Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişki nasıl hissettirir acır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Rahat olabilen oldu mu İlk cinsel ilişki nasıl hissettirir acır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acımıyor öyle çok. Bilmediğin bir his olduğu için garipsiyorsun sadece. 😀 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Sert olursa karşıdaki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapan kısı bunu zevk alacak sekılde yaparsa sorun olöaz 4 12 Yorumla Soran 1 yıl Yaptınız mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ılk degıl tabı yapısım Yorumla Soran 1 yıl İlki nasıldı Yorumla Soran 1 yıl Kanama gibi bir şey oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafıf oldu ole cok kanamadı yanı Yorumla Soran 1 yıl Korkutuyorlar ya yakında bakireliğim bozulacak yaşamadığım için bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkmana gerek yok kımseyede bakma bence rahat ol Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rıca ederımm ne demek bı sorun olursa yazabılırsınn 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Ona mı bırakmalıyım kendimi eşlik edeyim mi şey zevk alacağı noktalar nelerdir ne yapsam koşusuna gider Yorumla Soran 1 yıl Hoşusuna Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı sole rahat olmalısın tadını cıkarmalısın zevk almak ıcın herseyı dene oral sevısmee falan Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok acıdı acillik olduk 57 dikiş atildı 6 ay yoğun bakımda kaldım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaşamadığın şeyin dalgasına girme Yorumla hayatındışında 1 yıl Yoksa dövermisin Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bunun çoğu berber olduğun erkeğe bir kısmı da kadına bağlı. 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Sert biri Yorumla Soran 1 yıl Güçlü baya yanımda kalıplı işte korkuyorum ondan Yorumla Soran 1 yıl Hani rahat tutsa beni elinden kurtulamam Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Sekste ilk gün sert olucam diyorsa sana saygısı yoktur. Ama sert biri olması ilk günü kötü olacağı anlamına da gelmez Yorumla Soran 1 yıl Bana karşı yumuşak canımı yaksa hemen çekiliyor yakında evleneceğiz kızsal dönemimden dolayı ne zaman biterse rahat olursa yaşayalım diyor Yorumla Soran 1 yıl Ama gene o anlık zevkle kendini kaybetse fazlasıyla canımı yakar diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Daha önceki çevremdeki insanlara göre kuvvetli baya Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Öyle bir göz dönmesi olmuyor ya. Sen kendini salıyorsun öyle iyice sertleşiyor insan. Yorumla Soran 1 yıl İkimizin ilk deneyimi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi sevişip sulandirirsa hafif acıyla karışık zevk alırsın 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. normalde zaten büyük bir acı olmazeğer iyi uyarılırsan ıslanırsan 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Benim ki kadar kalını olunca baya zor oluyor kadına 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zaten rahat olmazsan olmaz canın yanar can yakarsın 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşi bilenle her şey olur 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Acı olur rahat olmak ve hissettirmek çiftin elinde 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. İllaki acı olur ama acıyı en aza indirebilirsiniz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acımadı, gayet rahattım ama acemiydim :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ciddi acımıştı benim ama herkeste aynı değil 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir acıydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya çok tarif edilebilir bir acı değil ama acıyor yani Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşım iğne batıyor gibi hissettirdi demişti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorlama gibi bir his daha çok Yorumla Soran 1 yıl Tamam canım kanama oldu mu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet baya oldu Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederimm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlenmeden verenker pişman 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evleniyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ben bakire olmayan birini seversem evlenirim Yorumla Soran 1 yıl Hakkında hayırlısı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece demek istediğim yüz erkekten 90 kabul etmiyor yanlıs anlama Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum ama benim kendi tercihimdi öyle yaşayacağım insanın özel olması Yorumla Soran 1 yıl İstemeyen erkeklerin çoğu onu bunu altına alıyor sonra namus bekçiliği yapıyorlar Yorumla Soran 1 yıl Herkes kendi gibi biriyle olmalı Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kasmazsan bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen ilişki yaşamayı mı düşünüyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evleniyorum abi Cevap sahibi 1 yıl Hayırlı olsın yaşlar kaçç Soran 1 yıl Yaşlar ne alaka Cevap sahibi 1 yıl Çok önemlii
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Kimle yaptığın önemli 0 0 Yorumla
Sevgi74674 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Neden acısın 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yapmadın mı Yorumla Sevgi74674 1 yıl Yaptım tatlım partnerin insan gibi bir şeyse acımaz korkma Yorumla Soran 1 yıl Pek insan gibi diyemem acıyacak gibi Yorumla Sevgi74674 1 yıl İlkinde insan gibi olmalı bebeğim naif olmalı canını yakmamali ön sevişmeyi çok iyi yapmalı vs. Kendini kasmazsan güzel geçer Yorumla Soran 1 yıl Acemi anlatacağın ona 😅 Yorumla Soran 1 yıl Kanama oldu mu peki canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Annem bakire benim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Baban bakir o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Acımıyor öyle çok. Bilmediğin bir his olduğu için garipsiyorsun sadece. 😀
Sert olursa karşıdaki
Yapan kısı bunu zevk alacak sekılde yaparsa sorun olöaz
Yaptınız mı
Evet ılk degıl tabı yapısım
İlki nasıldı
Kanama gibi bir şey oldu mu
Hafıf oldu ole cok kanamadı yanı
Korkutuyorlar ya yakında bakireliğim bozulacak yaşamadığım için bilmiyorum
Korkmana gerek yok kımseyede bakma bence rahat ol
Teşekkür ederim 😊
Rıca ederımm ne demek bı sorun olursa yazabılırsınn 🙂
Ona mı bırakmalıyım kendimi eşlik edeyim mi şey zevk alacağı noktalar nelerdir ne yapsam koşusuna gider
Hoşusuna
Yanı sole rahat olmalısın tadını cıkarmalısın zevk almak ıcın herseyı dene oral sevısmee falan
Çok acıdı acillik olduk 57 dikiş atildı 6 ay yoğun bakımda kaldım
Yaşamadığın şeyin dalgasına girme
Yoksa dövermisin
Bunun çoğu berber olduğun erkeğe bir kısmı da kadına bağlı.
