Benim sanaldan konuştuğum bi tip vardı. Bayadır konuştuğum biri bulusmadik hiçte. Aramızda cinsel sohbetler vardı. Ama son aylarda yoktu hiç çünkü çünkü toksiklestik ve kavgalar oldu. Sonra işte istek attı instadan aradi felan. Sonra ben bunun bi takip ettiklerine bakayım dedim 3 tane açık kızları takip ediyor. Çok rahatsiz oldum açıkçası. Sapık mı bu dedim ben bunla mi konuştum dedim. Sonra işte wp den yazdim buna soyle bi baktım da yollu kızları takip ediyorsun bu kadar kalitesiz misin sen ya çok 8grencsin dedim. iyi ki de bana istek attin sapık olduğun tescillenmis oldu Soğudum senden dedim. Allah bilir sen onlarla da cinsellik konuşuyorsun Sonra canın sıkılıp bana donuyosundur dedim. Kalitesizsin midemi bulandırdın abazasin sapiksin dedim. İyi demismiyim engelledim her yerden onun öyle tip kızları takip edeceğini sanmiyodum hic
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bayadir konustugun kisinin takipcilerine yeni mi baktin ben ekledigim gibi herseyisine bakarim one cikanlari da dahil rahatsiz olduklarimi kaldirtiyordum ve kizlarida cikartiyodum tuhaf geldi bu kadar saf olma bundan sonra aninda bak
Asko daha önce takip etmiyoduk aslinda bakmadım karşıma cikti
takip etmedigin birisiyle nasil konusuyosun ya ben hic yapamam gorcem illa ekledigi kisileri
Evet valla sonra aklıma dank etti dedi bakim. bu kimleri takip ediyor. İyi demiş miyim ona haklı değil muyum
iyi demissin ama bu diger kizlarla da konusuyosa umrunda olmamistir
Hiç bilmiyorum valla çocuğa neler dedim zamanında hani bana misin demedi hep yazdı. Diğer kızlarla da konuştuğunu düşünmüyorum aslinda ama
engeli kaldirip tekrar soov
Nasıl yani
ay sov iste ben olsam cok soverdim kufur ederdim
Asko geçen hafta istek attı işte sonra fotoma oy oy yazdı. Diğer gün yalın zalim şarkısını not oalrak paylaşmış andaval ya
zaliiiiimmmm jsosososososoos cidden alık
Dhfnjdjrjdjdjdjdndj evet çok. Ama öylesine paylasmistir ya benle alakası yoktur
gonderme yapiyo belki de bilerekten
Kötü bisey geçmedi ama niye o şarkısını paylaşsın ki
erkekleri anlamak cok zooor
Bilemezsin ki belki böylesi daha iyisi fake hesap açan orada takıpanlar var
Evette yinede hoşuma gitmedi. Sapık gibi hissettim onu hiç öyle dusunemzdim
Kimse olduğu gibi olmuyor bazen iyi bazen kötü insanlar o değil de korkudan kimse kimseyi tanımaya fırsat vermiyor
Engelledim. Silmedi nomu. Ne yaparsam yapayım haklı veya haksız silmiyo veya silse de geri ekliyor amacı ne olabilir. Zaten gelecek melecek yok
Cinsel olarak iradesiz olabilir
Sana Kötü yaklaşmak yerine onlarla kendini bastırıyor
Kalitesiz oldugu belli. Konustugusx yaptigi insanlardan
Nereden tanıştınız ki instasını sonradan görmüşsün
Instadandi zamanında. Ama ozmn bakmadım işte umursamdim. Daha çok wp den konusuyoduk biz. Zaman gecti istek attı. Beni engellemisti sonra karşıma çıktı işte takip ettikleri
Hımm bak sen şu işe yaşlar kaç peki
Kucuk benden 21 o ben 25
aa kendinden küçük birine nasıl bağlandın merak ettim
başkası yapınca oluyor, sen yapınca ciddi düşündüm. vay vay 😂
Ama amaç belliymiş ki sizde de?
Ya evet bakıldığında oyle cidden de ben niye bunu bu kadar abarttim mesela burada o mesela hiç böyle değildi hani rahatti
Sen bağlanmışsın bence sanki bir an
Evet. maalesef. Ama o da öyle gibiydi ya. Ben kadar degilsi bence. Sana özelden yaziyimmi
Olur peki
Attim
Genelde ön yargıların ile hareket etmişsin
Aman yok be hiçte etmedim
Tebrik ederim