Cinsel Yaşam Hangi durumlarda daha çok tahrik olursunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kendinizi tanıyamaz hale geliyorsunuz? Hangi durumlarda daha çok tahrik olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kilodun uzerine pantalonu cekerken. O gö+ yukari cektikce dur lan biraz daha bakip azayim diyorum icimden ve git gide kaybilmasi beni azdiriyor. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Para görünce tahrik oluyorum 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Paraya sulanan biri 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of yok be dalgasına yazdim Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 eee bende dalga geçtim zaten dalgaya dalga Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sesten 3 32 Yorumla Soran 1 yıl Cidden bu kadar etkiliyor mu ses sizi yaa.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etkiler Yorumla Soran 1 yıl Tahrik olma derecesine vardı mı hiç bu durum... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etkiler dedikya ne için dedik bunu Yorumla Soran 1 yıl Etkilenmek ayrı tahrik olmak ayrı ya yine de sen bilirsin diyecem ama sanırım senin pek bişey bildiğin yok... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen öyle san herşeyi açıklıcak değilim Yorumla Soran 1 yıl Açıklayacak bilgi ve kelime dağarcığın olmadığı içindir o. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi sana Bi açıklarım küçük dilini yutarsın Yorumla Soran 1 yıl Hiç sanmıyorum ama dene istersen küçük dilimi yuttur... Yorumla Soran 1 yıl Sanırım küçük dilini birileri yuttu gibi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gaza gelmiyorum öyle boşuna uğraşma derim Yorumla Soran 1 yıl Yapamayacağın şeyleri söyleyip de sonra gaza gelmiyorum diyenlere bayılıyorum yaa 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelimi anlatacak değilim dimi hemde ulu orta yerde Yorumla Soran 1 yıl Tenhalar da var ama cesaretin yok diyelim şuna... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Modum yok gerginim çünkü Yorumla Soran 1 yıl Sorumu beğenir misin. Hem gergin halini konuşuruz hem de modunu yakalarız... Yorumla Soran 1 yıl Ben daha da gererim seni çivi çiviyi söker 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkese yorumumu begen demişsin bana fırsatın olmaz Yorumla Soran 1 yıl Yok merak etme sana kontenjan açarım. Hem dedim ise. Sen çetin cevizsin biraz sevdim seni 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sevmedim ama herkese yeşil ışık yakıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Herkese yakıyorum ama herkes yeşilden sonra geçmiyor. Bı de sen dene bakalım... Yorumla Soran 1 yıl Hafif bir merak da oluşmadı değil sende hı...😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl NE meraki yaa okadar yalvaran varki inan bezdim desem Yorumla Soran 1 yıl Ben yalvarmadim farkındaysan teklif ettim ve bi tık ısrar ettim. Ama kendine yalvarildigini düşünen biri artık gelse de istemem. Egonu tatmin edemem kimsenin. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok iyi olur aslında uğraşamam seni memnun etmeye Yorumla Soran 1 yıl Anladığım kadarıyla uğraşsan da edemezdin zaten... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam tamam sen haklısın edemem ben beceremem oldumu tamammı Yorumla Soran 1 yıl Hah şöyle itiraf et. Yetmez zaten yeteneğin... Ama hala burdasın farkında mısın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Susuyorum yine yazıyon yok öylesin yok böylesin gibisine Yorumla Soran 1 yıl Ben susmuyor isem sende cevap veriyorsun ama... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤐🤐🤐🤐🤐🤐 Yorumla Soran 1 yıl Dayanamazsın ki 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl boynumu sıktığı an 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Sert olunmasını isteyen itaatkar biri var karşımızda desene... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet... Yorumla Soran 1 yıl Altta ve nefessiz kalana kadar sanırım... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl off evet Yorumla Soran 1 yıl Gözleri gözlerinde dibini buluyorken... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl susalım 😂 Yorumla Soran 1 yıl İyi gidiyorduk bence. Ruhunu okudum sanki biraz 🫣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kilodun uzerine pantalonu cekerken. O gö+ yukari cektikce dur lan biraz daha bakip azayim diyorum icimden ve git gide kaybilmasi beni azdiriyor.
Para görünce tahrik oluyorum
Paraya sulanan biri 😂
Of yok be dalgasına yazdim
😂😂 eee bende dalga geçtim zaten dalgaya dalga
Sesten
Cidden bu kadar etkiliyor mu ses sizi yaa..
Etkiler
Tahrik olma derecesine vardı mı hiç bu durum...
Etkiler dedikya ne için dedik bunu
Etkilenmek ayrı tahrik olmak ayrı ya yine de sen bilirsin diyecem ama sanırım senin pek bişey bildiğin yok...
Sen öyle san herşeyi açıklıcak değilim
Açıklayacak bilgi ve kelime dağarcığın olmadığı içindir o.
Şimdi sana Bi açıklarım küçük dilini yutarsın
Hiç sanmıyorum ama dene istersen küçük dilimi yuttur...
Sanırım küçük dilini birileri yuttu gibi 😂
Gaza gelmiyorum öyle boşuna uğraşma derim
Yapamayacağın şeyleri söyleyip de sonra gaza gelmiyorum diyenlere bayılıyorum yaa 😂
Özelimi anlatacak değilim dimi hemde ulu orta yerde
Tenhalar da var ama cesaretin yok diyelim şuna...
Modum yok gerginim çünkü
Sorumu beğenir misin. Hem gergin halini konuşuruz hem de modunu yakalarız...
Ben daha da gererim seni çivi çiviyi söker 😊
Herkese yorumumu begen demişsin bana fırsatın olmaz
Yok merak etme sana kontenjan açarım. Hem dedim ise. Sen çetin cevizsin biraz sevdim seni 😊
Ben sevmedim ama herkese yeşil ışık yakıyorsun
Herkese yakıyorum ama herkes yeşilden sonra geçmiyor. Bı de sen dene bakalım...
Hafif bir merak da oluşmadı değil sende hı...😊
NE meraki yaa okadar yalvaran varki inan bezdim desem
Ben yalvarmadim farkındaysan teklif ettim ve bi tık ısrar ettim. Ama kendine yalvarildigini düşünen biri artık gelse de istemem. Egonu tatmin edemem kimsenin.
Çok iyi olur aslında uğraşamam seni memnun etmeye
Anladığım kadarıyla uğraşsan da edemezdin zaten...
Tamam tamam sen haklısın edemem ben beceremem oldumu tamammı
Hah şöyle itiraf et. Yetmez zaten yeteneğin... Ama hala burdasın farkında mısın?
Susuyorum yine yazıyon yok öylesin yok böylesin gibisine
Ben susmuyor isem sende cevap veriyorsun ama...
🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Dayanamazsın ki 😂
boynumu sıktığı an
Sert olunmasını isteyen itaatkar biri var karşımızda desene...
evet...
Altta ve nefessiz kalana kadar sanırım...
off evet
Gözleri gözlerinde dibini buluyorken...
susalım 😂
İyi gidiyorduk bence. Ruhunu okudum sanki biraz 🫣