Gece konuşurken benim sesime yükseldiğini, çok seksi bir kız olduğumu itiraf etti. Sonrasında bana +18 resim gönderdi. Şimdi ben onunla arkadaş kalmak istiyorum ama o bu şeyden vazgeçer mi bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sizin gibi abaza ergenler yüzünden millet iki farklı cinsin arkadaş olamayacagına inaniyor.
direkt olarak görsel ifade etmesi çok yersiz olmuş ama sen ona normal yaklaşsan bile artık onun için geri dönüş yok
18 foto atan biriyle arkadaş kalmak istemen garip. Hala arkadaş olmanızı istiyorsn diye yorumlayacaktır
resim sende ne hissettirdi... sen ne yaptın peki... o an bişi demediysen sonrası zor olur...
ama düşünceni ona söyle
Zaten iki insan birbiriyle saatlerce konuşmak istemez genelde ikisinden biri aşıktır
Evet o sürekli beni arıyor ama ben açmıyorum açmak istemediğimi söyleyince bari 5 dk konuşalım aç diye ısrar ediyor
Sende dostça idare ediyorsun ama bu zamanla çok konuşmak vaktinin tamamını seninle geçirmek ister sende sevmediğin için boş vakit kaybı onunla cinsel olarak bir şeyler yaşamak istiyormusun
Sen onunla bir şey istemiyorsan açık açık söyle ama artık arkadaş olmanızın hiçbir yolu yok. 😅
Sen ne istiyorsun burada önemli olan bu cinsellik yaşadıysan bir daha geri dönüş zor olur
Vazgeçmez o illaki seni düşürmenin yoluna bakar düşme ahmedim
Vazgecmez pekı etkılendınmı ondan resım falan atınca ne dedın
Sen ona karşı bişey hissetmiyorsan açık açık söylemen gerekir. Senin hoşuna gitti mi bu hareketi?
Gerçekçi yorum yapayım. Sen tepki göstermedigin için (göstermemen de garip) istiyo sanmıstır ve devam edecektir.
artık arkadaş değilsiniz
en bşaından beri niyeti budur zaten
Arkadaşlık bitmiş. Abazaymis o
Şeyinin resmini mi attı
O fotoları da açtıysa o iş bitmiştir demektir
Arkadaşın artık skcin olmak istiyor
O kadar mı iyisin ya
Verirsin
Bitmiş
Gecmez
Vazgeçnez hep umut eder, fırsat kollar
Arkadaş kalmak nasıl istiyorsun