27 yaşımdayım. Daha önce hiç c*nsel birliktelik yaşamadım. Sevgilim bile olmadı. Ama şu ara yeni biriyle tanıştım. Yaşı benden küçük baya. Benden etkilendi ben de onun ilgisinden çok etkilendim. Çok uyumluyduk. Hatta ilk buluşmaya rağmen yakınlaşacaktık baya. Ona durumumu söyledim. İstersen yapalım dedi. İstiyorum aslında ama günah diye kafaya takıyorum. Mesela biri duysa yapmadığımı dalga geçer benimle. Ama evlenmeyi aşık olmayı beklemek kadar saçma bir şey yokmuş onu öğrendim bu hayattan acı ama gerçek. Ona bakılırsa kimseyle olmadan gideceğim bu dünyadan. Deneyimim olur iyi kötü diyorum. Sizce ne yapmalıyım yardım edin dostlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
şu an kendinden küçük biriyle berabersen ve yapalım diyosa dikkatli ol bence çünkü kaza kursunu gibi bisey olmasın emin olmalısın yeni tanıştığın biriyle yaparsan çok pişman olursun
11 Yorumla
Soran1 yılNe gibi şey olabilir mesels hamilelik vb. gibi mi diyorsun biraz açar mısın konuyu lütfen?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılFizyolojik olarak bakınca sana hak verip tecrübe edin derim
Ama iş günah boyutunda konusulacaksa ona karışmak istemem.
Değerler insanın psikolojisini derinden etkileyebilir. Günah pişmanlığı da zor bir durum
Yani iki ucu boklu degnek00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBekareti bacak arasında aramak kadar saçma bir zihniyet olamaz... Erkekler istediği her birlikteliği yaşayıp evlenirken bakire kız aramaları ruh hastalığıdır...
Hayatını yaşa...
Bu senin hayatın...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl27 yaşına kadar saklamışın muhittin abi... az daha dayan
210 Yorumla
Soran1 yılNe için kim için değecek biri için mi ki? Beni küçümseyecek biri için mi? Kim durmuştur ki bu zamana kadar erkek hiç sanmam. Duran varsa cnselliğe ilgili değildir veya diyorum acaba mağarada mı yaşamştır ne...
Soran1 yılBen istekli birini tercih ederdim evlenmek için de flört için de...
- 1 yıl
27 yaşına kadar neden bastırdın
Soran1 yılToplumsal ailesel üniversiteye uzağa gidememe durumu aşık olma korkusu bağlanma korkusu evlenmek istememek bir erkeği üzmekten korkmak bağlanmasından korkmak, toplum gözünde küçük düşme korkusu, dedikodudan korkma vs. Vs..
- 1 yıl
işsiz misin
Soran1 yılUzun zaman çalışamadım da ve de çok ailevi problemlerim oldu birileriylr tanışma fırsatım bilr olmadı. Mesela ben şu an birkaç kişiyle konuşuyorum ayrıca evlenirsem hayata öfkemle iyisini bulup ayrıladabilirim aldatadabilirim. Emin ol iyi kişilikli olmak bütün bünyeyi hayatı yıkıyor hayatın kaymasına sebep oluyor. Mutsuz oluyorsun ve kimse seni umursamıyor. Ben bunalım geçirdim şu an yaşamıyordum mesela. İyi kişiliğim bana sadece büyük bir yıkım ve acı getirdi başka da bir şey değil. Ha ben evlenirsem neden aldatırım neden başkadına gitme ihtimalim var neden olmasın ömrümün sonuna kadar mühürlenecek değilim ya ben insanım kadınım ben bu hayattan yeterince gına gelmiş sıkılan bunalan biriyim kendimden bile hatta yeri geliyor başkasından çok sıkılırım hatta aşırı sıkılırım ben napıcam ya
- 1 yıl
sen kendin mutlu değilsin
aile kurmak saçma değil mi
bu kafayla
Soran1 yılEvet mutlu değilim olamıyorum çocukluğumdaki gibi mutlu olamıyorum istesem de beceremez oldum sadece anlık güzel mutluluklarla idare ediyorum anlık derken şöyle belaltına çekme mesela ben gezmeye gittiğimde çok süslendiğimde insanların ilgili bakışlarını çok seviyorum bana ruhuma çok iyi geliyor ha bir de beni aşağılamak isteyen kötü bakan kıskanç gözler var bazı akrabalarım hatta çoğu onlar beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar onlardan çokça uzaklaştım bu da iyi geldi bana ama yalnızlaşmak çok kötü bir durum gerçekten hani sadece cnsel birlktelik için bile sevgilim olsblir gibi bir şry oldu yeterki brni sevsin sevmese bile seviyor gibi yapıp bana dokunsun diye düşünecek raddeye geldim ama ya brni severse peşimi bırakmazsa bana bağlanırsa diye de endişelerim var içimde çünkü ben de mesels çok ilgili sevgiyle huzurla yaklaşan biriyim sadecr birliktelik yaşamak için takılsak bile ona çok değerli oldğunu hissettiririm elini falan tutarım... Yaa yaa off benim bu kendimi bu kadar ruhsal bedensel ihmal edişimi ben nasıl toparlayacağım kardeşim ben ne yapacağım herkese koştum ailem dedim akrabam dedim beni istemediğim ilgi duymadığım insanlara yakıştırdılar bana baskı yaptılar beni alamadılar aşağıladılar kabul etmeyince ben küçümsediler beni çok kötü yalnız hissettirdilrr ben bunları hsk etmedim psikolojik tahribst yapıp yoluna bakan baktı ben boyle kaldım sıkıntılıyım baya ben of
- 1 yıl
elin oğluda sen gibi hasta
beklentin ço kyüksek insanlardan
Soran1 yılKıyamam ya of. Benim bekletimin yüksek olduğunu nereden çıkardın. Bir erkeğin samimi ilgi dolu bakan iki gözüne bakmak bile benim mutlu olmamo sağlıyor. Ben de samimi yaklaşabiliyorum. Keşke bu güzellikleri yakınlıkları samimilikleri daha öncelerden tatsaydım. Acaba o zamanlarda kendime hakim olamayıp çok mu sks yapardım ki?
Bence zevkine bak ama sadece cinsellik istiyorsan
15 Yorumla
Soran1 yılOfffff bilemedim anlık olabilir öpeblırım de bilmiyom
Soran1 yılRüya gibi hemde nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDirek cinsel birliktelik yaşarsan pişmanlık yaşayacaksın. Yüzeysel birşeyler yaşayabilirsin
110 Yorumla
Soran1 yılMesela söyle bakalım ne gibi bir pişmanlık yaşayacağım? Ben bunalım geçirdim bir süre uzun bir süre hem de. Ne için pişmanlık yaşayacağım? Ailem çevrem beni çok sıktı baskı yaptı ben bunları hak edecek ne yaptım? En ufak karaktersizlik etmedim kimseye, herkrdr koştum, herkesr vicfsnlı merhametli oldum peki ya kendimi ihmal edişim? Yanarım ona yanarım. Bir tek ona geçen boş sıkıntılı yalnız zamanlarıma yanarım. Kimse beni yargılayamaz. Ben bile kendimden canımdan bıkmışım ben umursamaz biri oldum artık ölsem kim ağlar anamdan başka?
- 1 yıl
İşte tam olarak bunlardan dolayı pişmanlık ve huzursuzluk yaşayacaksın. Yetiştirilme tarzından dolayı yanlış olduğunu düşündün hep. şu an her ne kadarda kimseyi ilgilendirmez desende rahat olmayacaksın ve doğru olan yanlışi yaptığın için huzursuz hissedeceksin kendini
Soran1 yılBunu aşmak için ne yapabilirim sence. Evet günah. Bir de olaya sadece dini yaklaşmıyorum. Kendimi bu kadar ruhsal bedensel ihmal edişime yanıyorum ben. Diğer herkese kızıyorum. Beni anlamadılar, anlamayacaklar da. Buna üzülüyorum. Doğru düzgün konuşacak insan da kalmamış. Neymiş psikoloğa gidecekmişim. Öyle değil işte o işler. Bozdular tabi ruh sağlığımı, başlarından savıyorlar beni.
- 1 yıl
Psikologlug bir şey değil bu. Hiçbirsey için geç değil. Kendince doğru gördüğün etik kuralları ve değerleri göz önüne alarak hayatını istediğin şekilde yaşamak senin elinde.
Soran1 yılGüzel söyledin. Hakkatn. De işte. Zaman acımıyor. Ruhen ve bedenen yalnız kaldım çok kendimi ihmal ettim. Edildim. Faturası ağır. El alem ne der demek ağır sonuçları olan bir durum. Kimseye rahatsızlık vermeden bir şeyler yaşanılır bence neden olmasın? Bir de evli nişanlı sevgilisi olandan uzak durduğum sürece, kim neden bana karışabilir ki?
