Ya normalde benden başka kimseyle yapmıyordu. Bildiğimden haberi yok ayrıca daha 3 gündür yapıyorduk napsam alla askına icime oturdu baskasıyla mı olsam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seksi dediğin fiziksel bir şey değil ne intikamı ya boş ver bırak başkası yok mu sanki ile sexting yapacağım fiziki olarak buluşup herhangi bir şey olmadıysa intikam aramanın da bir manası yok salla gitsin ya
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSen onun eşi değilsin ki onun kullandığı kızsın senide kullandı attı yeni tatlara bakıyor.
59 Yorumla
Soran1 yılHayır konuşmaya devam ediyor offf
Cevap sahibi1 yılYedekte tutuyor işte hâlâ bu kadar kullandirtmaya razı geliyorsun ya pes demek ki hoşuna gidiyor bu durum o zaman ses etme
Soran1 yılYa sen ne diyorsun hpsuma gitse intikam mı sorarım
Cevap sahibi1 yılİntikam alınacak ne varki sanki seni seviyor sen intikam alsan sanki bir şey yapacak umrunda olmaz der benle yattı zaten başkasıyla da yatar kafasında
Soran1 yılErkekliğine dokunucak umursamasa ne bak bi erkeği ne kudurtur biliyor musun oba güçsüz oldugunu önünde yetersiz oldugunu hissetirmek o erkek seni sadece obje olarak görse de o siniri hisseder belki geciici olur ama hisseder bende bunu istiyorum sonucta benım siinirim de gecici
Cevap sahibi1 yılSeni obje olarak görüyor sana karşı bir şey hissetmiyo seni sevseydi başkasıyla yapar miydi işte kullanıyor yani böyle insanin erkekliğine dokunmaz umrunda olmaz burada seninki dokunmuş ki intikam derdindesin böyle insan ne yaparsan yap iplemez işini görür yoluna bakar
Soran1 yılYoo gayette öyle bi dokundu ki baska biriyle reeldeyken önünde baska adamın gözlerine düştüm ahaha 2 saat boyunxa nasıl izledi beni gözlerindeki kin ve kıskanclık duygusyla. Farkındayım beni obje olarak görüyor ama zaaflarını öğrenirsem zayıflar karsımda aptal değilim benım duygularımla oynayamaz
Cevap sahibi1 yılİzledi ama sana karşı bir tavır sergiledi mi ya da kızdı mi emin ol sevdiği biri olsaydı bunu yapardı kusura bakma ama böyle yaparak onun gözünde küçük düşüyorsun ve duygularinla oynatiyorsun ne yaparsan yap zayifini öğrensen n'olacak seni evine hanım yapmaz oynadığı için yedekte tutuyor arada başkalarıyla yapıyor yani bilmiyorum senin hayatın bir şey diyemem
Soran1 yılEvlenelim demiyorum ki. sevgili oluruz sandım. Of bilmiyorum yaptıgı yanında kalsın istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk oyunu gibi bir şeydir bu evlilik değil ki aldatma diyesin. İstediğiyle yapar sevgilin olsa zaten ayrılırsında öyle bir şey yoksa.
016 Yorumla
Soran1 yılYa konu bu düeiş ki hoslandıgından bahsetti hpsuma gitti. Şimdi ilgilendirmiyor emin de değilim bundan araştırıcam. Yine de intikam almak istiyorum
- 1 yıl
Hoşlanmadan hiç bir şey olmaz onu geç. Vahşi hayvana bile sevgiyle ihtiyacı olanla yaklaşsan sempati duyar bağ oluşur.
Soran1 yılOff ama neden yaptı anlamadım normal de reddediyordu. niye yaptı anlamıyorum
- 1 yıl
Reddetmek bir ölçüte bağlı değildir duygulara bağlı duygusal boşluklarda kabulleniş olması vakti gelince kaçınılmazdır.
Soran1 yılYa o kıza karşı bir şey olmadıki yabı sadece öylesine belki de libidosuna yenik düştü. Biz daha samimiyiz bana karsı daha sevgi dolu
- 1 yıl
Sexting sonucu sevgi gelişmez arkadaşlık gelişir sen arkadaşlık bağını yanlış anlamışsın böyle başlayan arkadaşlık zaten ayrılık getirir çünkğ yavaş yavaş asla bunu senle yapmayacaktı devam etseydi çünkğ arkadaşlık geliştikçe pişmanlık artar.
O yüzden insanlar arkadaşlarıyla sevişmiyor
Cinselliklr başlayan arkadaşlığa dönerse de devam etmezdi çok duygusal yaklaşma buna.
