Zaten yılda bir iki görüşüyorsunuz o zaman birlikte oluyorsunuz mesela , ve nedense ilk yıllarda tutku daha yoğun mu oluyor? Arzu azaldiysa bir yerden sonra acaba bu kişinin hayatında başkası mı var demek oluyor? Ve kız güzel mesela arzulu fiziği de yüzü de güzel ve yabancı bir insan nasıl sıkılır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Uzaklık kimine göre güzel özlem, kimine göre zor. Sürekli olunca ki günümüzde çabuk insan soğuyor herşeyden.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bu kadar net.
Benim için niye öyle olmadı
Soru işaretleri oluşmaya başlamış bile
Yaşlar kaç ne zamandır birliktesiniz?
Ayrı düştük
Biterr aga zamanla
Sebebini sordum aslında
istediğini alınca azalır
zamanla azalır
seksting ile heyecan yaratılır
Bilmem sana sormak gerek
Yilda 2 kez yatmak yetmez baskasini arar
Evet başıma geldi
Merak ettim
Bitirdi
Uzak ilişki zor reis
Biliyorum da bana bilmediğim bir şey söyle 😀
Bilmiyorum ya eğer buluşma falan yoksa boşa kürek çekmek gibi geliyor artık
Adam izninde bile evinde oturuyor mesela hiç çaba sarfermiyor kızı görmek yanında olmak için ya da çok çalıştığını söylüyor
Yalandır, millet yurtdışından gelip görüyor dayanamıyor. Kimisi bir saatlik yolu gitmemek için bahaneler üretiyor. Ben de yurtdışından gidecektim yanına ama bi ilerleyiş göremedim bi kaç yalanını yakaladım öyle bitti. Zor geliyor gözüm yemiyor artık, en iyisi yanındakini sevmek.
Siz seviyor muydunuz
Bizim yaklaşık 7 saatlik yoldu
Seviyorduk günde 15-16 saat telde konuşurduk, sanki yan yana yaşıyor gibi 8 ay beraberdik.
Bizimde 7 sene toplam 2,5 sevgililik anlamıyorum her gün konuşurduk yani eksikliğimi hissetmiyor oluşu o kişinin
Boşa kürek çekiyorsunuz. 2 senede kaç kere buluştunuz? 7 saatlik yol çok olmasa gerek, hafta sonu sabah yola çıksa gelse, pazar geri dönse insan bi sevdiğiyle vakit geçirmek için can atmalı.
1,5 yıl iyiydi zaten kalanında başladı işte görüşmeler azaldı o zaman çalışmıyordu ama yeter mi ilk senede dört kez yanıma gelişi sonrasında ise bire düşüşler yani senede
Zaten her geldiğinde aklı otelde vakit geçirmeye gidiyordu
Beni ailesiyle tanıştırdı birde evlenmeyi düşündüğünü zannetmiştim bana öyle söyledi en azından yıllarca
Hevesi gitmiş anlaşılan artık alışkanlık olarak devam ediyor. Bi süre sonra böyle uzaktan olmuyor yapamayacağım ayrılalım diyecektir büyük ihtimalle
Yok yok biz çoktan ayrı düştük onunla 1 seneyi geçti bile kendisi dedi istemeye geleceğiz oralı olmadı yetmedi kırdı bilerek kötü şeyler söyledi sonunda yetti artık dedim bende bitsin sen bilirsin dedi tabi sonra acitasyon da yaptı ama yemedim oyununa gelmedim onun kararlıydım zaten doğru karar verdiğimden şimdi eminim içim huzurlu beni sevmeyen bir adamla ömür geçmezdi
Geçmez boş ver. Uzun mesafe ilişkisinde bir sene içinde buluşmalar olmalı, bir sene sonra artık birlikte yaşanmalı yoksa uzak mesafe olarak kalır bir sonuca ulaşmaz
Ayrıldıktan sonra takip etti aylarca beni kendi hesabı sonra fake yani Instagramda sonra kafasına göre bir engelledi bir geri kaldırdı ergen gibi duvar sözleri yazıyordu hesabında mağdur olan oymuş gibi ama adım atmiyordu sadece izlemek iki üç kez yazdı daha çok kırınca bu defaki yazdiklarina görüldü attım zoruna gitmiş engelledi yine mesajı geri çekti falan bilmiyorum çözemedim
orada mısınız?
Ayrıldınız mı yoksa şu an tamamen bağları kopardınız mı
Buradayım güzelim burada, tam da burada.
Tamamen kopardik ya ondan haber dahi almıyorum belki evlendi kimbilir ama hayatta olduğunu biliyorum
He tamam o zaman unut gitsin, yeni ayrıldınız sandım. En iyisi böyledir emin ol.
Artık çok eminim verilmiş sadakam varmış annemin duaları kurtarmıştır belki de
Az kalsin beni sevmeyen biriyle o nikah masasına oturacaktim
Hayırlısı buymuş de aynen bi daha yazarsa iletişime geçerse bence devam etme. Yanında olacak kişiyi bul
Nerde yazacak hiç ihtimal yok bence zaten engelledi yazmadiğim halde ve devam edecek kadar şuursuz değilim aşkından ölseydim bile oluru yok olamaz da o benim sadece nefretim onun yüzünden ölü gibiyim ona bu kadar inandığım için canım olduğum için
Atlatırsın umarım, ben de öyleydim ilk başlarda kendimi suçluyordum nasıl inandım diye ama sonra alıştım unuttum bi ders oldu. Her yerden sildim engelledim ulaşacak bi yeri yok zaten. Yalnızlığında boğulup ölmediyse.
Anladım bende numaramı değiştirdim ama Instagram hesabım aynı işte o engellediği için istese yine ulaşma ihtimali olur ama sanmıyorum inşallah olmaz içerikler çoktu silmeye kıyamadim hesabı
Ulaşırsa görmemezlikten gel, aynı şeyleri tekrar yaşama
Ölürüm de dönmem ona ben zaten ruhumu öldürdü o benim eskisi gibi değilim hayat dolu yani
Ölse bile birgün tek bir yaş israf etmem ona hissizim
Aynen öyle, beni tarif ettin. Bana arkadaşı ulaşmıştı güya merak ettiği için yazmış, baktım sürekli onun hakkında konuşuyor hani barışın iyiydiniz falan diye. Onuda engelledim.
aristokratim kiyamam sana ya 🥹
@celebface Aga beee seni görünce gözlerim doldu
soru sahibi sana da kiyamam bu arada, 2.5 senesinde sevgili olsaniz dahi sonucta 7 yillik bir tanisikliktan bahsediyoruz. sirf gormek icin tum geceyi otobuste gecirip, gunduz gorusup gece tekrar otobuse binip 24 saatten fazlasini uykusuz geciren erkekler tanıyorum. erkekler sevince her seyi yapiyorlar gercekten, bir erkek hicbir sey yapmiyorsa pek olasılık yok, sevmiyor. senin icin de hakkinda hayirlisini diliyorum, eminim hayat dolulugunu yeniden kazanacaksin, ilerde o kadar sevileceksin ve diyeceksin ki "oncekini ask sanmisim" 💞
Zor ya
Sen benim olsan dayanamam ayda bir
Birbirinizi tatmin etmeyi biraktiginizda biter