insanlarda bu yüzden onlardan kaçıyor ve dışlıyor
Bu sorudan nasıl kadının daha yüksekte olmasını istediğim düşüncesini çıkardın?
Narsist olan da bu şekilde anlayıp, dinlemeden, manipüle etmeye çalışan sizlersiniz.
Kişi kendinden bilir işi..
siz de onlardan birisiniz lütfen Feminizmini daha iyi anlayın biz kadınların daha yüksekte olmasını savunanları dinlemekten sıkıldın sizler Feminist değilsiniz ayrıca Feministlerden hortlak görmüş gibi kaçan, uzak duran yurdum insan kavramını kullandınız düzgün bir feministe bu sorun yaşanmaz :)
Soru feministlik değil, benim femimistliğim hiç değil. Çünkü senin haddin değil benim feministliğimi tartışmak.
Soru feministliğin cinsellik üzerindeki etkileri.
Belliki zerre kadar bilgin yok. Bilmediğin konularda yorum yapma ki bilgisizliğin ortaya çıkmasın.
Kişilere göre değişir şekilde daha fazla haz 😀
Herkes için değil çünkü herkes farklı ve zevk alma şekilleri de farklı. Mesela kadının da aktif olmasından zevk alan kişiler için çok güzel bir etkisi olur.
Kadın kendini daha iyi hissederse, tamamen pasif durumda kalmazsa hem kendisi hem de bundan memnun olacak partneri zevk alır.
Fakat köle olma noktasına kadar giden ve erkeğin tamamen hakim, üstün olmasını isteyeceklerde aynı etki olmaz.
Feminist bir kadın köle olur mu bilemedim😄
Doğru 😄
Aklım takıldı, üstüne düştüm.
Uzun bir düşünme sürecinden sonra çokta makul olmayan bir kaç çıkarım yapabildim. Feministliğin yanlış algılandığı bu topraklarda bunun savunucuları olan kadınların erkek düşmanlığıyla eş değer bir tavırda cinsel istek duyup duymayacağı ya da nasıl şekillerde duyacağı tartışılır. Duyuyor ise yatakta da savunduğu gerçekliğin nişanesi olarak hakimiyet kurmak isteyebilir. Gerçek anlamını taşıyan feministlerin herhangi bir insanda görülecek cinsellik yaşantısı olabilir.
Neden bu kadar uzaksın feministliğe Pınar?
🙂
Cevap
6Cevap
gerçekten hiç bir fikrim yok
feministlikle cinselliği bağdaştıramadım
Aa neden peki? Feministlerin de cinsel hayatları vardır.
elbette vardır onlarda insan çünkü :D
o yüzden zaten kafan karıştı
kafam
Amaç kafaları karıştırmaktı zaten 😄
Onlar ne anlar feministlikten. Yaşasın feminizm 💅🏻
Ben feministim diyen şunu yapmazssan vermem sartlarim var. Bundan böyle sözleşmeyle veririm. Kontratla artık.
Bu düşünmek bile bizi onlara kötü yapıyor 🤣😂🤣
Ne yazmak istedin acaba 😄
Yok ya söyliyim de eve şafak operasyonu yapılsın kapının önünde grev yapsınlar dimin😂😊😊
Nedır sence
Bilmem.
Seks başka bir şeyim feminizim başka bir şey kadın attığımızda olmakla bir kadının bir erkekle sevişmesi farklı bir şeydir
Kadın attığımızda olmak?
Kadın haklarını savunmak da yazacaktım yanlış olmuş
Tamam da feministler de insan. Onların da cinsel hayatları var sonuçta.
Evet işte ben de onu söylüyorum feminizm başka bir şeyin seks başka bir şey yani kadın haklarını savunmakla seks yapmamak ya da bir erkekle seks yapmamak değildir
Peki.
Sence de öyle değil mi
Kanada’daki McMaster Üniversitesi’nden sosyolog Tina Fetner tarafından yazılan yeni bir makaleye göre, feministler feminist olmayanlardan daha iyi seks yapıyor.
Fetner'ın değerlendirmeleri, ekibinin 1.126 Kanadalı kadın üzerinde yürüttüğü son araştırmaya dayanıyor.
Katılımcıların çoğu yüksek düzeyde cinsel tatmin bildirdi. Ancak Fetner ayrıntılara indiğinde bazı farklılıklar görmeye başladı.
Feminist kadınların yaklaşık yüzde 68'i, feminist olmayanların yüzde 57'sine kıyasla, yatak odalarında öpüştüklerini ve sarıldıklarını bildirdi.
Araştırmacılar, seks yaptıktan sonra sarılan çiftlerin cinsel tatmin düzeylerinin daha yüksek olduğunu ve partnerlerine daha bağlı hissettiklerini kaydetti.
Ben de böyle düşünüyorum..
Bu bir düşünce değil ama bu bir araştırma senin düşünceni soruyorum ben bu araştırmaya bir katkı sağla düşüncen de
Araştırmayı destekliyorum diyorum. Anlamak mı istemiyorsun, anlamadım.
Ya Neyse sen de tartışmayayım bir araştırma destek denmez bir araştırmaya Sen de fikrini söyleyerek katkı sağlarsın Ama senin de bir fikrin olur %100 bu araştırma diyemezsin
Bilmem hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?