- 1 yıl
Tercihler ve sınırlar tamamen senin elinde😉
Soran1 yılDoğru. İyi dedin. Güzel dedin gerçekten tatlısın sağol iyi ki dedinö
Soran1 yıl😊🙏😇
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Şansın bol olsun ☺️
Soran1 yılSağol Allah razı olsunnnn🙏🤲🤲🤲🤲🤲 senin de şansın bol olsuuunnnm😇😇😇🙏🤲
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk birleşmede içine boşalma olmasın da aman dikkat et
11 Yorumla
Soran1 yılPrezervatifsiz olmamalı hatta gerekirse üstüne ertesi gün hapı alıcam ahahahah. Yaparsak eğer. Ayy bir de bir çılgınlık yapıp beni bilerek hamile bırakmak ister mi ki... sence? Hani çok ilgili biriyim yaşça büyük olsam da bir de duygusallık gelişiyor aramızda ve yoğun ilgisi var bana. Bakire olduğumu da biliyor. 🤭
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. emin olmadan yapma derim sonrası güvendiğin istediğin kişiyle olur ister evlenmeden ister evlendikten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkini çoluk çocuğamı vericen ablası millete güldürtme kendini 😂😂
13 Yorumla
Soran1 yılKim bilecek. Milleti umursayan da kimmiş bir kere? Ben var ya ablası. Ben ağır bunalım geçirdim biliyon mu sen. Şu an hayatta değildim aslında bunları burada yazmıyor olacaktım.😊😊😊 Ben aile baskısı çevre akraba baskısı görmüş bir insanım ben. Ben bunları geçtim, de herkese merhametle vicdanla koştum bana misin demedilrr. Aşağıladılar, hor gördüler, ruh sağlığımı bozdular, kötülükler gördüm, iyi niyetim hep suisyimal edildi, kime dost diye sarıldıysam hançerler yedim sırtımdan, nu hayatı öğrendim biraz ama öğreneceğim diye canım çıkıyordu az kalsın. Herkese iyi gelmeye iyi olmaya aramı da iyi tutmaya çalıştım. Ben var ya özel hayatıma bakamadım bile. O kötü gözleri var ya o milletin, kör olasıcalar ahh ki ahh. Hep üzerimde o kötü gözler kötü bir şey bulsmasalar da çamur atmaya çalışmak en sevdikleri onların. Kimsenin umurunda değilim şu an mesela. Ölsem bi anam ağlar gerisi bommboş inan kardeşim var ya. Ben kendimi ruhumu bedenimi öyle ihmal etmişim ki. O kadar yalnızlaşmışım yapayalnız kalmışım ki. Yaşadıgım ağır ailevi çevresel problemlerden dolayı işe bile giremedim bırak flörtü, sevgiliyi eşi benim normal arkadaşım bile olmadı. Hep içime attım, yani içime atmak zorunda kaldım mecburen. Anlayan da olmayınca. Akrabalar zaten akrep akrepp. Beni ailem de çok ihmal ettiler. Baskı yapayım derken çok ihmal edildim. Onca şeyin içinde kendimi kaybettim. Bulamadım. Bildiğin kaybettim. Ağır depresyon ve bunalım geçirdim sokakta yürürken dizlerimin bağı çözüle çözüle ağlaya ağlaya yürüdüm geçenlerde bile ben. Kimselere de güvenemez oldum. Yakınlarım böyle olunca ben daha çaresiz hissettim her geçen gün. Kime sığındıysam daha beter darbe yedim. Kafamda aşırı derecede i*tihara yönelik düşüncelerimi bastırmakta güçlük çektim. Kitap da okurum severim ama bir boşlukta buldum kendimi ağır duygusal boşluk. Bir yakınımı bu yıl içerisinde kaybettim bunlara ek olarak.
Soran1 yılBen bu düşüncelerimi bastıramayınca komşuma gittim gecenin bilmem kaçında, kapısına gidip dedim ben iyi değilim biraz vaktini alacağım ama müsait misin dedim, vicdanlı insan sağolsun beni kabul etti erken uyuyan birisi halbuki. Bana çok acıdı çok.
Soran1 yılBu arada. O çoluk çocuk dediğinden çok şey öğrendim. Benden daha çok şey yaşamış görmüş geçirmiş birisi. Saygım var ona laf ettirmem de asla. Lütfen sen de saygılı ol bak bana ol demiyorum ona karşı saygılı ol lütfen olur mu.😔🙏🙏🙏🙏🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılver gitsin zaten anca bu işe yararsın sen ve senin gibiler. ama diğerleriyle evleniriz
12 Yorumla
Soran1 yılNe demek şimdi bu? Nasıl yani? Evlendiğin karın senden iğrenip dönüp arkasını uyuyunca anlarsın. Sonra neden aldatıyorum neden aldatılıyorum... Kavga ayrılık boşanma... Sen benim neler yaşadığımı nasıl baskıcı bir ortamda büyüdüğümü bilmiyorsun ki mesela... Birileriyle tanışma fırsatım bile olmadı kaderim buymuş. İstediğim halde açılamadım. Sosyalleşemedim çünkü çok sorunlarım vardı ailevi. Bırak sevgiliyi eşi flörtü, arkadaş bile edinemedim. Ne yapayım öleyim mi diyorum? Bari hayattan 3 kuruşluk bi zevk alayım diyorum o da büyük bir günah. Biriyle evlenirsem de aldatabilirim o da şöyle, kimseleri tanıma fırsatım olmadı ki , iyisini bulursam ayrılır diğerine gidebilir im neden yapmayayım. Kişilik de kişilik. Çok da 5 para etmiyor mutsuz oluyorsun kimse de seni umursamıyor bu dünyada.
Cevap sahibi1 yılçok dolmuşsun yanlış yerden patlamışsın. ailen haksız, yanlış, kötü ve düşüncesizler okey ama sen apayrı yere kusmuşsun. ailen bu diye sen ne karar aldın verecem gitsin. biz yaşamadık mı sanıyosun bunları yaşadık. fazlasıyla bir kızlar yaşamıyor emin ol. erkeklerinde kısıtlanan askeri disiplinle yetiştirilenleri var. senelerce ailemle kaldım baktım olmadı evden ayrıldım sokaklarda bile kaldım ama okudum kazandım memur oldum iş kurdum iki iş yaptım evimi arabamı aldım inşallah hayırlı bir kısmet çıkarsa evleniriz diyoruz talip yok mu emin ol çok fazla elhamdülillah elim yüzüm düzgün delikanlı gencim ama helal süt emmiş yok diye evlenmiyorum boş ver kalsın diyorum. şimdi dersin ki karşına o kadar fırsat çıktı gerçekten yapmadın mı evet yapmadım bu sosyal medyadaki herkes yapıyor diye bizde mi yapcaz. ben 3 kız abisiyim ne zaman bir kzıla konuşsam gözümün onüne kardeşlerim gelir kıyamam onlara elalemin kızına zarar vermiyorum üzmüyorum kirletmiyorum yarın obürgün karımın kızımın kardeşimin başına gelmesin diye. dinimizede bağlıyı namazımızda niyazımızdayızda. yani annem babam canavar diye allaha dinime küsmedim insanlara ya da kenime zarar vermedim kendimi değiştirdim evimi değiştidim doğru olanı yaptım. sen bunca şeyin üzerine birde kendine zarar versen emin ol artık elinde kendine saygı duyacağın bişey kalmaz. şimdi istediğini yap. seçimde senin hayatta senin çocuk değilsin
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşındasın ki neden bekledin bu zamana kadar
11 Yorumla
Soran1 yılUzak üni kazanmadım kazandıysam da istediğim bölüm olmadıgı için tercih edip gitmedim. Evde ailemle yaşadım. Bu zaman diliminde ağır ailevi çevresel problemler yaşadım. Baskı. Bunalım. Ağır depresyon. İşe giremedim ailwm izin vermedi. Evde de yaşayamaz hale geldim. Birkaç kişiyle evlilik amaclı tanımamı istediler çok ısrar ettiler saç baş bi kere kavfa, ettik ama onlar benim saçımı yolmadı ben kendi saçlarımı kopardım sinir krizinden.
Gizli Üye(25-29)1 yılNe sacma dusunceler.. cocuk demis istersen yapalim.. Allahim bu nesil nereye gidiyor belli degil.
122 Yorumla
Soran1 yılKardeşim ben ağır bunalım geçirdim umurumda olabilir mi sadece biraz çıktım bu kötü durumdan biraz da olsa güzel şeyler yaşamalıyım yıllarca etik oldum da ne oldu diye sorsana bana? Kişilikli karakterli oldum da ne oldu hele? Vicdanlı merhametli herkese koştumda ne oldu? Ne mi... Anlatsam ağlarsın bana acırsın...
Cevap sahibi1 yılValla insanlar neler yasiyor bir bilsen.. herkesin derdi kendine özgü. En kötü sen degilsin merak etme. Az biraz düzelmis halin ona buna verecek hal ise.. sen kendi haline kendin üzülsen iyi edersin.
Soran1 yılOna, buna demene gerek yokç sevgili plur severim o çocuğu severek yaparım neden pişman olayımbana iyi gelecek bir şey için?
Cevap sahibi1 yılTamam bu akilla devam et kullanilip atildiginda da aglar durursun yine bunalima gelince bize sorma da
Soran1 yılOna, buna demene gerek yokç sevgili plur severim o çocuğu severek yaparım neden pişman olayımbana iyi gelecek bir şey için? Daha, ne kadar bunalıma gireceğin geçende az klsn inthr edecektim komşuya sığındm halime ağladı acıdı bana
Cevap sahibi1 yılSen ver de ondan da darbe yiyince baska da kimse seni istemeyince o zaman dünya kac bucak gör
Soran1 yılNasıl bir darbe yiyeceğim ve nedem beni kimse istemesin. Şimdiye kadar kendimi tuttum da ne oldu söylesene orası yapmaktan aşınmış bir kadından ne farkım kaldı ki onlar bile hevesle nelerle evleniyorlar çocukları da oluyo bi görsen zaten evlenenlerin çoğu önceden yapanlar alışıyolar ki şeysiz yapmadan da duramıyorlsr çpcuk için evleniliyo genelde zateb canım
Cevap sahibi1 yılSen nasil bi kafadasin kardesim evliyim barkliyim bu zihniyete girmedim senin gözün dönmüs allah akil fikir versin
Soran1 yılSen evli barklı olduğun için bu kafada değilsin sağlam bir aile baskısı göreydin bir de en istemediğin iğ rendiğin tiplerle tanışman çay içmen istenseydi... Ailenle kavgada kriz geçirip kendi saçlarını koparsaydın çileden çıksaydın kendini yerden yere vursaydın... Yılların boşuna ruhen bedenen yalnız geçseydi... Böyle der miydin acaba bakalım...😔
Cevap sahibi1 yılKardesim ailene dayanamiyorsun elin adami hic acimaz. Psikolojin bozuk doktora gozukmeni tavsiye ederim iyi gelir.
Soran1 yılAcımayıp ne yapar en fazla bnmle ilişkye girmekten başka ne yapabilir farklı ileri derecede şeyler mi ister benden? Acımaz yapar mı diyorsun?
Cevap sahibi1 yılKardesim sevgilin olmadan bir seyler hissetmekten verecek kadar ne yasadin
Cevap sahibi1 yılSen baya abazasin ailen seni iyi ki kisitlamis bence yoksa yol gecen hani olurmussun yorumlarina bir kadin olarak cok üzülüyorum
Soran1 yılHayır. Eskiden mesela 20 yaşımda olsam düzgün bir ilişki kuracaktım. Ben böyle biri değildim. Aşırı derecede ihmal edildim. Kısıtlandım. Baskılandım. Sevdiğim aşık olduğum biri oldu o da beni seviyordu ama aşırı problemli ailem yüzünden ona aşık olduğym evlenmeyi bile düşündüğüm ciddi düşündüğüm halde ona duygularımı açamadım. Olmadı böyle bir şey.
Soran1 yılŞimdi de hayatın bana yaşattıklarının acısı ağır geliyor. Karakterli doğru düzgün olmamın hep kötğ tarafını gördüm iyi tarafı olmadı kazıklandım, zarar gördüm, acı çektim, cinnetler geçirdim, aşırı in t har düşğnceleri ve ani kendimi tutmamla Allahın koruması falan... Ağır bir süreç sadece. Çok ağır bir süreç.