Soran1 yılO zaman niy seviyorum diyor ki. Ben ona karsı yetersiz oldugunu asla düsünmüyorum
- 1 yıl
Sevgisiz hiç bir şey olmaz biliyorsun incitmemek için bile insanlar ölüm döşeğinde yatana bile morel olsun diye seni seviyorum derler.
Ölünce bile sevenleri incinmesin diye helal etmeyeceği hakkı varsa helal olsun derler. Sevgiyi iyi öğren lütfen.
Bak olabildiğince herkesten farklı ve gerçekçi yaklaşıyorum.
İntikam al veya gel benle yap diyecek kadar seni yanlış bir şey için cesaretlendirenlerden olmam asla sevginin gücü önemlidir. Zaman zaman sende kullanacaksın bunu yaşarken.
Soran1 yılAilem bile benı sevmedi. Her seyin farkındayım bunu bile bile seviyorum. Sonra da gerçekler yüzüme çarpıyor böyle de oturup zırlıyorum ama hicbir erkeği intikamsız da bırakmadım
- 1 yıl
Bilmiyorum bu duyguları dibine kadar acı şekilde öğrenmiş birisiyim hayatımın yarısı travma şiddet ile geçti.
Soran1 yılAhshjas travma ne bilirim. Eskiden acı verse de simdi gülüyorum. Sanırım böyle kücük şeylerle kendimi avutuyorum
- 1 yıl
Yaralar üstüne ne kadar gül eksen de toprağını yakar.
Soran1 yılBen o yarayı kazıttım iyice izi kaldı kendime merhem arıyorum sanırım. elimde değil aptal brisi değişim ama kendimi kontrol edemiyorum
- 1 yıl
Ya bunu farjlı duyguları yaşamak isteyerek birilerine anlam yükleyerek yapma lütfen tamam arzularını yaşa ama bağ kurmadan yap bağ kuruluyor sanma böyle basit değil
Sevilmek istersen zaten onu vakti gelince alırsın ne kadar korursun bilemem ama sevginin çeşidi bir tane olmadığı gibi her sevgiyi farklı yerlerden alırsın sadece seni incitmelerine artık izin verme
Soran1 yılİncinmiyorum öfke benımkı ama kendime. onlardan cıkarıuorım böylelikle
- 1 yıl
Böyle olursan kimseyi sevemezsin ki gerçek seveni de anlaman zor olur. Böyle erkekleri cezalandırmak düşüncesine sahip olursun ama onlardan çok asla bitmezler. Tek seferlik yapacaksan ona bir şey diyemem.
1 yılAman çokta önemli değil sexting yaptığın birinden nasıl bir sadakat bekliyorsun ki ilginç
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSexringte bağlılığa inanmıyorum be. Ya. Keyif alınacak birden fazla sexting partneri bulunabilir. Ben başka fantezileri de duymak denemek üzere bağlı kalmıyorum. Keyif ceriyorda
04 Yorumla
Soran1 yılSus ben hoslandım onsan
Cevap sahibi1 yılYa hoşlandıysan devam et keyfine bak. Görüşmüyosan ne takıntı yaptın ki sexting başlı başına bağ gerektirmeyen bişi
Soran1 yılZaten aldatmamıs yanlıs anlamışun
Cevap sahibi1 yılBu aldatma olmaz yahu 🤦🏼
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilin değil sonuçta. O senin Sexting arkadaşın. Sende bir başkasıyla yapabilirsin sonuçta bu bir aldatma değil
00 Yorumla
1 yılBaşkasıyla yap. Ona da bu durumu söyle hatta de ki senden çok daha iyi boşalttı beni 2-3 kez üst üste vs :)
00 Yorumla
1 yılBunu kendine dert edineni ilk defa görüyorum cidden😅
10 YorumlaKıskançlık hastalığını tedavi etmelisin rahat ol biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen dünyada bundan önce kimseyle yapmadıysan şimdi de bununla yaptıysan, bundan sonra başka biriyle yaptığnfa otomatik sen de yukarıda yazdığın şeyi yapmış oluyorsun.
yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o an demekki seni bulamamış... sesli mi yapıyordun sende yap baskasıyla o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ayrılırsın ondan olir biter ya kocan değil bişey değil
00 Yorumla
1 yılSevgilin değil sonuçta yol ver gitsin madem sana bağlı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sexting evlilik degilki, oda sende istediğin herkesle yapabilirsin
00 Yorumla
1 yılsanaldan günde 3farklı kişle yapan var çok ta takılma derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSexting yaptığın insandan da sadakat beklemezsin ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yıltam yükseldiği anda dünya ekonomisi hakkında konuşmaya başla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılNeden bu kadar takıyon ki adı üstünde şssse. xing
Gelip geçici00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Hatta başkasıyla reel yap ve görüntūyū ona at. Süper intikam olur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılaman ya takıntıya bakar mısın sal gitsin işine gelmiyor ise
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılen güzel intikam senin de aynısını yapip ona iyi bir ders vermen olacaktır yardim icin bana ulaşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bence başkasıyla beraber olmalısın ve ss leri ona atıp yüzüne vurmalısın harika bir intikam olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO bunu kendine yakıştırıp yapsada, sen bunu kendine yapma
012 Yorumla
Soran1 yılYapıcam umrumda değil
Cevap sahibi1 yılPişman olucan bunu bil
Soran1 yılOlursam olurum zaten hep zamanında yapmak istediğimi yapmadığım için böyle oldu
Cevap sahibi1 yılBen erkek olduğum halde bunu bi kaç defa yaptım yalan konuşamam. Çok da isteyerel oldu. Ama sonucunda hep bi burukluk Hissettim. Tutki senin amacın çok daha başka.
Dicek bişey yok sen bilirsin
Soran1 yılBenım amacım ne
Cevap sahibi1 yılO sinirle had bildirip öc alıp bi nevi rahatlicaksın
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBen pişman olursun desemde sen kafaya koymuşsun bi kere ne diyeyim karar senin
Soran1 yılNiye olayım sonra unutucam
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin benimkisi tavsiye
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl👍🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılHe başkasıyla yapıp öcünü mü alacaksın başkasını mı ödüllendirrceksin
032 Yorumla
Soran1 yılUmrumda değil kimin ödüllendği üzüldüm gerçekten
Cevap sahibi1 yıl3 günle mi üzüldün
Soran1 yılHayır başkasıyle olup benınle de devam etmesine sinir oluyorum ya napsammm fikir ver
Cevap sahibi1 yılO zaman bitir yapma sen de niye sinir oluyorsun
Soran1 yılÖyle olacağımızı sandım ne bileyim ya
Cevap sahibi1 yılTamam da 3 günle bir insan bir insanı nasıl tanır. Siz yakınlaştınız mı
Soran1 yılya tanımasan bile hoslanırsın enerjileriniz uyusursa öyle sandım simdi sinir oluyorum. yakınlasmak sadece sexting
Cevap sahibi1 yılE sen benle de tanışsan hoşlanorsın o zaman. Üç günle kim kimden hoşlanacsk ya
Soran1 yılBen hoslaniyorymm
Cevap sahibi1 yılDemekkş hoşlanıyorsun. Sen bir kişiyle tek yapmak istiyorsun ama o bir şok kişiyle yapıyor
Soran1 yılÖyle zaten ne bileyim ya of napsam ki o benı sevmiyormus erkekliğine dokunmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılErkekliğine dokunmayı bırak bence. Yoluna bak. Neden sevmediğini söyledi mi. Fiziğin mi güzel değil
Soran1 yılHayır cok güzel kızım. bak normalde herkesi reddediyorsun hatta gözümle gördüm. Ama anlık libidiosuna mı yenildi bilmiyorum ben ondan hoslaniyorum sadece anlık istek demek istiyorum ama gururuma yediremiyorum. Benden cok joslandigini sevdiğini söylüyor bilemiyorum bugun her sey netlesicek
Cevap sahibi1 yılÇok hoşlanmıyor devamlı yeni birini arıyor. Sen de onlardan birisin aslında. Güzel de olsan geçicisin hep
Soran1 yılBiliyorum kendimi kontrol edemediğimden hep. neyse halledicem allahta onun brlasını versin
Soran1 yılBenden hoslanma ihtimali var mı
Cevap sahibi1 yılBence yok. Tatmin olmaya bakuyor fiziğini beğenmiş olabilir sadece eğer çok güzelse. Boyun kilon kaç
Soran1 yıl163 58
Soran1 yılOf hep böyle mallıklar yapıyorum
Cevap sahibi1 yılFizik hatların belirgin mi
Soran1 yılEvet ona nude attım
Soran1 yılKendi kaybetti zaten benım giibi bir kızı ruyasında görür artık
Cevap sahibi1 yılÖyle deme kendine. Hata yapmışsın ama hatanı anlamıyorsun sadece
Cevap sahibi1 yılHmm nudeyi mi beğenmedi ki sence
Soran1 yılAnlıyorum devam ediyorum bile bile bunları ilk defa yaşamıyorum bu benım icin kendimden kaçış yolu
Soran1 yılCok beğeendi. Beğenmese anlardım ilk defa yapmıyorum. Ama begendi gerçekten. Of o öyle karakteri kendini layık görmedi belki de
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılBeğendiyse demekki yaptığı bir çok kişi var ve sen bir tık geri planda kaldın
Cevap sahibi1 yılYazabilirsin
Soran1 yılHayır herkesi reddediyordu ben isteğine yenildiğini düsünüyroum belki de o kızın anlık isteği hosna gitri ya da serefisizin teki
Cevap sahibi1 yılBence herkesi reddeden biri değildi sana öyle gösterdi kendisini
Cevap sahibi1 yılSen değil misi yazdığım
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 1 kişiyle yaparim 2 inciye gerek duymam oda işinde baya iyi zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılsende baskasıyla yap bu nasıl mantık senle yaptı dıye ılla senlemı yapcak
00 Yorumla
1 yılİntikam boş iş
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenle yapan baskasiyla da yapar zaten
70 YorumlaGit başkasıyla ol fotoğraf çek ona at senle sexting onunla seks sen hayal edersin o yaşar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:) safım ya sanıyoki hep onlaydı:)
12 Yorumla
Soran1 yılSua
- 1 yıl
ne :)
Özendirme milleti
02 Yorumla
Soran1 yılNeye özendirmyirıum
1 yılNasıl öğrendin?
02 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım söyledi
Soran1 yılAma net değil bilmiyorum araştırıcam
1 yılErkekleri niye bu kadar ciddiye aliyonuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkasıyla sevişirken video at
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılsanki nikahlı kocan boş ver
00 Yorumla Sende durum nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSen de başkasıyla yaparak intikamını al
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O senin sevgilin değil yapmasi gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSende baskasini tercih et zevk almana bak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin için iyi birsey aslında bu yönün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaptın diye senin mi oldu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılsende başkasıyla yap ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kafayla daha çok sıkıntı yaşarsın
117 Yorumla
Soran1 yılSusss ya
Cevap sahibi1 yılAldata aldata farklı kişi oluyorsun
Soran1 yılBen aldatmiyorum
Cevap sahibi1 yılBaşka adamlarla yatmak aldatmak degilde nedir
Soran1 yılKimi aldatiyorum sevgilim falan yok
Cevap sahibi1 yılBaşkasıyla olma derken gelecekteki sevgilini aldatmışta olyirsun
Soran1 yılUmrumda değil gelecekteki kişi
Soran1 yılEskiden olsa evet olabilirdi ama kendimi bu dunya ya ait hissetmiyorum zaten
Cevap sahibi1 yılİste böyle yanlız kalirsin
Soran1 yılBaskasi gelir cok kisi var
Cevap sahibi1 yılErkekler kullandigi kızla evlenmez
Soran1 yılBqna ne evlenmek isteyen kim
Soran1 yılBrn evlenmek istemiyorum umrumda değil
Cevap sahibi1 yılÇok iyi
Soran1 yılHıhı cok iyi hayatımı ailem bastan yakmasaydı belki cok iyiii olurdu gerçekten
Cevap sahibi1 yılAilen neyaptiki
Soran1 yılÖnemi yok
Gizli Üye(36-45)1 yılSende başkasıyla yap mesajları ona gönder
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıcam canını en cok ne yakar
Cevap sahibi1 yılKızdırabilirsin😂
Soran1 yılNasıl
Cevap sahibi1 yılYa böyle şeyler yapmayı tasvip etmiyorum, ben karışmiim
Başkasıyla yaptığını nasıl öğrendin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende yap başkasıyla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbizimle yap işte :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkasiyla olmaya ne diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl öğrendin başkasıyla yaptığını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılbaşkasıyla ol :D çünkü bi pka yaramicak
00 Yorumla
1 yılBunu bilmiyor muydun sen zjnskdksmm
011 Yorumla
Soran1 yılNeyi
- 1 yıl
Senle yaptığıyla kalmaz senle yaptığı günler bile başkası ile yapıyordur o
- 1 yıl
Umarım foto atmamışsındır
Soran1 yılAttım
Soran1 yılUmrumda değil geçmiş şimdi sürünsün istiyorum
- 1 yıl
Ss almış olma ihtimali çok yüksek
- 1 yıl
Şimdi konuşuyor musunuz
Soran1 yılAlsın napayim bakar durur
Soran1 yılEvet fark ettirmedim
- 1 yıl
O zaman bir planım var
- 1 yıl
? orada mksn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTakma kafana ya
02 Yorumla
Soran1 yılOf ama neden anlamadım üzüldüm ya
- 1 yıl
Üzme kendini, boş ver
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ay hiç konuşma onla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılsanal sacmalamalar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvli miydiniz
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAynını yaparak
00 Yorumla
1 yılGerçekte tanıyor musun?
00 Yorumla
1 yılSenin kafanı sevim
00 Yorumla
1 yılBenimde yarıda kalmıştı
00 YorumlaKeyfine bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGörüntü mu
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sexting yaptığım çocuk başkasıyla da yapmış, nasıl intikam alırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler