Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Aseksüelsin. Evlenmeden önce de istemediğini belirtmişsin. Kocan haksız. Bence çift terapisini bir deneyin. O da olmuyorsa boşanmaktan başka bir çare yok gibi.
03 Yorumla
Soran1 yılYorumlarda beni suçluyorlar :)
Soran1 yılİstemiyorum inan terapi görmek ben boylr mutluyum üstümde baskı hissediyorum rahatsız ediyor huzusurz ediyor beni
- 1 yıl
Evlemeden önce söylemeseydin haksız olurdun da söylemişsin, dolayısıyla o haksız. Terapiye kocanın seni anlayabilmesi için git. Yine de anlayamıyorsa ya da anladığı halde devam ettirmek istemiyorsa boşanmaktan başka bir çare yok. Senin yok ama onun cinsel isteği var ve bunu bit şekilde doyurması lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evlendiysen sana her istediğini yapabilir onlara göre
12 Yorumla
Soran1 yılBen istemiyorum zorla güzellik olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne saçmalıyorsun? İnsan sevdiği insan ile her şeyi yaşamak ister... Bence tedavi olmalısın...
03 Yorumla
Soran1 yılTedavi olacak bir sorunum yok bu durumdan memnunum, memnunsam niye tedavi olayım ben böyle mutluyum.🙂
Soran1 yılBenim suçum ne ben onu baştan uyardım zaten
Sen niye evlendin ya? Bundan haberin yok muydu ahahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocukta mı istemiyorsun? Anne olmak da mı istemiyorsun?
057 Yorumla
Soran1 yılEvet. Ben zaten evlenmek istemedim o sevdi beni görücü usulü bu ben her zaman evliliğe karşıydım zorla evlendirildim bana dediler ki geçer dediler olur boyle dediler
Cevap sahibi1 yılYaptınız mı hiç o da mı yok
Soran1 yılDenedik sevmedim.
Soran1 yılZaten istemeyerek oldu zorla güzellik olur mu? Olmaz.
Cevap sahibi1 yılDenedik ne? Oldu mu olmadı mı tam anlamıyla
Soran1 yılOlmadı asla zevk verici bile değildi iskence gibi geldi bana
Soran1 yılartık patlayacam az kaldı
Cevap sahibi1 yılNormal böyle hissetmen. Anormal değilsin yani. Sevmediğin adamın dokunuşu mideni bulandırır manevi olarak o ayrı. Ama sevdiğin adam da olsa hatta istesende başta acı çekersin. Bu normal bir şey. Ki daha ilişki yaşamamışsın bile.
Soran1 yılSevdiğim adamla bile yapmam ben asla kimseyi arzulamam ben istemiyorum yani benden olmaz ben beceremem yapamam bana göre değil. Bir insanın içinde olur ama yok yani hislerim yok benim. Ben seksi çocuk yaşta öğrendim ama asla özenmedim asla ilgimi çekmedi bu kadar basit ve açık…
Cevap sahibi1 yılSevmemişsin ki kimseyi nerden bileceksin isteyip istemeyeceğini. Seksi de bilmiyorsun sen. Küçük bi çocuk gibi istemiyorum diyorsun sadece. Neyi sevip sevmediğini yaşamadan bilemezsin. O şartlara sahip değilsin. Seni tanımıyorum küçükken mi bsey oldu travman mı var çok baskıyla mı büyüdün cehalette olan bi ailen mi vardı bilmiyorum ama yorumlara da baktım sende inat var en belirgin durum bu. Vajinismus olduğunu sanmıyorum. Bu şekilde mutsuz olacaksın sonuç olarak. Umarım bu zorlukları aşarsın zamanla.
Soran1 yılPrnoyu erken yaşta öğrendim çok şey biliyorum merak etme.
Soran1 yılBen kendi başıma daha mutluydum. Ben mastürbasyon seviyorum ilişki sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılSöylediğim şeyi anlamıyorsun bile. Penisin vajinaya girdiğini bilmiyorsun demiyorum sana. Boşalmayı bilmiyorsun penisin vajinaya girdiğinde ne hissettirdiğini bilmiyorsun ıslanmak sızlamak nr onu bilmiyorsun. p*rno gerçek değil ki. Reel hayatla bi alakası yok. Aslında çok bilgisizsin. Kendini vücudunu tanımıyorsun. O yüzden isteyip istemeyeceğini de bilemezsin.
Soran1 yılBen bilmiyorum bu bir gerçek ama istemiyorum yapacak bir şey yok ben hic bir şey bilmiyorum ve bilmek istemiyorum
Soran1 yılBilgisiz değilim. Senden çok araştırıyorum bana danışmanlık yapma
Cevap sahibi1 yılO zaman bunu açıkça söyle ve boşan. Adamın hayatı mahfolur yazık. Ya böyle kabul et ya boşanalım de
Soran1 yılBen seks istemiyorum ve nefret ediyorum ben mastürbasyonda daha iyiydim ve mutluydum
Cevap sahibi1 yılKimse de kabul etmez bunu zaten
Soran1 yılÇok erkek var isteksiz olan bana denk gelmedi maalesef.