Cevap sahibi1 yılYalnızca kendini demoralize ediyorsun baska yaptigin hicbir sey yok. Ailen sana yasanmamis genclik verebilir ama daha 27 yasindasin yeniden sevip sevilebilirsin. Okumak icin bile gec degil. Sadece kendi kendine kilif uyduruyosun. Dediklerim hala gecerli sevmek ve sevilmek cok guzel bir duygu, bu yalniz cinsellik ile olmaz. En baska bu ile oluyorsa zaten bu sevgi degildir. Sen bosluktasin ve her seyden umidini kesmissin hatta kendi degerinden bile. Aci gercek ki sevilmek degil gencecik yasinda f*ck ariyorsun kendine. Oysa sevgi cok kutsal bir duygu.
Soran1 yılBeni şu zamana kadar, bak diyeyim sana o kadar insanın içinde en iyisi anlayan sen çıktın ciddiyim hem de. Ya biraz konuşalımmı ya😔🙏🙏🙏 eklsem olur mu?
Soran1 yılÇok güzel söylemişsin iyi demişsin o kadar haklısın ki, öyle netsin ki ben ne diyeceğimi bilemedim biraz konuşabilir miyiz ozledn?
Cevap sahibi1 yılMesaj kutumu açayım
Soran1 yılBirde, görünmğyorsun gizliden çıkman, lazım iki dklığına
Cevap sahibi1 yılCiktim
Soran1 yılTamam gzleneblrsın tşkkrlerr🙏🙏🙏
Bence yap simdi kızlar 18 olmadan yapiyo sen gec kaldin bile kime neyi sakliycaksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIyi kotu yasadiginda senden ve senin beklediklerinin nekadar karşilanmasiyla alakli bir durum
10 Yorumla
1 yılYani yaptıktan sonrasındaki yaşayacağım pişmanlık ilerideki hayatına çok fena bir şekilde yansıyacağını temin ederim sana
15 Yorumla- 1 yıl
Ha bir de şurası var senden küçük biriyle yapacaksın ne kadar hayata tecrübeli bu konularda hani tecrübesiz biriyle yapıp da hayatının son pişmanlığını yaşamanın da tavsiye etmem tabii ki
Soran1 yılAnlat mesela neler olabilir ve ne gibi bir pişmanlık yaşayacağım ileriki hayatımda mesela? Ben yaşayamadığım için daha çok pişmanım hayatımda. Yaşım 27 27. Bomboş bir hayatım var. Ruhen fiziken yapayalnızdım in ti hsr ediyordym az kalsın. Bırak tüm faydalı etik şeyler uzakta kalsınö el alem uzakta kalsın. Ne olur en fazla? O zaman kadar int*har etmezsem ileride evlenecrğim kocam daha önce yatmışsın mı der. Ulan u lan desin. Kaç yaşına geldim. Hayat bana onla bunla tanışma ruhen fiziken gizli gizli de olsa tatmin olma şansımı bana vermedi. Hayat bana neler vadetti ki benden daha da aldı. zamanımı ruhumu.
- 1 yıl
Ya o konuda tabii ki bir şey diyemem vallahi ben de aynı konudan muzdaribim Ben de çok affedersin ama bir bayanın ilki olamadım hiçbir zaman ama şunu canı gönülden söyleyebilirim ki gerçekten bir bayanın ilki olmayı isterdim
- 1 yıl
Bu da benim hayata dair pişmanlığımdır başaramadığımdır
- 1 yıl
Pişmanlıktan kastım hani iki gün sonra biriyle atıyorum şu anki yapmayı düşündüğün insanla ciddi bir şeyler yaşamadın hani evlilik olmadı iki gün sonra başkasıyla evlilik yoluna çıktığında bu kişi hani bakir olmadığını öğrendiği zaman ters davranabilir diye dedim hani pişmanlık olmalısın diye
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senden baya küçük biriyle ilişkiye girmene biz mi karar verelim?
06 Yorumla
Soran1 yılKarar ver demedim yahu, fikir versenee.🤭
Soran1 yılÇok güzel söyledin can kardeşim ellerin bal toplasın çok iyi geldin kısa ve öz güzel şey söyledin bana olan desteğin için çok teşekkürler😇😇😇🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😇😇😇😊😊😊😊😊✨💖
Soran1 yılTabiki de iyi geldi böyle zamanlarda en ufak bir desteği bile es geçemem çok iyi geldin elbette Allah senden de razı olsunnnn🙏🙏🙏😇😇🤲🤲🤲🤲
Gizli Üye(36-45)1 yılYapmak güzel bıde evlenince yapayım diyorsun ikisrada biderede kaldık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGünah olmasını neden atladın? Kaldı ki günah değil haram. Ve hiç yapmamış eşini bekleyen tonla insan var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılBence en iyisi bi konus ben de ilk baslarda hic sevmezdim sonra önce anonim konuşmaya başladım sonra bir şeyler yaşadım istersen biraz dertlesiriz
10 Yorumla Gençlik yıllarım geldi aklıma aynı şey
14 Yorumla
Soran1 yılGençlik yılların derken? Sen dede mi oldun hayırdır kardeşim bu yaşta. Her yaşın bir güzelliği var eskiyi özlemez miyiz gençliği boş ver bu arada. En güzel yıllar çocukluk yıllarıydı. En mutlu en dertsiz tasasız...
Soran1 yılAynen kardeş. Öyle. Bakalım ya. Olur gider her şey ben ayağa kalktıkça inşallah.
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinden küçük biriyle olma derim şahsi fikrim
21 Yorumla
Soran1 yılYıllarca bunalımdaydım. Mesels şu an yoktum. Ağır depresyon artı sinir krizleri. Ailevi baskı akrabadan baskı. Evlenenemedim uzalta da okuyamadım. İş bulup giremedim ailem izin vermedi. İstediklrti biriule evlendirmek için dokuz takla attılar saç başımı yoldular halen imandan dinden çıkmadım. Yoldan çıkmadım. Kendimi ve onlsrı ödrmedim. Şükür be gülüm. Eee sen söyle bakalım şimdi bana, neden böylr bir fikrin var neden kendimden küçük biriyle olmayayım? ben küçük enerjik genç seviyorum? Hem ablalık anaçlık vsr bende aşırı ilgilenmeyi de seviyorum moral vermeyi yol göstermeyi. He snsellikse de yaşarım neden yaşamayayım işte onu söyler misin bana balımm?
Gizli Üye(30-35)1 yılBunla olmazsa ilerde sorun yaşarsın ama
19 Yorumla
Soran1 yılMesela bitanem, anlat ne gibi sorunlar yaşayabilir im? Bağlanmasından korkuyorum. Bir de çok sevecen ilgili biriyim anaç biriyim çok.
Cevap sahibi1 yılBitanem değil de arkadaşım de. Bekaret senin için sorun mu? Değilse bile ilerde hayatına girecek insan için olabilir. Cinsellik bazı duyguları olduğundan farklı yansıtır bunu da yaşamayın
Cevap sahibi1 yılKi günah boyutu da var nasıl yaşıyorsun bilmiyorum da
Soran1 yılArkadaşım, cinsellik duyguları nasıl farklı yansıtır? Neyi ne olarak yansıtır mesela yansıtabilir?
Cevap sahibi1 yılAnın çekiciliği ile birşeyler yaşanabilir duygular kabarık gibi sonra haz geçince geri adım atmaya çalışmalar daha kötü eder genelde
Soran1 yılAnladım. Anladım. Doğru dedin. Doğru ve gayet anlamlı mantıklı düşünüyorsun. İlgi çekici güzel düşüncelerin var.
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim de mesajdaki inceliği yakalayan en az yazan kadar zekidir. Doğru olanı seçeceğinden şüphem yok
Soran1 yılTatlım çok güzel yazmışsın çok teşekkürler çok tatlısın gerçekten canımmmmm🥰🙏😇
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin durumun ne bakire değilmisin yani
116 Yorumla
Soran1 yılBakireyim zaten
Cevap sahibi1 yılYatmayı nasıl kabul ediyosun bu kafar rahat şaşırdım
Soran1 yılKabul etmedim daha. O konuyu rahatça konuşabilşyoruz sadece ve iyi gelen tarafı onunla her şeyi konuşabilmemtamam mı sen hayatında kaç kişiyle böyle rahat konuştun?
Cevap sahibi1 yılBir kişiyle konuştum o da bakireydi aynısı oldu konu geçti yapalım diyince bende bu kadar kolay olmamalı demiştim bi soğukluk olmuştu
Soran1 yılBen kabul etmedim hemen sadece ruhsal anlamda bana iyi geldi sıcak davranması tamam mı ve brni beğenmesi onun yanında çok rahat ve tasasız hissettmem
Cevap sahibi1 yılBasitce koynuna girme derim ben tabsiye farklo gözüküyo
Soran1 yılVe cnsel ilişki isteniyorum pişman olucam sonra dedim o da elleyelm mi o zaman fşn dedi ses etmedim ben de isterim aslında hiç böyle bir şeyler yaşamadım ki... Yazık halime kimseleri de umursamıyoeum artık nasıl mutluysam öyle yaşayacağım kötü yola düşmek istemiyorum allah düşürmesin maddi olarak düşkün değilim şükür ler olsun
Cevap sahibi1 yılYüzeysel yaşa ne yapacaksan bari ciddi bak kafaya takmıştım ben bu benle birlikte olsa bir sınırı kalmıcak falan diye aklıma geliyodı saçma belki ama işte dürtü
Soran1 yılErkekler in dürtüselliği olmasa zaten bu kadar ilişki yaşayan olmaz hatta canım biliyor musun evlilik diye bir şey bile olmazdı belki...😊
Cevap sahibi1 yılKadınlarda pek isteksizmiş gibi konuşmuşsun 😅
Soran1 yılKadınlar sizden etkileniyor işte. Evet kadınlar ın istekli olması sizlere heyecan duyması da bunu etkiler. Mesela ben istekliyim baya. Kendimi ihmal edişimi de dahil edersem. Dullar gibi hissediyorum ahahahah.😊
Cevap sahibi1 yılBende istekli biriyim ama bazen aklımda yokken kadınlar sağolsun bi şeyler cereyan ettiriveriyor onlar için hiç zor olmuyo 😃
Soran1 yılDiyorsun. Hımmm. Seni heyecanlandırıyorlar mı yoksa.
Cevap sahibi1 yılKıvılcım yetiyo tabiki sana erkek nası etki ediyosa aynısı işte
Soran1 yılTatlı kuvvetli bir çekim var aramızda çok kuvvetli kıvılcım var ama ruhum çok tatmin oluyo onunla çünkü hiç kimseyle olmadığım kadar rahat konuşabiliyorum tereddüt bile etmeden içten bir şekilde düşünsene. 40 yıl tanısam birini böyle konuşmam asla. mesela.
Cevap sahibi1 yılÇok iyi ya bende isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. eğer deneyim olarak düşünüyorsan durma yap gitsin
10 Yorumla
1 yılÇok kasma hayat bu bugün varız yarın yokuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olgun biri ile takıl tecrübe önemli
10 Yorumla
1 yılHm peki yaşlar kaç
16 Yorumla
Soran1 yılBen 27 o 20
- 1 yıl
Yas olarak olgun mu duruyor onun vücudu? Bide isteklimisin cok
Soran1 yılÇok olgun vucutluyu ne yapayım sevmem öyle gayet yaşında duruyor çocuk değil ya, bu
Soran1 yılİstekliyim o zaten dünden razı ama napıcam bilemedim
- 1 yıl
Detaylı konuşabiliriz istersen eğer uygunsa istek atbana.. bide birkaç gunde hemen hevesi bitermi çocuğun?
Soran1 yılBilmiyorum çok istiyor beni teli açmayınca neler neler diyor bana aşık oluyor bu of
Gizli Üye(25-29)1 yılO kaç yaşında ki
15 Yorumla
Soran1 yıl20 yasında canım o
Cevap sahibi1 yılYaşındaki biri sana ne zevki verecek ki
Soran1 yılKonuşmak bile zevk veriyor onunla. 😊 sen ne diyon.
Cevap sahibi1 yılSexting mi yapiyosunuz
Soran1 yılOnun gibi bir şey ama onu yapmasına izin vermiyorum. Yaşım da büyük ya ondan. Benden kardeş olmaz snaa dedi. Hem bir de bende biraz duygusallok anaçlık fazlaö ilgilenmeyi çok seviyorum böyle yoğun bir şekilde. Bir şryler yaparsam hissetmeden asla olmaz. Ama aramızda erkek kadın çekimi var da zaten yoğun bir şekilde.
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun aslında
02 Yorumla
Soran1 yılSana göre doğrusunu biraz açıklar mısın ben de faydalanayım fikirlerinden...
Nerde yasiyorsun
14 Yorumla
Soran1 yılNapacqn. boş ver. Tc de işte
Soran1 yılAhahahhahahahaaa koptum be
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasınki
00 Yorumla
1 yılKendını dinle
02 Yorumla
Soran1 yılKendim bin parça. Seni dinlesem? Konuş anlat fikir verr?
- 1 yıl
Yaz fikir vereyim
1 yılKac yasi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem