Ya bana kimler neler yaptı kadın da erkek de üstelik en yakınımda sayılırlar 😅🙄en küçük en masum olan bir örnek olarak erkek çok yakınım her istediği an yaptıran birisi kendine mastürbasyon. Yapmamı istiyordu ama sürekli yaptım😅
Ceza aldınız mı haklı ya da haksız hiç istemeseniz de yapmak zorunda kaldınız mı bir şeyler?
Kole oldum zaten başka türlü hissetmiyorum ki kendimi sevgilim oldu onunla bile ilk başta ilk yakınlaşmam da sen başla hadi dedi ben önce ayaklarına eğildim
Kole olunmaz zaten doğulur dedigin gibi karakteristik bir sey bu. He herkesin kole oldugu kısımlar farkli olabilir ama yinede hepsinin genel yaşantısında tum konularda itaat etme egilimi daima vardir
Ablam gibi olan karşı komşumuzun kızı ders veriyordu bana ama ayaklarını ilk tuttuğum öptüğüm yıkadığım kişi o kız bana hiç unutmuyorum herkesin içinde anlattığını anlamadım diye crocs terlik giyiyordu onları çıkarmamı içini dilimle temizlememi topuklarını da her biri 10 dakika emmemi söyledi üstelik ikimizin de ailesinin yanında yaptırdı abim gördü topuklarını yaparken ne olduğunu niye yaptığımı sordu kız söyledi ve abim az bile dedi kendininkini yedirdi bana
Sana öyle geliyor ya gerçekten bana annelerimizin yanında kızdı ayağını öptürdü kimse karışmıyor abim gördü sebebini öğrenmeden daha çoraplarıyla yüzüme bastırdı sürttü
Ben utanamıyorum çünkü kim görse sebebi okulsa daha çok yaptır dedi kendi abim gördü 5 parmak çorapla ayağını kıza kafama vurdurarak bastırarak ağzıma zorladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tahmin edebiliyorum kim oldugunu daha fazlasini istedimi yaptın mi
Evet istedi yaptım
Anlatsana neler yaptiniz neler istedi senden
Kısacası her gelip geçen geçirmiş arkadaşlar. Ben özet geçim. Eskimiş yani yıkılmış
Ne cezası ki bu?
Her şey
Kole ruhluysan normal daha cok yaparsin
Kole oldum zaten başka türlü hissetmiyorum ki kendimi sevgilim oldu onunla bile ilk başta ilk yakınlaşmam da sen başla hadi dedi ben önce ayaklarına eğildim
Dom olarak seni cok net ve iyi anlıyorum. Ama sub karakterde biriysen biliyorsun ki cezanin yerlisi yersizi olmaz keyfide verilir 😉
Ben kole olmadim sanki böyle doğdum herkes birseyler yaptirdi
Kole olunmaz zaten doğulur dedigin gibi karakteristik bir sey bu. He herkesin kole oldugu kısımlar farkli olabilir ama yinede hepsinin genel yaşantısında tum konularda itaat etme egilimi daima vardir
kaç yaşındaydın o zaman mesela
Lisede yapiyordum iste
başka kimler neler yaptı mesela?
Ablam gibi olan karşı komşumuzun kızı ders veriyordu bana ama ayaklarını ilk tuttuğum öptüğüm yıkadığım kişi o kız bana hiç unutmuyorum herkesin içinde anlattığını anlamadım diye crocs terlik giyiyordu onları çıkarmamı içini dilimle temizlememi topuklarını da her biri 10 dakika emmemi söyledi üstelik ikimizin de ailesinin yanında yaptırdı abim gördü topuklarını yaparken ne olduğunu niye yaptığımı sordu kız söyledi ve abim az bile dedi kendininkini yedirdi bana
trol mü yapıyorsun?
ciddi misin anlamadım bana bi takip ya da mesaj atsana
Bu ne genişlik ya
Genişlettiler canım benim yoksa ben çok mu meraklıydım her gün işten gelen kızın birinin terli ayağına
Meraklisi olmasaydin sana kimse yaptiramazdi
Sana öyle geliyor ya gerçekten bana annelerimizin yanında kızdı ayağını öptürdü kimse karışmıyor abim gördü sebebini öğrenmeden daha çoraplarıyla yüzüme bastırdı sürttü
Bu resimde ne anlatmaya çalışıyorsun
Bumu masum benimkini ısırmıştı
Ayaklar la mı yaptın mastürbasyon
Yakınım derken arkadaş olarak mi yakın
Ve karşısında mi yaptın anlamadım ki
Kuzenim, arkadaşım vardı kendi abim ayağını sokardi agzima
Onların yanında mi yaptın hala anlamadım
Yok almadım
Evet vardı benim için utanç verici
Ben utanamıyorum çünkü kim görse sebebi okulsa daha çok yaptır dedi kendi abim gördü 5 parmak çorapla ayağını kıza kafama vurdurarak bastırarak ağzıma zorladı
Çok değişik bı fantaziymis
O abla dediğim yüzüme otururdu çamaşırıyla o bile neler yaptırdı bana
Sen benim hikayemi bilsen sasirirsin
Tamam sensin
Resmi tam anlamadim
Bana neden yapmadın
Sen yapamadın ki beni hemde benim ellerim kelepçeliydi
güzel fantezi
Öyle diye diye oturdum kalktım
Sonuç
Yani
şu an kacsın