Öyle bi safsata vardı sanki, herkes bi miktarda bisekstir gibisinden. Sizce var mı öyle bişey yoksa "sdlkfdsşcisd saçma" mı diyosunuz?

Öyle bi safsata vardı sanki, herkes bi miktarda bisekstir gibisinden. Sizce var mı öyle bişey yoksa "sdlkfdsşcisd saçma" mı diyosunuz?

Güzel soru.
Genetik ve biyolojik faktörler bunu desteklerken, çevresel ve toplumsal faktörlerse bu yönü baskılar.
Misal heteroluğun diretilmediği toplumlarda biseksüelliğe ve eş cinselliğe sıkça rastlanır.
Herkes Bi değildir ama fobik toplumdakilere kıyasla bu cinsel yönelim oldukça yaygındır.
Biyoloji faktörü gerekeni söylüyor, arka kapıyı kullanmayın öyk ıyk ama g-noktanız orada?
Hayatımın hiçbir alanında kadınlardan cinsel olarak etkilenen bir insan olmadım her zaman erkeklerden etkilendim ve galiba bu hep böyle devam edecek çok beğendiğim fiziklerini falan gıpta ettiğim kadınlar olmuştur ama bu anlamına gelmiyor ki ben onları cinsel olarak istiyorum öyle bir şey bilmiyorum hiçbir zaman hedefim de olmadı erkekler varken ne yapayım kadınları ndjdj
Erkeklerde sanmıyorum, çoğunda gözlemlediğim düz olanlarda şiddetle bu fikirden nefret ediyor oluşlarıydı. Erkeklerde durum ya düzdür ya gaydir. Arasında olan durumlar istisnaidir. Kızlarda bu ihtimali daha çok olası görüyorum.
Nefret edenler buna eğilimli gibi geliyo (ülkü ocaklarında döşü kıllı, elde tespihle günde 20 litre çay içerek memleketi kurtarma taktiği verenler dahil)
Yok benim ufaklığı keserim yine odaklanmam xjjjd
Dhdhdh ben de la
burada benim ppye hallenenler aklıma geldi. Erkeğim diyom, nolcak diyo
Şaşırtmadı djdjdj
Cevap
4Cevap
Herkesin değil, genetik yatkınlığı olanların vardır. Ailesinde bu tarz durumlar olanlar yoldan sapmaya daha müsaitler.
Yoktur mesela aşırı dinci bi elemana bunu desen söver sjshha
Dalarım lşkfdsf
yok be ne işim olur :D
Aşsnwzğsbsob saçma haha 😅 hetero candır 😎
Olduğu gibi dümdüz
Katılıyorum. Bazen kendimde hissediyorum bu durumu
Ben böyle bişey var demiyom yalnız
Yok saçma.
Var var jsfd
Bir ben var demiş ☹️
Aha yakalandın djjddj
Gizleneyim hemen jndf