Cinsel Yaşam Uzun süredir anal seks yapmıyorum nasıl alışabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 Yaklaşık 3 yıldır yapmıyorum ne onerebilirsiniz Uzun süredir anal seks yapmıyorum nasıl alışabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bebe yağı ve öncesinde parmakla alıştırmalı bide anal için özel kayganlaştırıcılar var rahatlatması için ama çok pahalı 4 4 Yorumla Senicilginseyseni 1 yıl İsteyen erkek masrafı yapsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Senicilginseyseni bi zahmet Yorumla Soran 1 yıl Adı nedir o kayganlaştırıcıların Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pjur seks shopta fiyatı 30 ml 900 tl dedi. Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birazcık kayganlaştırıcı jel ve hafif hafif yaparak zorlanmadan yapabilirsin zor olacağını sanmıyorum ama endişe etme zevk almaya odaklan lütfen kontrol sende olmasıda avantaj olur 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Anal seks uzman olanların işidir, herkes yapamaz uzman olanı yapsın emin ol çok zevk alırsın hatta girip çıktığını bile duymazsın.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa o kadar da değil canım 😃 Yorumla Savaşçı-Türk 1 yıl Okadar canım..😂😂😂😂 Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Daha once nasil alistirdiysan 😀gene ayni yolu izle 2 4 Yorumla Master81 1 yıl Acımadan alışmak istiyor ablası :) Yorumla ArzuHannn 1 yıl Ama daha oncesinden zaten tecrubeli abisi😂 Yorumla Master81 1 yıl 3 senedir minilmştir diye korkuyor :) Yorumla ArzuHannn 1 yıl Ama oda onun sorunu😀 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. İhtiyacın olan tecrübeli, güvenilir ve bir o kadarda kibar bir partner. Senin bir şey yapmana gerek yok. O yapması gerekeni bilir😉 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Tecrüben var ya işte. Eskiden nasıl alışmıştin hatırla... 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Eskiden korkmuyordum şimdi nedense korkuyorum Yorumla Efe3527 1 yıl Jel ile alıştır ve yavaş yavaş kendin al ićine... Yorumla Efe3527 1 yıl Kim nasıl korkuttu ki seni Yorumla Soran 1 yıl Acıdığı için Yorumla Efe3527 1 yıl Çokmu acıttılarr. Yorumla Soran 1 yıl Evet 🥲 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl yapmanı tavsiye etmem ama yapacaksan da başta acır sonra alışırsın olmazsa kayganlaştırıcı kullanırsınız 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zaten yakın zamanda yaparsan rahatlıkla giriyor 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yavas yavas yapan partner alistirir seninkisa surede. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öncesi yapıyormuydun yapıyorsan ne sıklıkta oluyordu 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zaten olmaması lazım sakıncalı bu arada sevgilin ile mi oldu yoksa 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Yalayıp dilleyip alıştıracak birini bulmalısın 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl günah günah hadi onu geçtin diyelim zararlı zararlı kapiş 0 0 Yorumla
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 1 hafta boyunca her gün ya da haftada 5 6 kere falan yap. Alışırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlk nasıl yaptıysan yine aynısını yaparsın işte önce parmaklarla alıştırır sonra yavaş yavaş ilerlersiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ne alaka daha once yapmissin sen bilmicrn de biz mi bilcez. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama artık yapamıyorum korkuyorum Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yağlayip parmak ya da anal plugla alistır once. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende 3 snee oldu valla dayanilmiyor evlide deilim yas kac senin tam 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birde sağlık acisindan kötü duzenli tek bir kisi olsun istiyorum bende Yorumla
alemdağğğ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Partnerinin temiz hijyenik olmasına özen göster ve libidonun yüksek olduğu zamanda yap derim 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Delik geniş değil korktuğuna göre 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet değil Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kanama falan olabilir o zaman Yorumla Soran 1 yıl Evet hep kaniyordu önceden de Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Deligin parçalandigi vakalar da oluyor hemşirelerin hastanede dikiyor Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahat olursan alismana gerek yok 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmak mı istiyorsun yani 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapmamani öneriyorum ☺☺ 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Birkaç kere denedikten sonra alışırsın 0 0 Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Zor durum kaslar tekrardan daralmistir 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bebek yağı ve vazelin kullanabilirsin.. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Analplug la rahat olur 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşini bilen birine bırak kendini 0 0 Yorumla
luckyfell Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl küçük aletler ile kendini alıştırabilirsin 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Yapmamk daha iyi değil mi 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Plug al kendine Rahat edersin ilişki öncesi 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç yapmamayı öneririm. Vajinaya ne olmuş? 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hazır yapmiyorken bırakmak güzel değil mi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Vajinal yaptın mı hiç? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tekrar yapmaya başlayarak 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye korkuyorsun Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Parmakla baslarsin 2 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yavaş yavaş alıştır kremle falan 0 0 Yorumla
vviskiiçermiyiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yapmaya mı yapmamayamı alışmak istiyosun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapmaya Yorumla vviskiiçermiyiz 1 yıl Alıştırayım bea Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Yapma illaki yapcanmi 0 0 Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Nasıl başladıysan öyle yap 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenirsek alışırsın 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Tecrübeli bir partner bul alistirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bebe yağı ve öncesinde parmakla alıştırmalı bide anal için özel kayganlaştırıcılar var rahatlatması için ama çok pahalı
İsteyen erkek masrafı yapsın
@Senicilginseyseni bi zahmet
Adı nedir o kayganlaştırıcıların
Pjur seks shopta fiyatı 30 ml 900 tl dedi.
