Cinsel Yaşam Sevgilimden daha istekliyim, ilişki böyle devam eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Böyle devam eder mi ilişki Sevgilimden daha istekliyim, ilişki böyle devam eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Yigit2468 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bu durumu her zaman şöyle yorumluyorum. Erkek eşini veya kadın eşini mutlu edemiyorsa, yetemilorsa mutlaka eden birisi çıkar 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Birlikte iken yetebilyorsa kurtarır ama orada da yetmiyorsa sıkıntı 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Uyumsuzluk yaratmiyorsa sıkıntı yok ama yaratiyorsa problem olur sizin için 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. istekli derken?Azdınız mı?Bir veterinere gitseniz iyi olur 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Etmez.. Sana ayak uyduran senin gibi istekli birisi lazim sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ediyor hocam✓ Yapacak bir şey yok. Kaderin kötü bir cilvesi ne diyelim dkdjhf 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tatmin olunduğu sürece devam eder 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Devam edersen teslim olmak zorunda kalirsin 1 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Seni doyurabiliyor mu önemli olan o 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eder sana bagli 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Etmez bence istekli bul 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizede nasip olur mu 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. seni gerçek anlamda mutlu etse bu kadar olmaz :) 0 0 Yorumla
dertli_insan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl kimin ne kadar yüksek olduğunun ne önemi var 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nekadar istekli mesela 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Eder eder bişey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tamam biraz da sen * 3 15 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Biraz da o ne? :D Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl HHeee o gelmemiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher anaaaa yorumum silmis Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Aynen o kısım gitmiş sansürlemiş site :D O yüzden sodum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher ban yicem sıkık soku sorular yüzüne Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ahahah yemezsin ya. Bana sabahtan beri bir troll sövüyor bir şey olmuor Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Sen misin yoksa o bana söven Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher hayır asko Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Sana kim neden şikayet versin kıxz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher bilmiyorum askom yaaa Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Kimsin sen :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher tanımaxsın asssskom Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl TAnısırız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher bbb Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl ccccc Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilinin hoşuna gider bence 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Doymayabilirsin. 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Edemez 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Edeeer 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etmez aldatırsın 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedi bana ya 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne guzel işte 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Nekadar daha 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sorun olmaz 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Etmez sanirim 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Maalesef etmez 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Etmez ya birini bul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben bu durumu her zaman şöyle yorumluyorum. Erkek eşini veya kadın eşini mutlu edemiyorsa, yetemilorsa mutlaka eden birisi çıkar
Birlikte iken yetebilyorsa kurtarır ama orada da yetmiyorsa sıkıntı
Uyumsuzluk yaratmiyorsa sıkıntı yok ama yaratiyorsa problem olur sizin için
istekli derken?
Azdınız mı?
Bir veterinere gitseniz iyi olur
Etmez.. Sana ayak uyduran senin gibi istekli birisi lazim sana
Ediyor hocam✓ Yapacak bir şey yok. Kaderin kötü bir cilvesi ne diyelim dkdjhf
Yanı sen ıstedıkce olursa seks yaparsa sorun olmaz tabıkıı
Birçoğumuz öyleyiz
Benden degilsindir
Tatmin olunduğu sürece devam eder
Devam edersen teslim olmak zorunda kalirsin
Seni doyurabiliyor mu önemli olan o
Bir şeyler yaşanıyor o zaman
Eder sana bagli
Etmez bence istekli bul
Bizede nasip olur mu
Takmayla sen onu becer o zaman 😅
seni gerçek anlamda mutlu etse bu kadar olmaz :)
Evet devam eder. Çok ateşli güzel olur
kimin ne kadar yüksek olduğunun ne önemi var
Nekadar istekli mesela
Etmez bu yüzden boşandım çünkü
Eder eder bişey olmaz
Tamam biraz da sen *
Biraz da o ne? :D
HHeee o gelmemiş
@SpaceLoverTeacher anaaaa yorumum silmis
Aynen o kısım gitmiş sansürlemiş site :D O yüzden sodum
@SpaceLoverTeacher ban yicem sıkık soku sorular yüzüne
Ahahah yemezsin ya. Bana sabahtan beri bir troll sövüyor bir şey olmuor