Sert biri
Güçlü baya yanımda kalıplı işte korkuyorum ondan
Hani rahat tutsa beni elinden kurtulamam
Sekste ilk gün sert olucam diyorsa sana saygısı yoktur. Ama sert biri olması ilk günü kötü olacağı anlamına da gelmez
Bana karşı yumuşak canımı yaksa hemen çekiliyor yakında evleneceğiz kızsal dönemimden dolayı ne zaman biterse rahat olursa yaşayalım diyor
Ama gene o anlık zevkle kendini kaybetse fazlasıyla canımı yakar diye düşünüyorum
Daha önceki çevremdeki insanlara göre kuvvetli baya
Öyle bir göz dönmesi olmuyor ya. Sen kendini salıyorsun öyle iyice sertleşiyor insan.
İkimizin ilk deneyimi
İyi sevişip sulandirirsa hafif acıyla karışık zevk alırsın
normalde zaten büyük bir acı olmaz
eğer iyi uyarılırsan ıslanırsan
Benim ki kadar kalını olunca baya zor oluyor kadına
Zaten rahat olmazsan olmaz canın yanar can yakarsın
Sanırım hiç yaşamadın
Çok acıdı benim
İşi bilenle her şey olur
Acı olur rahat olmak ve hissettirmek çiftin elinde
Ben rahattım valla 😀
İllaki acı olur ama acıyı en aza indirebilirsiniz
Acımadı, gayet rahattım ama acemiydim :D :D
Ciddi acımıştı benim ama herkeste aynı değil
Nasıl bir acıydı
Ya çok tarif edilebilir bir acı değil ama acıyor yani
Arkadaşım iğne batıyor gibi hissettirdi demişti
Zorlama gibi bir his daha çok
Tamam canım kanama oldu mu peki
Evet baya oldu
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm
Evlenmeden verenker pişman
Evleniyorum
Hayır ben bakire olmayan birini seversem evlenirim
Hakkında hayırlısı
Sadece demek istediğim yüz erkekten 90 kabul etmiyor yanlıs anlama
Evet biliyorum ama benim kendi tercihimdi öyle yaşayacağım insanın özel olması
İstemeyen erkeklerin çoğu onu bunu altına alıyor sonra namus bekçiliği yapıyorlar
Herkes kendi gibi biriyle olmalı
Kasmazsan bir şey olmaz
Ön sevişme uzun olursa acı hiç olmaz
İlk de acır ama korkma
Sen ilişki yaşamayı mı düşünüyorsun
Evleniyorum abi
Hayırlı olsın yaşlar kaçç
Yaşlar ne alaka
Çok önemlii
Ben rahatım gerisi umrumda değil
Girme ilişkiyi girme
Acır
Birazcik
Bu partnerine bağlı
Kimle yaptığın önemli
Gayet rahatım
acımaz korkma
Neden acısın
Yapmadın mı
Yaptım tatlım partnerin insan gibi bir şeyse acımaz korkma
Pek insan gibi diyemem acıyacak gibi
İlkinde insan gibi olmalı bebeğim naif olmalı canını yakmamali ön sevişmeyi çok iyi yapmalı vs. Kendini kasmazsan güzel geçer
Acemi anlatacağın ona 😅
Kanama oldu mu peki canım
Ben sıcacık girdm
Annem bakire benim
Baban bakir o zaman
Evet