Birazcık kayganlaştırıcı jel ve hafif hafif yaparak zorlanmadan yapabilirsin zor olacağını sanmıyorum ama endişe etme zevk almaya odaklan lütfen kontrol sende olmasıda avantaj olur
Anal seks uzman olanların işidir, herkes yapamaz uzman olanı yapsın emin ol çok zevk alırsın hatta girip çıktığını bile duymazsın..
Yok yaa o kadar da değil canım 😃
Okadar canım..😂😂😂😂
Daha once nasil alistirdiysan 😀gene ayni yolu izle
Acımadan alışmak istiyor ablası :)
Ama daha oncesinden zaten tecrubeli abisi😂
3 senedir minilmştir diye korkuyor :)
Ama oda onun sorunu😀
İhtiyacın olan tecrübeli, güvenilir ve bir o kadarda kibar bir partner. Senin bir şey yapmana gerek yok. O yapması gerekeni bilir😉
Tecrüben var ya işte. Eskiden nasıl alışmıştin hatırla...
Eskiden korkmuyordum şimdi nedense korkuyorum
Jel ile alıştır ve yavaş yavaş kendin al ićine...
Kim nasıl korkuttu ki seni
Acıdığı için
Çokmu acıttılarr.
Evet 🥲
yapmanı tavsiye etmem ama yapacaksan da başta acır sonra alışırsın olmazsa kayganlaştırıcı kullanırsınız
zaten yakın zamanda yaparsan rahatlıkla giriyor
Yavas yavas yapan partner alistirir seninkisa surede.
Öncesi yapıyormuydun yapıyorsan ne sıklıkta oluyordu
Zaten olmaması lazım sakıncalı bu arada sevgilin ile mi oldu yoksa
Yalayıp dilleyip alıştıracak birini bulmalısın
günah günah hadi onu geçtin diyelim zararlı zararlı kapiş
1 hafta boyunca her gün ya da haftada 5 6 kere falan yap. Alışırsın
İlk nasıl yaptıysan yine aynısını yaparsın işte önce parmaklarla alıştırır sonra yavaş yavaş ilerlersiniz
ne alaka daha once yapmissin sen bilmicrn de biz mi bilcez.
Ama artık yapamıyorum korkuyorum
Yağlayip parmak ya da anal plugla alistır once.
Alisman icin fikirler veririm temizligini anlatirim ogretirim
Bende 3 snee oldu valla dayanilmiyor evlide deilim yas kac senin tam
Birde sağlık acisindan kötü duzenli tek bir kisi olsun istiyorum bende
Yapma zaten sagliksiz tehlikeli
Partnerinin temiz hijyenik olmasına özen göster ve libidonun yüksek olduğu zamanda yap derim
Delik geniş değil korktuğuna göre
Evet değil
Kanama falan olabilir o zaman
Evet hep kaniyordu önceden de
Deligin parçalandigi vakalar da oluyor hemşirelerin hastanede dikiyor
Rahat olursan alismana gerek yok
Beraber pratik yapabiliriz
Yapmak mı istiyorsun yani
Yapmamani öneriyorum ☺☺
Birkaç kere denedikten sonra alışırsın
Zor durum kaslar tekrardan daralmistir
parmakla alışır
Bebek yağı ve vazelin kullanabilirsin..
Analplug la rahat olur
Yapılmamasını öneririm
İşini bilen birine bırak kendini
küçük aletler ile kendini alıştırabilirsin
Bul birini veya vıprator
Yapmamk daha iyi değil mi
Plug al kendine
Rahat edersin ilişki öncesi
Hiç yapmamayı öneririm. Vajinaya ne olmuş?
Zaten olmaması doğru olan🙄
Hazır yapmiyorken bırakmak güzel değil mi
Vajinal yaptın mı hiç?
Neden anal yaptın bakire sansınlar diyemi
Bol bol kremlen plug al içinde dursun
Tekrar yapmaya başlayarak
Niye korkuyorsun
Parmakla baslarsin
Yavaş yavaş alıştır kremle falan
Yapmaya mı yapmamayamı alışmak istiyosun
Yapmaya
Alıştırayım bea