Aldatmaya mı giriyor?

Merhaba. 1 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla yüzeysel sevişmemiz oluyor. İnsanız haliyle etkilenebiliyoruz. Bana diyor ki sen mastürbasyon yapamazsın. Neden diyorum aldatmış olursun diyor. E sen yapabilir misin diyorum yaparım diyor. Seninki de aldatmaya giriyor diyorum. Hayır benim sağlık durumumdan ötürü böyle etkilenince yapmak zorundayım diyor. Peki bu sağlık durumun olmasaydı yine yapar mıydın diyorum evet diyor. Beni ilişkiye girmek istiyorum diye umutlandırıyor. Sonra vazgeçtim hakkına girmem diyor ama böyle daha çok giriyor. Madem yapmayacaksın beni yükseltmek için uğraşma. Normalde böyle sığ düşünceli bir insan değim ama bilmiyorum bana saçma geliyor. İnsta keşfedinde bikinili, koca memeli, kalçalı kadınlar var. Bakmazsan çıkmaz diyorum. Bakmıyorum ki diyor. Bende de alışveriş makyaj ya da cafe, yemek önerisi videoları çıkıyor çünkü ben bunları izliyorum. Lütfen tarafsız bir şekilde bu durumu siz yaşamışsınız gibi tavsiye verin.
Güncellemeler
1 yıl
Yaptığı şeyin ne olduğunu yapay zekaya sorarak ona attım. Sonuçta yapay zekayı yapan da mühendis. O bile benim dediğimi diyor. Ve yaptığı şeyi kabul etmek yerine narsistlik yaparak bana kafayı yemişsin, saçmalama falan diyip durdu. Bende beni aldatmış oldun. Bitti artık dedim. O da hiç çabalamadı yazma bitti dedi. Ayrıldık.
Aldatmaya mı giriyor?