Cevap sahibi1 yılGidip hasta olan bir erkek bulmalısın o zaman. Kalkmayan yani. İktidarsız
Soran1 yılSeks kadar saçmalık bir şey görmedim asla yapmayacağım şey düşüneceğim bir şeyler.
Soran1 yılSağlam erkeklerde var merak etme bir insan dengini bulsun yeter ki
Soran1 yılAptal bir tecrübesiz olabilirim ama yinede olmaz yani ben beceremem ben bunu çoktan kabullendim ve kabullenmek zorunda kaldım.
Cevap sahibi1 yılSağlam ama cinsellik istemeyen bir erkek yok iyi misin? Hastalığı vardır illaki her erkek ayda bir de olsa ilişki ister sağlıklıysa.
Soran1 yılBu benim kaderim napalim her kadın aynı eşit olmayabiliyormuş :)
Soran1 yılVar var denk gelmedin sadece
Soran1 yılKadınlarda tam tersini anlatıyor mesela ben istekliyim eşim isteksiz bu böyledir
Soran1 yılKimse dengini bulamıyor ne yazık ki
Cevap sahibi1 yılMadem seks istemiyorsun neden sağlam erkek istiyorsun? Kalkan miki napacaksın istemiyorsan? Kendinle çelişiyorsun. Trol soru
Soran1 yılBu arada en bilgiliymissin gibi davranma evet bilmiyor olabilirim ama bu benim hatam değil Allah vergisi
Soran1 yılBen ne istiyorum biliyor musun kendim gibi birini bulmayı
Soran1 yılSeks olmadan yurutmeyi bu kadar zor olmamalı
Cevap sahibi1 yılSana bsey taslamıyorum soru sormuşsın yol göstermeye çalışıyorum. Durumun kötü çünkü. Zor bir durumdasın. Normalde cevap vermem sorulara fazla
Soran1 yılSenin niye bu kadar zoruna gitti ne de olsa yrrk hastasınız doğru ne yazık ki sizler gibi değilim evet tüh ya ben çok şey bilmiyormuşum alttan alttan eziklemeue çalışıyorsun
Soran1 yılZor durumdasın derken
Soran1 yılAslında varya keyfime bağlı yani bende inatlik var. d biri giciklik yaptiignda daha da gicikligins gidiyorum inat değil mi yoksa sağlamım yani
Cevap sahibi1 yılSevmediğin bi adamla zorla evlendirilmişsin aynı evde aynı yatağı paylaşmak zorundasın bu zor bir durum. Seni eziklemeye çalışmıyorum. Mantıklı olanı söylüyorum. Bu şekilde bir hayat sürdüremezsin eşinede yazık
Soran1 yılŞu an damarıma bastın bu işin profesyonelisin demek yok oenis vajinaya girdiğinde ne hissettirmesini bilmiyorsun 😁 istesem yapamayacağım şey yoktur benim yeterki isteyim
Cevap sahibi1 yılTamam bende hasta olduğunu düşünmüyorum zaten inat yapıyorsun sadece
Soran1 yılO konuda ezikleme değil
Cevap sahibi1 yılSevdiğin adamla yaşarsan bundan daha güzel bir duygu yok evet. Umarım öğrenirsin
Soran1 yılaşırı sinirlendim şu an oenis vajinaya girdiginde ne hissetmesini gerektiğini bilmiyorsun ne demek kim kabul eder bunu sen olsan kabul eder misin
Soran1 yılÖğrenilecek bir şey yok senden çok şey biliyorum belki de neyse.
Cevap sahibi1 yılBenle alakalı bir durum yok ortada.
Cevap sahibi1 yılBu senin mutlu olmanı sağlayacaksa bil bana farketmez. Hatta banane
Soran1 yılAma gelmiş diyorsun ki bilmiyorsun tamam en iyi bilen sensin en iyis seks yapan sensin bacım tamam
Cevap sahibi1 yılAllah yolunu açık etsin
Soran1 yılMadem bu kadar yeteneklisin harcaniyorsun buralarda sende bilmiyordun ilk başlarda hatırlarım ananın karnından tecrubeli olarak doğmadın sende bilmiyordun
Soran1 yılSende bir acemiydin bir b. k bilmiyordun ilkinde o nolacak laflarını demeden düşünerek etmelisin bence senden daha iyisi olurum zamanla belki de potansiyel vardır izin vermiyorumdir bana bağlı gelip bu konuda eziklemeue çalışman.
Soran1 yılben zaten geç kaldım özelikle kendime
Soran1 yılHormonal sorunum yok çok şükür sağlığım yerinde başka sorun?
Soran1 yılSenden iyi biliyorum merak etme
- 1 yıl
Kadınlarda Cinsel İsteksizlik Neden Olur? Frijidite Nedenleri Nelerdir?
Cinsel isteksizlik tedavi edilmezse çiftler için sağlıksız bir cinsel hayatın oluşmasına neden olabilir. Bu durumun önüne geçmek adına öncelikli olarak cinsel isteksizliğin neden kaynaklandığını tespit etmeniz gerekir. Doğru tanı ve tedavi içinse mutlaka uzman bir hekime başvurmalısınız. Kadınlarda erkeklere oranla daha sık görülen cinsel isteksizliğin fiziksel nedenleri şu şekilde açıklanabilir:
Kronik hastalıklar,
Hormonsal değişiklikler,
Yaşlanma,
Kullanılan bazı ilaçlar,
Nörolojik sorunlar,
Menopoz dönemi,
Böbrek veya karaciğer hastalıkları.
Hastalıkların yanı sıra kadınlardaki cinsel isteksizliğin en önemli sebeplerini psikolojik boyut oluşturur:
İlişki ya da evlilik sorunları,
İş veya özel yaşantıda yaşanan stres,
Obsesif Kompülsif Kişilik Bozukluğu,
Geçmişte yaşanmış travmalar,
Cinsel kimlik gelişiminde yaşanan sorunlar,
Gebe kalma veya hastalık kapma korkusu,
Depresyon,
Dini inançlar ve kalıplar,
Cinsel ilişki sonrası duyulan suçluluk ve günahkar hissetme durumu,
Geçmişte yaşanan olumsuz cinsel deneyimler,
Soran1 yılAlırım vibratör kendi işimi kendim görürüm istediğim şekilde yaparım ben erkekle olmak istemiyorum!!! Ve cezasını çekecek kafasına silah dayamadım benle ol diye
Soran1 yılDldo
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğerini bil kocanın bende benimkine yanaşıyorum istemiyor benim böyle kocam olsa her gece verirdim
22 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum bende midem bulanıyor kusasım geliyor rahatsız oluyorum
Soran1 yılİlgimi çekmiyor böyle şeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik öncesi bunu ifade ettiniz mi?
03 Yorumla
Soran1 yılEttim
Soran1 yılİgrenc şeyi yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Eğer bunu onayladi ise diyecek bir şey yok.
Bosanmaniz da fayda var
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılniye miden mi bulanıyor
08 Yorumla
Soran1 yılEvet huylanıyorum
- 1 yıl
yakışıklı bir erkek olsa peki
Soran1 yılOyle ztn
- 1 yıl
boşan o zaman ama çinsellik olmadan evlilik olmaz
Soran1 yılAslında olur cinsellik şart ddgil ama öyle erkekte çok nadir
- 1 yıl
saçmalama cinsellik su gibi ihtiyaç
Soran1 yılHayır igrenc
Soran1 yılBirtek yemeye ihtiyaç duyarım
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılBosan o zaman cinsellik nasıl istenmez aw
04 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz geçer dedi geçmez dedim dinlemedi istemiyorum rahatsiz oluyorum
- 1 yıl
Ayrıl boşan o zaman kardesim
- 1 yıl
Bi daha da mümkünse evlenme
- 1 yıl
Ben sana küfür ettim mi?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman neye evlendin
00 Yorumla
1 yılHaklısın sen diğerlerine kulak asma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadın ayarla kocana peşini birakir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılniye istemiyorsun
017 Yorumla
Soran1 yılRahatsız ediyor evlenince değişir dedi değişmedi beni dinlemedi çok rahatsız oluyorum kaç kez ayrı yatıyorum
Cevap sahibi1 yılRahatsiz eden ne
Soran1 yılYapmak istemiyorum içimden gelmiyor yakinlassin istemiyorum çok fazla
Cevap sahibi1 yılSeverek evlenmedin mi cirkin mi
Soran1 yılAlakası yok ben asla böyle şeylere istek duymadım
Cevap sahibi1 yılE niye evlendin tuhaf
Soran1 yılYapmak istemiyorum sadece ilişki olmadan yurutmek istiyorum
Soran1 yılİstiyordum
Soran1 yılAma benlik değil maalesef olmaz
Cevap sahibi1 yılKeşke evlenmeseydin simdi tekrar evlilik bekliyor adamı
Soran1 yılEvlenmeseydi benim sorunum değil
Soran1 yılKaç kez söyledim uyardım
Cevap sahibi1 yılTuhaf o da
Soran1 yılpeki
Cevap sahibi1 yılTedavi falan dene
Soran1 yılBen böyle mutluyum doğruyu söylemek gerekirse 🩶
Cevap sahibi1 yılO zaman hayat 🫶
Gizli Üye(18-24)1 yılBastan konusmus muydunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oyuncak ister misin sen bu şaka mı acaba
07 Yorumla
Soran1 yılDegil istemiyorum rahatsız oluyorum midem bulanıyor
Soran1 yılBen kaç evli insanlar gördüm evlilik yaşamayan adam kendisi anlattı
Soran1 yılCinsellik olmadan da evlilik yürür
Soran1 yılKadınlardan da duydum rahat ol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılistemiyorsan uzatma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar