Hayır.
G noktasının varlığı bile şüpheli, hâlâ tartışma konusu olan bir şey. Olduğunu gösteren araştırmalar da var olmadığını gösteren çalışmalar da var. Bazı kişilerde olduğu bazılarında olmadığını ifade edenler de var.
O yüzden sadece G noktası ve ona odaklanmak böyle bir yer herkeste olsa bile yetersiz.
Doyuma ulaşmak için sadece bir enstrüman yetersizdir. Adeta bir orkestra yönetmek gerekir. G noktası, klitoris, bazen anal, diğer erojen noktalar ve en önemlisi de zihin.
Zihnine girilmemiş bir kadının başka bir yerine girmek tek başına fayda sağlamaz doyum için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılG noktasından önce erojen bölgeleri uyarmak gerekli. Erojen bölge sayısı da bayağı var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar da erkekler de g noktası konusunda fazlasıyla cahil. Bu yüzden kadınların büyük çoğınluğu sadece klitoral orgazm yaşayabilir.
014 Yorumla- 1 yıl
@neptun_q G noktası klitorisin arka tarafında pubis kemiğinin iç yüzünde bulunan ve genellikle kadının or ta parmağını ikinci boğuma kadar içeri sokup hareket ettirdiğinde hissedeceği bir bölgedir. Buna ilişkin bir görsel buralıyorum. Toplumun büyük çoğunluğu penis içerideyse vajinal orgazm yaşanıyor olmalı ama ben yaşayamıyorum, acaba bende mi bir sorun var diye düşünür ama asıl konu penis içerideyken g noktasına baskı uygulayıp uygulamadığıdır. Bunu sağlamak için misyoner gibi kadının sırt üstü yattığı pozisyonlarda belinin altına bir yastık koyarak belini yükseltmesi gerekir. Böyle olunca penis g noktasına baskı uygular ve kadın gerçek bir zevk yaşar. Başka pozisyonlar için de internette "How to stimulate g spot" yazıp araştırma yaparsan daha fazla görsel de yazılı bilgi de karşına çıkacaktır.
Umarım faydalı olmuşumdur. :) - 1 yıl
@elfosh Ben başka fenomenlere benzemem. Okurum, araştırırım, öğrenirimdeneyimlerim, bildiğimi yazar ve paylaşırım.
- 1 yıl
@elfosh konu her neyse ingilizce arama yapıp orijinal kaynaklara bakıyorum
- 1 yıl
@elfosh birkaç kaynağı okuyunca anlıyorsun hangisi sıkıyor, hangisi doğru.
- 1 yıl
@elfosh bir de ben 28 senedir üroloji sektöründeyim. Birçok konuyu uzman doktorlardan öğrendim ve öğreniyorum
- 1 yıl
@elfosh sor
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir herkes için aynı olur mu bilmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ondan geçer
00 Yorumla
1 yılBence evet, parmakla yapinca kolay oluyor o bölgeyi bulmak, vajina icinin üst tarafi olur. Normal girerkende yukari asaga hareketlerle oraya degmesini sagliyabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bayanların bazıları vajina içinden bazıları g noktasından hamza ulaşırlar bunu erkek bilecek ona göre devam edecek
00 Yorumla
1 yılHayır. Erkekle birleşme olarak soruyorsaniz, iyi çakması lazım. Diğer türlü tam doyuma zor ulaşırsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet g noktasını hissettire hissettire büyük başlı aletle ucurur
00 Yorumla
1 yılG noktası ile bitmiyor bence süre de önemli
Birde mental uyarım da gerekli
00 Yorumla
1 yılBu ilişkiye ve boşalma durumuna göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılO noktayı bulamıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılsadece g noktası demek ne kadar doğru emin değilim
00 Yorumla Y kromozonu
00 Yorumla
1 yıl31ckerkn oraya baski yapmazsam bosalamiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOna temas etmeden bırakmam ki ben! ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHee şey beyinde bitiyor bence
00 Yorumla Evett
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇoğunlukla evet
00 Yorumla Erkegin g noktasina dokunmayi sevmez cogu kadin
00 YorumlaEvet
00 YorumlaTatmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılA noktasıdır
00 Yorumla Evet g noktasi
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAynen son nokta
00 Yorumla Evet haz noktası çünkü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat