Cinsel Yaşam Bir erkeğe ne dersek yavaş yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bir erkeğe ne dersek yavaş yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni seviyorsa acıyor bişe anlamıyorum soğuyorum dersen belki 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapmam bak dersen yavaşlar benim başıma geldi yapmıyorum dedi bende yavaş olacagima söz verip sözümde durdum😀 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir erkeğe bişi demene gerek yok... Tecrübeli bir erkek seni nasıl mutlu edecek ise öyle yapar zaten... 0 0 Yorumla
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yavaş demen yeterli olmalı ama dediğin halde yapmıyorsa sıkıntı. Bu iş iki tarafı da mutlu etmeli biri acı çekiyorsa sıkıntı 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Elinle yavaşlat yavaş yavaş yap bu çok güzel şu an de vs. Yani 0 0 Yorumla
Kayseri100DOLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Ayrıntı bilgi ver mesela yavaş yap daha çok ıslanır daha çok zevke gelirim gibi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben romantik biriyim sert sevmem dersin 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. milim milim hissetmek istiyorum seni de 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. yavaşla dersen yavaşlar :D 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bidaha yapmayacağını söylersen 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Canın mı yanıyor yaparken? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Uyar bence Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çüşşşşş de bence 0 0 Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Hakan yavaş 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yavas derken? 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yavaş mı seviyorsun 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yavaş dersen 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hakan yavaş 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçimde kal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hızlı de 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tam tersi olur bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Seni seviyorsa acıyor bişe anlamıyorum soğuyorum dersen belki
Yapmam bak dersen yavaşlar benim başıma geldi yapmıyorum dedi bende yavaş olacagima söz verip sözümde durdum😀
Bir erkeğe bişi demene gerek yok... Tecrübeli bir erkek seni nasıl mutlu edecek ise öyle yapar zaten...
Yavaş demen yeterli olmalı ama dediğin halde yapmıyorsa sıkıntı. Bu iş iki tarafı da mutlu etmeli biri acı çekiyorsa sıkıntı
Elinle yavaşlat yavaş yavaş yap bu çok güzel şu an de vs. Yani
Ayrıntı bilgi ver mesela yavaş yap daha çok ıslanır daha çok zevke gelirim gibi
Ben bağırta bağırta * seviyorum durmam asla
Sanırım senin ki fena
Ben romantik biriyim sert sevmem dersin
milim milim hissetmek istiyorum seni de
yavaşla dersen yavaşlar :D
Bidaha yapmayacağını söylersen
Ah dur daha sert dersen
Canın mı yanıyor yaparken?
Evet
Uyar bence